bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.895
Ειλικρινά και εγώ δεν ξέρω, χωρίς αποδείξεις είναι κυρίως τα ερωτηματικά και οι απορίες που έχω. Θα δείξει το μέλλον προφανώς...
Αυτό το περιμένω!μόλις το πάρω στα χέρια μου θα το εξετάσω και θα σου πω αν το mips μπορεί να αποτρέψει πιθανή εγκάρσια νευροαξονική κάκωση
Έχεις και τα τυχερά σου, μπαγάσα.Όπως έχει αποδειχθεί Σάκη μόνο τα τεχνικά δουλεύουν σωστά σε αυτές τις περιπτώσεις. Τα jacket του mtb γενικώς είναι βαριά με φαρδιές γραμμές, τσέπες, μεγάλες κουκούλες κλπ. Καμία σχέση μετά body fit ρούχα της κούρσας. Ωστόσο δουλεύουν τα ρούχα της κούρσας και στο mtb αλλά βαρέθκα στη καθημερινότητα να κοιτάνε όλοι το κωλίμ και το καυλίμ... Τι μλκες είναι αυτοί ρε?
Μπορώ να σε πω ότι οι άντρες κοιτάνε χειρότερα από τις γυναίκες, κάποιες φορές πολύ αδιάκριτα.
Σώτο στη περίπτωση που σκεφτείς στο προσεχές ή στο μακρινό μέλλον για δίσκο ο παραπάν είναι μια πολύ καλή επιλογή.34 δόντια σε στρογγυλό φύλλο, πάω να χτυπήσω τα χωμάτινα κομ View attachment 278754
Τούτος έχει και 3mm offset ώστε να σιάξουμε λιγάκι το chain line
Να βάλουμε και τσ κούρσες λες???Σημερινό φούιτ, το αντιλήφθηκα περιμένοντας στο φανάρι, έβγαλε για ελάχιστα δευτερόλεπτα μερικές μπουρμουλήθρες View attachment 280524
Αργότερα στο σπίτι μετά από επιθεώρηση η τρύπα έχει σφραγίσει View attachment 280523
Πρώτη εμπειρία με tubeless και άκρως ικανοποιητική λειτουργία
Βασικά για τα τούμπλεσ λάστιχα ρώτησα αλλά και αυτό γιά τσ δίσκ που έγραψεςενδιαφέρουσα πληροφορία... θα ρωτήσω και κάναν γυαλιστερό αν περνάνε...Σάκη πιστεύω πως και στα μεγάλα φύλλα θα είναι αντίστοιχης ποιότητας και λειτουργικότητας, θεωρώ πως ναι.
Σε σχέση με το δίσκο της AB, ο garbaruk είναι πιο ακαμπτος και δεν υστερεί σε ποιότητα και μηχανική κατεργασία
Καλή φάση αν είναι έτσι... για την ώρα έχω βαρεθεί να κάθομαι μια βδομάδα με τον καιρό αυτό...Σώτο στη περίπτωση που σκεφτείς στο προσεχές ή στο μακρινό μέλλον για δίσκο ο παραπάν είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Μετά από εξαντλητική δοκιμή έδειξε πολύ δυνατό χαρακτήρα, αρχικά παρόλο τη ακτινωτή κατασκευή αλλά και το χαμηλό βάρος είναι απίστευτα άκαμπτος, πολύ ήσυχος στη κύλιση της αλυσίδας παρόλο τα over size δόντια, το ελάχιστο offset σιάχνει το drop της αλυσίδας όταν κάνεις πίσω το πετάλι σε 1-2 speed. Πολύ ικανοποιημένος για τις παράδες που στοιχίζει αλλά και για τη ποιότητα κατασκευής.
Την άλλη βδομάδα έχουμε γκράν φόντο μαλακάσα μες το χιόνι αντρικό ναούμε 110χιλ κανόνισεΤιμή μου και καμάρι μου, αμ πως
Έχω πει σε όλους πως θα κατέβει ο κροκ από αθήνα Χρήστο...Δείξε στον Α. Διάκο πως παίζουν μπαλίτσα με 39 στον ανήφορο