Ποδήλατο

Reaction score
4.587
Κοντά είμαστε ... :dance2:

1672478858015.png

Κι εγώ είπα να το πάω αερόβιο μόνο αλλά δυστυχώς όταν πλησιάζω στο τέλος του σέσιον δίνω πάντα λίγο διότι έχω βαρεθεί 40+ λεπτά πάνω στο εργόμετρο σαν χάμστερ. Πάντως ο στόχος για το χειμώνα είναι αυτός, βατ στο αερόβιο.

Καλή χρονιά να έχουμε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Θαυμάζω τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν δλειά μέσα στο σπίτι σε προπονητήριο. Έχω βρεθεί πολλές φορές ένα κλίκ για μια τέτοια αγορά. Συνέχεια όμως τη αναβάλω διότι πιστεύω ότι δεν θα ασχοληθώ.
Καλή χρονιά!

Reaction score
4.587
Καλά μη νομίζεις, μέχρι μία ώρα μαξ τη φορά αντέχω κι αυτό διότι είναι σμαρτ και χαζεύω στην οθόνη το βίντεο της διαδρομής.

Για σένα που την "ψάχνεις" την προπόνηση ένα εργόμετρο θα σε βοηθούσε πολύ αφού τα στοιχεία που θα λαμβάνεις θα είναι απολύτως συγκρίσιμα. Θα μπορείς δλδ να βλέπεις την όποια βελτίωση ανά σέσιον χωρίς αυτή να επηρεάζεται από άλλους παράγοντες (πχ οδόστρωμα, αέρας κτλ). Όσο καλύτερο το εργόμετρο τόσο πιο εργαστηριακού επιπέδου θα είναι οι μετρήσεις σου. Σίγουρα θα προσαρμοστείς πιο εύκολα και γρήγορα από μένα μια και πιο αφοσιωμένος είσαι και βγαίνεις πάντα μόνος (εγώ ποτέ 8-) ).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Έχεις πολύ δίκιο αλλά στο σπίτι προτιμώ να ασχολούμαι με άλλες δραστηριότητες ή να μη κάνω τίποτα.

Reaction score
24.152
Ο Χρήστος κάνει κάτι ελάχιστο 2ωρες προπονήσεις , δεν νομίζω ότι αντέχει 2 ώρες στο προπονητήριο , θα το σηκώσεις σούζα και θα καβαλήσει τον καναπέ.
Για μένα πχ που δεν εχω χρόνο για παραπάνω ίσως είναι μια περίπτωση ενδιαφέρουσα αλλά μόνο smart roller να μαζεύεται εύκολα και να μην θέλει πολλά πολλά . Βέβαια εγώ δεν έχω τέτοια πειθαρχία να ακολουθήσω πρόγραμμα είμαι με τα κέφια μου

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Καλά και εγώ πλέον Παναγιώτ, δεδομένων των συνθηκών στας Αθήνας, δεν γίνεται να ακολουθήσω τη πειθαρχεία που είχα παλιότερα. Προσωπικά εκτός των άλλων το ποδήλατο με βοηθάει να μη σκέφτομαι, αυτός είναι και ο λόγος που αγαπάω τις αποδράσεις. Όταν δεν κάνεις ντίπ σκέψεις και ασχολείσαι μαναχά με ένα αντικείμενο, στο οποίο γίνονται όλα μηχανικά, περνάει ο χρόνος γρήγορα και είσαι αποδοτικός.
Παρέες στη ποδηλασία (εφόσον ξέρεις τι πρέπει να κάνς) σε κρατάνε πίσω, σχεδόν όλοι κάνουν σαν αυτιστικοί τη ίδια προπόνηση. Το μόνος σου δίνει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει και να δουλέψει κανείς τις κρυφές του ικανότητες.
Βέβαια όπως σε όλα τα πράματα, κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο μόνος γυαλιστερός που συμπαθώ :lolsign:
Για πες και καμιά κουβέντα, τι έχουμε εδώ?

Reaction score
2.324
Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο μόνος γυαλιστερός που συμπαθώ :lolsign:
Για πες και καμιά κουβέντα, τι έχουμε εδώ?
Έχουμε ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε σέλα. Ρέισινκ με προστασία κώλου δλδ. Το μεγάλο ερώτημα είναι η αντοχή. Έργο τέχνης στο μάτι. Την πήρα με σημαντική έκπτωση αλλά και πάλι έτσουξε... ελπίζω να είναι αξιόπιστο το ίνφο που είχα (πλην της αντοχής που κανείς δεν γνωρίζει). Θα μπει άνοιξη οπότε αυτά...
Η pro vibe δυστυχώς κούτσουρο και λίγο πιο φαρδυά στην μύτη απ ότι θέλω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Παράδες έχουμε, οπότε η αντοχή και η έκπτωση δεν μας νοιάζει :biggrin:
Άλλο θα ήθελα να μάθω, πως λειτουργεί στο πάτημα?
Είναι σκληρή?

