- Reaction score
- 5.471
Ε μα είναι να μη με πιάσουν τα ψυχολογικά μου με τα watt που βλέπω;Πες μου πχιός σε πείραξε να τον κανονίσω, έχει κόκκινο φαράγγι και το παίζει ήρωας?![]()

Ε μα είναι να μη με πιάσουν τα ψυχολογικά μου με τα watt που βλέπω;Πες μου πχιός σε πείραξε να τον κανονίσω, έχει κόκκινο φαράγγι και το παίζει ήρωας?![]()
πάλι εγώ μωρέ ;Πες μου πχιός σε πείραξε να τον κανονίσω, έχει κόκκινο φαράγγι και το παίζει ήρωας?![]()
Τι να κλασουν τα δικά σου watt βρε.... Για τον ήρωα λέωΕγω καλέ σε κατάντησα ετσά?
Καλά άμα είναι σήμερα για να σε σιάξω το κέφι θα κάνω μια προπόνηση σαν αυτή του ήρωα![]()
105 κιλά κουράδας ήμουν τότε, έχοντας να κάνω ποδήλατο από 9 χρόνο τελευταία φορά.
Είσαι μια μαλαγάνα εσύ....
Είμαι και γ@μω τα παιδιάΕίσαι μια μαλαγάνα εσύ....
Όξω μαρη μουχριτσαΕίμαι και γ@μω τα παιδιά![]()
Αρέ με έφαγες το πρωί, δεν βλέπς, δεν μπορούσα να πάρω τα ποδάριαμ...
Άργησαν πολύ... το παρουσίασε η specialized στο φετινό παρίσι ρουμπέ στα αγωνιστικά με κλείδωμα στον λαιμό στρίβανε το καπάκι... απλά δεν το έχει βγάλει εμπορικά ακόμηΤώρα πρέπει να κάνουμε τα gravel πιο αναπαυτικά...
![]()
Cane Creek introduces eeSilk Suspension Stem with... a lockout lever?
A suspension stem with a 'lockout'? Cane Creek stiffens things up with their new eeSilk suspension stem in black or Ti.bikerumor.com
σε πρόδωσε το λάθος στις πράξειςΕίμαι και γ@μω τα παιδιά![]()
Αρέ με έφαγες το πρωί, δεν βλέπς, δεν μπορούσα να πάρω τα ποδάριαμ...