Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.941
Δεν τον βλέπω ως σούπερμαν, το σώμα έχει τη ικανότητα να προσαρμόζεται σε ότι διαδικασία και να το βάλει κανείς, αρκεί να το δουλέψει, τόσο απλό ;)

Edit
Σε συνδυασμό με κάτι φαρμακούλια βέβαια για τις παραπάν επιδόσεις...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.941
Εγω σήμερα στο καπάκι βγήκα για να κάψω το αρνί με παρέα, ούτε που κατάλαβα με τη κουβέντα πως βγήκαν 90km, πήγα να πατήσω σε μια καταπληκτική ανάβαση τύπου Πάρνηθας χωρίς τις φουρκέτες αλλά το αρνί βέλαζε στη κλιά και χαλάρωσα.
IMG_20220425_003013.jpg

Reaction score
16.969
Δεν τον βλέπω ως σούπερμαν, το σώμα έχει τη ικανότητα να προσαρμόζεται σε ότι διαδικασία και να το βάλει κανείς, αρκεί να το δουλέψει, τόσο απλό ;)
....τάδε έφη ο Μπάμιοman! :geek: 8-) :gamer:

Reaction score
16.969
Μα τα βλέπεις από την πλευρά ενός άλλου... σούπερμαν! :geek: :roflmao:

Οι ήρωες της DC Comics, σουπερμαν, σπάιντερμαν, μπαμιαμαν... :drinks: 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.941
Άσε και η παρέα σήμερα έπαθε σοκ, εγώ πάλι νιώθω πολύ φυσιολογικά, αλήθεια!
Αυτό που δεν μπορούσε να κατανοήσει ήταν πως γίνεται κάποιος να κάνει κάθε μέρα προπονήσεις υψηλής έντασης χωρίς αποκατάσταση...
Δεν έχω απάντηση σε αυτό...

Reaction score
2.324

Edit
Σε συνδυασμό με κάτι φαρμακούλια βέβαια για τις παραπάν επιδόσεις...
Είναι επαγγελματίας, παγκόσμιος πρωταθλητής και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει... απλά ήθελα να δείξω το επίπεδο που έχει φτάσει... πριν μέρες του έκανε παρατήρηση το strava πως το τρέξιμο του έγινε με ποδήλατο...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.941
Ντοπα λέγεται και τη πίνουν όλη σε αυτό το επίπεδο, τι δεν καταλαβαίνει το στράβα?

Reaction score
4.587
Δεν ξέρω τι λέτε πάντως τα 32χλμ σε 2 ώρες είναι επίδοση καλού μαραθωνοδρόμου, όχι για μετάλλια αλλά επαγγελματία.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.941
Προσωπικά τίποτα, κάτσε όμως να μας πει ο κροκ μήπως με τα θκάτ ποδάρια ζεσταίνει νερό σε θερμοσίφωνα :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90