Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.146
Να τρως πιο πολλές μπάμιες.
Δεν θα συμφέρω μετά, ήδη γίνεται υπερκατανάλωση με το ανάλογο κόστος φυσικά...
Δεν θα με φτάνουν οι παράδες για τα αναλώσιμα του ποδηλάτου έτσι όπως το πάω :lolsign:

Reaction score
2.324
Σε καταλαβαίνω, εμένα μου λείπουν 50 βατ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις...
Ιφ αι γουέαρ γιού θα εστίαζα στο σωματικό βάρος θέλω να πω πως εύκολα μπορείς να βρείς εσύ τα 50 παραπάνω για την ανηφόρα, εγώ αντίθετα πρέπει να γυμνάσω μύες και αυτό παίρνει ως γνωστό πολύ χρόνο και ακόμη πιο πολύ κόπο... το θετικό βέβαια είναι πως δεν υπάρχει ηλικιακό όριο τελικά στην φάση (σε λογικό πλαίσιο πάντα), αρκεί να είσαι αποφασισμένος να δουλέψεις πολύ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.146
Πόσο με καταλαβαίντς, οι ανηφόρες και το σωματικό βάρος κυρίως είναι το θέμα μου...
Όπως όμως έχουμε πει το ποδήλατο είναι αποκλειστικά για προσωπική ψυχανάλυση, αν ήθελα να το πάω αλλού θα έπρεπε να γίνω και ακρίδα.

Reaction score
2.324
Πόσο με καταλαβαίντς, οι ανηφόρες και το σωματικό βάρος κυρίως είναι το θέμα μου...
Όπως όμως έχουμε πει το ποδήλατο είναι αποκλειστικά για προσωπική ψυχανάλυση, αν ήθελα να το πάω αλλού θα έπρεπε να γίνω και ακρίδα.
Γενικά Χρήστο εσύ για να το πας παρακάτω θέλει θυσίες και αθλητική ζωή, οι μπάμιες δεν νομίζω ότι μπορούν να σου δώσουν κάτι άλλο πλέον... αν θέλεις στο αναλύω (αλλά άστο καλύτερα δεν θέλεις, καλά είμαστε και έτσι)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.794
Γενικά Χρήστο εσύ για να το πας παρακάτω θέλει θυσίες και αθλητική ζωή, οι μπάμιες δεν νομίζω ότι μπορούν να σου δώσουν κάτι άλλο πλέον... αν θέλεις στο αναλύω (αλλά άστο καλύτερα δεν θέλεις, καλά είμαστε και έτσι)
Τις μπάμιες δε θα τις βάζεις στο στόμα σου!
Τις μπάμιες!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.146
Ακριβώς και τα γνωρίζω, το σημαντικό για εμένα είναι πως ότι στοίχημα έχω βάλει από τη πρώτη επαφή με το αντικείμενο έχει επιτευχθεί.
Ξερω μέχρι που μπορώ να φτάσω, ακούω το σώμα και συνεχίζω.

