- Reaction score
- 17.530
Η τελευταία φορά που τα άλλαξα ήταν πριν 4-4,5 χρόνια; Κάπου εκεί, όταν άλλαξα το σύστημα από 6800 σε 8000. Ούτε καν λίπανση δεν τους έχω κάνει (στα καλώδια ταχυτήτων φυσικά, γιατί τα φρένα είναι υδραυλικά).
Αυτά Σωτο, αντέχουν περισσότερο, εκτός όμως από αυτό μειώνεται αρκετά η τριβήΝαι, τέτοια είχα βάλει, ίσως για αυτό δεν έχουν θέμα μέχρι τώρα...
Πρέπει το αυτοκίνητο να είναι επιβατικό, το πολύ station wagon. Επειδή παρακολουθώ πολύ αυτά τα τεχνικά κόλπα, αρκετές φορές τα 10 μέτρα επιτρεπόμενης απόστασης γίνονται στιγμιαία 9, 8 ή και λιγότερα. Άλλες φορές τα αυτοκίνητα μένουν αρκετά μέτρα πιο πίσω και πλησιάζουν με ταχύτητα τον ποδηλάτη λίγο πριν από ένα ήπιο ανηφορικό τμήμα για να του δώσουν ένα αέρινο σπρώξιμο.Επόμενο στάδιο, κάποιο μεγάλο φορτηγό δηλαδή από πίσω...
Όλη μας η ζωή είναι έτσι. Γι' αυτό και ξενερώνω όταν ακούω για αθλητικά ιδεώδη και ευγενή άμιλλα.Εννοείται ότι δεν περιμένα να δω στην πραγματικότητα φορτηγά, αλλά μέσα στην υπερβολή έτσι που το πάνε, είναι ποιος θα σκεφτεί το πιο καλό κολπάκι για να κερδίσει. Θεμιτό όσο το επιτρέπουν οι κανονισμοί, αλλά φαίνεται ότι κάπου τα ξεπερνάνε τα όρια μεταξύ θεμιτού και αθέμιτου.
Οι άλλοι υπάρχουν σε όλα τα χόμπι και προσπαθούν να βγουν από την αφάνειά τους με χαζούς τρόπους.Τα γνωρίζω, ακριβώς όπως το διατύπωσες είναι.
Αυτοί όμως παλεύουν με εκατομμύρια, οι άλλοι οι χαροκαμμενοι που έγραψα όμως δεν έχουν να κερδίσουν απολύτως τίποτα
Απαντώ: Εσύ, να μην πάρεις trainer. Θα πιάνει χώρο, τέλος. Σκέψου το εξής απλό: Εσύ, βγαίνεις έξω για ποδηλασία (σχεδόν) καθημερινά, υπό (σχεδόν) οποιεσδήποτε συνθήκες. Εγώ, δεν ικανοποιώ την πρώτη συνθήκη - δεν μπορώ να βγαίνω καθημερινά (είπαμε, δύο φορές το μήνα κι αν!). Οπότε, αναπληρώνω τις ώρες που θα ποδηλατούσα έξω με προπονήσεις στο σπίτι - για αυτό έχω trainer. Όταν μπορούσα να βγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα, από 2-3 ώρες τη φορά, δεν είχα trainer.Εδώ και καιρό με γαργαλάει και εμένα να πάρω, φοβάμαι όμως πως στο τέλος θα μείνει να πιάνει χώρο...
Τότε, τα δύο πρώτα πράγματα που πρέπεις επίσης να σκεφτείς είναι:Δίκιο έχεις, το τελευταίο διάστημα εχουν αλλάξει πολύ όμως τα πράματα Γιώργη.
Η Αθήνα λόγο αυξημένης κίνησης δεν ήταν ποτέ ιδανική για προπονήσεις.
Οτι και να αποφασίσεις να κάνεις θα είσαι αναγκαστικά για πολύ ώρα ανάμεσα σε αυτοκίνητα.
Παρατηρώ εδώ και καιρό πως δεν υπάρχει υπομονή, οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί, χάθηκε παντελώς ο σεβασμός στους δρόμους, όλοι τρέχουν για να τρέχουν.
Κάπως έτσι γεννήθηκε η σκέψη για το trainer...