Reaction score
2.324
Παράδες έχουμε, οπότε η αντοχή και η έκπτωση δεν μας νοιάζει :biggrin:
Άλλο θα ήθελα να μάθω, πως λειτουργεί στο πάτημα?
Είναι σκληρή?
Το ίνφο που έχω είναι σωστό αλλά προσωπικές εμπειρίες θα έχω αργότερα μες την χρονιά...
Είναι μαλακή Χρήστο αλλά υποτίθεται δουλεύει σαν σκληρή με το 3d print
Άσχετο αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την prime primavera αν ξαναβάλεις κάτο από wiggle χτύπα μία μακρουλή carbon (έχω την κοντή) και θα με θυμηθείς

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Προσωπικά Σάκη προτιμώ τις κοντές σέλες, με τη pro Stealth Team που δουλεύω τελευταία δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Εντέλει είναι πολύ σκληρή, όχι σαν υλικό, έχει το γεφύρωμα στο άνοιγμα και η σέλα δεν σπάει, η πολύ φαρδιά μύτη επίσης ενοχλεί στις πολύωρες προπονήσεις.
Με δίνει τη εντύπωση πως δεν έστρωσε ακόμα.
Απο τη άλλη όμως, άμα το κόκαλο ήταν ενδοτικό θα παίρναν άτσαλες δυνάμεις τα rails και ίσως έσπαγαν. Δεν ξέρω, κάνω περίεργες σκέψεις για τις full carbon σέλες...

Reaction score
2.324
Προσωπικά Σάκη προτιμώ τις κοντές σέλες, με τη pro Stealth Team που δουλεύω τελευταία δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Εντέλει είναι πολύ σκληρή, όχι σαν υλικό, έχει το γεφύρωμα στο άνοιγμα και η σέλα δεν σπάει, η πολύ φαρδιά μύτη επίσης ενοχλεί στις πολύωρες προπονήσεις.
Με δίνει τη εντύπωση πως δεν έστρωσε ακόμα.
Απο τη άλλη όμως, άμα το κόκαλο ήταν ενδοτικό θα παίρναν άτσαλες δυνάμεις τα rails και ίσως έσπαγαν. Δεν ξέρω, κάνω περίεργες σκέψεις για τις full carbon σέλες...
Και εμένα με την pro vibe η φαρδιά η μύτη και η μεγάλη σκληρότητα με έχουν γμσει. Βάλε prime primavera carbon στο κατοστάρικο πολύ καλό κέλυφος και αξιοπρεπές αφρώδες είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μείον όταν ιδρώσει ο κώλος γλυστράει η δερματίνη της σέλας όχι σε φάση λάθους απλά δεν έχεις το απόλυτο grip με στεγνή είναι στην ιδανική αναλογία grip και αλλαγής θέσης.

Reaction score
2.324
Ότι κάτσει στον καθένα Χρήστο... εγώ βρίσκω στην prime πράγματα που μου αρέσουν αλλά η τελική βαθμολογία δεν έχει μπεί ακόμη θα δούμε... η prologo με μπερδεύει με τις πολλαπλές επιλογές σε κέλυφος και αφρώδες όπως και η fizik που σε αντοχή πήρε πολύ χαμηλή βαθμολογία λόγω πολύ λεπτού κελύφους (για το χαμηλό βάρος) αλλιώς καλή ήταν...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Αυτό ακριβώς, καλοί οι πειραματισμοι αλλά άμα βρεις το λιμάνι σου, αράζεις.
Η γνώμη μου για τη pro Stealth Team, είναι πολύ αποδοτική σέλα, είναι όμως σέλα καθαρά για αγώνα.
Η prologo Scratch είναι επίσης μια πολύ αποδοτική σέλα, ισορροπεί όμως τέλεια ανάμεσα σε προπονήσεις και αγώνα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.409
To 3D printing είναι η νέα μόδα στα αθλήματα. Όπου μπορεί να χωθεί δημιουργεί νέες τάσεις.

Το μεγάλο πρακτικό του πλεονέκτημα θα έρθει τη στιγμή που θα γίνονται όλα κατά παραγγελία αναλόγως του σωματότυπου του πελάτη.

Ταιριάζει και με την οικολογική τρέλα λόγω μικρότερης φύρας υλικών, μειώνει σημαντικά τα έξοδα παραγωγής, οπότε όλοι είναι χαρούμενοι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.