Reaction score
2.324
Μιάς και ολοκληρώθηκε η Φλάνδρα οπότε μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς TDF να δώσω το ρεπορτάζ που χρωστάω από τα δικά μας... Η φετινή θυσία (Gran fondo Θυσία 2022) στην 44η της έκδοση ήταν ένας καθ όλα επιτυχημένος αγώνας πλην μιας μικροαλλαγής στην αρχή του αγώνα από την αστυνομία (έλειπε η 1η μικρή ανηφόρα και μας παρακάμπτανε μέσα σε στενούς δρόμους με αποτέλεσμα να υπάρχουν πτώσεις και μικροσυγκρούσεις) για τη οποία όμως δεν έφταιγε η διοργανώτρια αρχή ( κάποιος μαιντανός επισκεύτηκε την πόλη τελευταία στιγμή).
Στο αγωνιστικό μέρος νικητή ο Ζήσης Σούλιος του Αίολου ο οποίος φαίνεται να είναι σε εκπληκτική φόρμα και σίγουρα ο πιο δυνατός Έλληνας αναβάτης φέτος (έλειπε βέβαια ο Περικλή Ηλίας, ο Μπούχλας κλπ) καθότι κέρδισε έναν αγώνα για ανηφορίστες όντας σπρίντερ ο ίδιος ενώ πήρε και τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Μαλακάσα. Ο 27χρονος Τρικαλινός φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά του και μακάρι να τον δούμε σε καμία continental ομάδα και αυτόν (δοκίμασε σε μια κινέζικη το καλοκαίρι) να μας εκπροσωπεί σε μεγάλο αγώνα.
Βλέπουμε ολοένα και περισσότερο μια τάση ποδηλάτες πίστας να κατεβαίνουν δρόμο και να κερδίζουν, το ίδιο συνέβη με το τοπικό πρωτάθλημα ΤΕΚΕ όπου το πήρε ο Σκιντζής ομοίως πιστάκιας. Το έχω παρατηρήσει και σε ομάδες pro tour τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος που έχουν προσαρτήσει κάτι γομάρια από πίστα στους σπρίντερ τους - λογικό.
Στα δικά μου τώρα, δεν άκουσα το ξυπνητήρι και εμφανίστηκα στην γραμματεία 10 λεπτά αφότου είχε κλείσει και 40 πριν την εκκίνηση, δεν πρόλαβα να κάνω ζέσταμα, ενώ το garmin αποφάσισε εκείνη ειδικά την ημέρα να μην βρίσκει αισθητήρες οπότε οι άλλοι βγάζανε αναμνηστικές στην εκκίνηση και εγώ έκανα reset την μλκία αυτή... Ποτέ δεν κατάλαβα που ήταν η προεκκίνηση και που ξεκινούσε ο αγώνας, καθότι η αστυνομία δεν επέτρεψε τελευταία στιγμή τα πρώτα 6-7χιλ οπότε κάναμε 94 αντί για 100 ενώ έπαιξε φάση καλημέρα και πατάμε... Εντάξει δεν μπορώ να πω, το πήγαν σχετικά χαλαρά τα παιδιά στην αρχή (Νείλας μπροστά, είχα 40-45χιλ/ώρα μέση) ενώ μόλις βγήκαμε από τις παρακάμψεις στην ευθεία και ανοίξανε, στιγμιαία που πρόλαβα να κοιτάξω κοντέρ κυνηγώντας το πελατόν μην μου φύγει έγραφε ένα 64 θυμάμαι... για καλή μου τύχη, μαζί με τα πρώτα χιλ που έλειπαν βγήκε εκτός και η μικρού μήκους ανηφόρα που πάει για Αχάια Κλάους όπου έτσι όπως πηγαίναμε θα έπρεπε να πατήσω πάνω από 500βατ σταθερά για να κρατηθώ (το θέμα είναι ότι τα πρώτα 30χιλ είναι ευθεία και αν δεν έχεις κάλυψη χάνεις πολύ οπότε δεν σε παίρνει να μείνεις χωρίς το γκρούπ των προπορευόμενων). Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι οι πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας ακόμη και στο 60-65 κάνανε 3 ώρες και κάτι ψηλά χρόνος που θέλει τρελό πάτημα για να επιτευχθεί... Αυτά εύχομαι και του χρόνου δυνατότερος γιατί έχω αφήσει εκκρεμότητες...
Στα παραλειπόμενα Κανέλλος Κανελλόπουλος να μας περνάει στις ανηφόρες σαίτα με ορθοπέταλο δύναμης και να εμψυχώνει αυτούς που μένανε ενώ το πήγε έτσι πίσω μπρός αλλά Μπρέτσος μέχρι το 70...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.146
Με πρώτη στο ανήφορο δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια εμψυχωσης, συνήθως πάω δίπλα και λέω "καλά ρε μ@λ@κ@ με πρώτη ανεβαίνεις" :roflmao: :lolsign:

