- Reaction score
- 2.324
Αν γίνει ποτέ αυτό είμαστε για μεγάλα πράγματα θυσίαΝαι ρε θυμάμαι, όπως και να έχει ο καρανασιος πρέπει να πεθάνει
Αν γίνει ποτέ αυτό είμαστε για μεγάλα πράγματα θυσίαΝαι ρε θυμάμαι, όπως και να έχει ο καρανασιος πρέπει να πεθάνει
Να τρως πιο πολλές μπάμιες.Σε καταλαβαίνω, εμένα μου λείπουν 50 βατ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις...
Δεν θα συμφέρω μετά, ήδη γίνεται υπερκατανάλωση με το ανάλογο κόστος φυσικά...Να τρως πιο πολλές μπάμιες.
Ιφ αι γουέαρ γιού θα εστίαζα στο σωματικό βάρος θέλω να πω πως εύκολα μπορείς να βρείς εσύ τα 50 παραπάνω για την ανηφόρα, εγώ αντίθετα πρέπει να γυμνάσω μύες και αυτό παίρνει ως γνωστό πολύ χρόνο και ακόμη πιο πολύ κόπο... το θετικό βέβαια είναι πως δεν υπάρχει ηλικιακό όριο τελικά στην φάση (σε λογικό πλαίσιο πάντα), αρκεί να είσαι αποφασισμένος να δουλέψεις πολύ.Σε καταλαβαίνω, εμένα μου λείπουν 50 βατ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις...
Γενικά Χρήστο εσύ για να το πας παρακάτω θέλει θυσίες και αθλητική ζωή, οι μπάμιες δεν νομίζω ότι μπορούν να σου δώσουν κάτι άλλο πλέον... αν θέλεις στο αναλύω (αλλά άστο καλύτερα δεν θέλεις, καλά είμαστε και έτσι)Πόσο με καταλαβαίντς, οι ανηφόρες και το σωματικό βάρος κυρίως είναι το θέμα μου...
Όπως όμως έχουμε πει το ποδήλατο είναι αποκλειστικά για προσωπική ψυχανάλυση, αν ήθελα να το πάω αλλού θα έπρεπε να γίνω και ακρίδα.
Τις μπάμιες δε θα τις βάζεις στο στόμα σου!Γενικά Χρήστο εσύ για να το πας παρακάτω θέλει θυσίες και αθλητική ζωή, οι μπάμιες δεν νομίζω ότι μπορούν να σου δώσουν κάτι άλλο πλέον... αν θέλεις στο αναλύω (αλλά άστο καλύτερα δεν θέλεις, καλά είμαστε και έτσι)
Ακριβώς και τα γνωρίζω, το σημαντικό για εμένα είναι πως ότι στοίχημα έχω βάλει από τη πρώτη επαφή με το αντικείμενο έχει επιτευχθεί.Γενικά Χρήστο εσύ για να το πας παρακάτω θέλει θυσίες και αθλητική ζωή, οι μπάμιες δεν νομίζω ότι μπορούν να σου δώσουν κάτι άλλο πλέον... αν θέλεις στο αναλύω (αλλά άστο καλύτερα δεν θέλεις, καλά είμαστε και έτσι)
Και καλό και κακό αυτό... ο ιδρώτας μεταξύ άλλων είναι και χρήσιμος στο να κατεβάζει το σώμα θερμοκρασία. Το δικό σου λεμφικό σύστημα φαίνεται δεν είναι τόσο ικανό στο θέμα "έκκριση ιδρώτα" οπότε το σώμα έχει προσαρμοστεί με ανοχή σε ζέστη μέχρι να "ανάψει"...Τώρα χτύπησες φλέβα με τις ζέστες, άκου το θκόμ παράδοξο.
Τις ζεστές μέρες έχω πιο σταθερό και ελεγχόμενο καρδιακό παλμό, δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση το γεγονός ότι γενικώς δεν ιδρώνω, απλά ανάβω στις ζεστές.
Το χειμώνα και με αρκετό πάτημα είμαι σχεδόν πάντα στεγνός.
Το ίδιο και στο τρέξιμο συμβαίνει...
Γενικά δεν θα με δεις ποτέ να σταζω από ιδρώτα, ακόμα και μετά από πολύωρο πάτημα