Σάκη έκανα μια σύγκριση σήμερα στη ανάβαση μπραλου σε σχέση με τη προηγούμενη φορά που το κάναμε παρέα, υπάρχει μια μικρή βελτίωση στις επιδόσεις.
Με τους ίδιους παλμούς ανεβήκαμε αλλά στη θκιάμ περίπτωση με 100 βατ παραπάν.
Είναι φανταστική και γρήγορη ανάβαση, μεγαλώνει, μεγαλώνει γερά παιδιά :biggrin:
Επέμενε από τη ίδια μεριά, πιστεύω πως θα σου κάνει καλό μακροπρόθεσμα ;)

Reaction score
2.324
Τα "αληθινά" βατ είναι παραπάνω από 100 διαφορά διότι στα ξεσπάσματα εκεί δλδ που χρειάζεται στιγμιαία δύναμη για να ξεκολλήσεις πατάς έως 760 ενώ εγώ έως 320 (εκεί έπαιξε ρόλο η κούραση μπορώ να ξεκολλήσω πιο δυνατά αλλά δεν είχα τα πόδια) θα δοκιμάσω ξεκούραστος ξανά πάντως... Υπάρχει μικρή βελτίωση σίγουρα το νιώθω αλλά (χιλιοειπωμένο) έχω πολύ δουλειά ακόμη...
Επίσης είναι εποχή χαμηλού hr αυτή οπότε θέλω να με δω με τις ζέστες για να εξάγω ασφαλές συμπέρασμα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.146
Τώρα χτύπησες φλέβα με τις ζέστες, άκου το θκόμ παράδοξο.
Τις ζεστές μέρες έχω πιο σταθερό και ελεγχόμενο καρδιακό παλμό, δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση το γεγονός ότι γενικώς δεν ιδρώνω, απλά ανάβω στις ζεστές.
Το χειμώνα και με αρκετό πάτημα είμαι σχεδόν πάντα στεγνός.
Το ίδιο και στο τρέξιμο συμβαίνει...
Γενικά δεν θα με δεις ποτέ να σταζω από ιδρώτα, ακόμα και μετά από πολύωρο πάτημα

Reaction score
2.324
Τώρα χτύπησες φλέβα με τις ζέστες, άκου το θκόμ παράδοξο.
Τις ζεστές μέρες έχω πιο σταθερό και ελεγχόμενο καρδιακό παλμό, δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση το γεγονός ότι γενικώς δεν ιδρώνω, απλά ανάβω στις ζεστές.
Το χειμώνα και με αρκετό πάτημα είμαι σχεδόν πάντα στεγνός.
Το ίδιο και στο τρέξιμο συμβαίνει...
Γενικά δεν θα με δεις ποτέ να σταζω από ιδρώτα, ακόμα και μετά από πολύωρο πάτημα
Και καλό και κακό αυτό... ο ιδρώτας μεταξύ άλλων είναι και χρήσιμος στο να κατεβάζει το σώμα θερμοκρασία. Το δικό σου λεμφικό σύστημα φαίνεται δεν είναι τόσο ικανό στο θέμα "έκκριση ιδρώτα" οπότε το σώμα έχει προσαρμοστεί με ανοχή σε ζέστη μέχρι να "ανάψει"...

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Ακου λέει δεν ιδρώνουν, που έτσι και ανάψω και δεν αερίζομαι καλά, γίνομαι σαν παπάκι που πάει στη ποταμιά..!!

Όντως ο brets έχει τρελές ροπες. Μου θυμηζει τουρμπάτο μοτέρ, καλά άλογα, τρελή ροπή όμως… Ε… καιει και λιγο παραπαν, αλλά όπως βλεπεται σε παρακείμενο τοπικ, το τροφοδοτεί καλά με αρκετο καύσιμο :whistling:

Σακη δυνατή προσπάθεια!! :thumbsup:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος