Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.912
IMG_20230519_141746_edit_274815534391919.jpg

Δεν ξέρω εάν είναι πανελλήνια πρωτοτυπία, η παραλαβή και μεταφορά του εκλογικού υλικού με ποδήλατο (πολύ πιθανόν να είναι), θα πόνταρα πάντως πως άνετα θα μας μετρούσαν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Old faithful

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.991
Καλημέρα σας.

Κουτσα κουτσα ξεκιναω χθες για βόλτα, είχα δει το σενσορα 4iii να έχει low battery. Διαβάζω τις οδηγίες, ανοίγω το καπάκι, βάζω νέα μπαταρία, σιγά μην δούλευε.
Ξανά αλλάζω μπαταρία, τα ίδια. Μπαίνω ιντερνετι, πολύ τιπ για το συγκεκριμένο θέμα, ακόμα δεν δούλεψε κάτι.

Υποψιάζομαι πάω για φρέσκο.. μεγάλη πατάτα το όλο θέμα, τσάμπα τόσα χρήματα για το τίποτα? Κάποιος το είχε αντιμετωπίσει και σε εμάς παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι ποιος.
Σώτο ή εσυ ή ο Χρήστος ήσασταν αν θυμούμαι ορθώς

Last edited:

Reaction score
23.671
Νομίζω το θέμα που είχαν και οι δύο ήταν με το Garmin hr όχι με το 4ιιιιιιιιιι.
Εγώ άλλαξα πριν κάποιους μήνες και δούλεψε αμέσως

Reaction score
16.288
Καλημέρα Μάριε

Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, ίσως να μου έχει τύχει όμως. Πιθανόν αν βάλεις ανάποδα την μπαταρία στο 4III να ξεμπλοκάρει (αν και πιστεύω ότι το είδες αυτό σε κάποιο τιπ). Ίσως να μην πιάνει και κάποιο λαμάκι που κάνει επαφή η μπαταρία όμως.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.599
Καλημέρα σας.

Κουτσα κουτσα ξεκιναω χθες για βόλτα, είχα δει το σενσορα 4iii να έχει low battery. Διαβάζω τις οδηγίες, ανοίγω το καπάκι, βάζω νέα μπαταρία, σιγά μην δούλευε.
Ξανά αλλάζω μπαταρία, τα ίδια. Μπαίνω ιντερνετι, πολύ τιπ για το συγκεκριμένο θέμα, ακόμα δεν δούλεψε κάτι.

Υποψιάζομαι πάω για φρέσκο.. μεγάλη πατάτα το όλο θέμα, τσάμπα τόσα χρήματα για το τίποτα? Κάποιος το είχε αντιμετωπίσει και σε εμάς παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι ποιος.
Σώτο ή εσυ ή ο Χρήστος ήσασταν αν θυμούμαι ορθώς

Δεν είναι για τον 4iii αλλά για όλους τους belt σένσορες με clips:

Καθάρισε καλά τις επαφές των κλιπς. Η μάκα που πιάνουν με τον καιρό δρα μονωτικά. Είναι η τελευταία επέμβαση μετά την ανάποδη τοποθέτηση της μπαταρίας που σου έγραψε ο Σωτήρης.

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.991
Θα δοκιμασω το απόγευμα να δω για τα μεταλάκια, αλλά πως μπορεί τα μεταλακια να "χάλασαν", αν απλά το έβγαλα και με ένα μαγνητακι τράβηξα την μπαταρία, θα το δω όμως.

Αυτό που είδα είναι ότι το μονοτικό λαστιχάκι ειχε ξεραθεί και κόπηκε, όποτε από μόνωση πρέπει να δω τι θα καμω.Ναι εβαλα την μπαταρία ανάποδα αλλά τίποτα, θα δω και τα μεταλακια επαφής αλλά με το μάτι φαίνονται πεντακάθαρα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Μάριε, εφόσον σε έγραψε low μπστάρ άλλαξες μπαταρία και δεν ξανά δούλεψε, υποψιάζομαι τζούφια μπαταρία, δοκίμασε να τη μετρήσεις με ένα πολυμετρο, πρέπει να σε δείχνει 3 volt.
Το λαστιχάκι με είχε κοπή και εμένα και το άλλαξα με ένα σιλικόνης, είναι σαν καινούριο από τότε, το μαμά είναι για πέταμα από τη αρχή, αυτή είναι κυρίως η μλκια που κάνει η 4iiii, μπάζει νερά και έτσι μπορεί να καταστραφεί ο αισθητήρας.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.598
υποψιάζομαι τζούφια μπαταρία,
@Diylover Αυτό που λέει ο @bretsos ισχύει, μου έχει συμβεί με μπαταρία σε τηλεκοντρόλ αυτοκινήτου. Καινούρια μπαταρία (CR2032), στο κουτί της, την βάζω στο τηλεκοντρόλ, τίποτα. Δοκιμάζω άλλη καινούρια κτλ, "έπαιξε" κανονικά.:idk:

Επίσης, @bretsos - αν και πλέον δεν έχει νόημα - σου χρωστάω μια απάντηση για χρήση φωτοχρωμικών φακών σε γυαλιά ηλίου. Η εμπειρία μου είναι από ένα μοντέλο της Uvex κι είναι παρόμοια με αυτή που περιέγραψες. Σταδιακή προσαρμογή σε διαφορετικές συνθήκες κι εντάσεις φωτισμού, χωρίς να παρεμποδίζει την προσοχή του ποδηλάτη στο δρόμο. Είναι μία από τις ουσιαστικότερες αγορές περιφεριακών που έκανα για το ποδήλατο/την ποδηλασία.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Γιώργη ένα θα σε πω, είναι πλέον τα βασικά μου γυαλιά και όχι μόνο στο ποδήλατο.
Έχω 4 ζευγάρια γυαλιά και όλα μπήκαν συρτάρι ως παροπλισμό.
Είναι απίστευτα εκπληκτικό αυτό που ζω ποδηλατικά με το φωτοχρωμικό φακό. Οι φακοί prizm road κάνουν επίσης πολύ καλή δλειά εφόσον είσαι όμως σε πλήρη ηλιοφάνεια, στη ηλιοφάνεια πουσάρουν σε διαύγεια ώστε να μπορείς να διαβάσεις ότι δήποτε υπάρχει στο οπτικό πεδίο, δεν ισχύει όμως το ίδιο σε μειωμένη φωτεινότητα και αυτό ήταν το μεγάλο μου πρόβλημα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.068
υποψιάζομαι τζούφια μπαταρία, δοκίμασε να τη μετρήσεις με ένα πολυμετρο, πρέπει να σε δείχνει 3 volt.
Για την ακρίβεια, μια καινούργια 3βολτη μπαταρία δεν πρέπει να δείχνει 3 βολτ, αλλά παραπάνω, έως 3.3. Αν δείχνει 3 είναι μάλλον ξεφορτισμένη (αν και θα έπρεπε να συνεχίσει να λειτουργεί έως και τα 2.7-2.8V).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Ας δείξει 3 βολτ αρχικά και το συζητάμε για τα 3+ volt αργότερα.

Μάριε και κάτι που θυμήθκα, είσαι σίγουρος φαντάζομαι ότι βάνς 2032 μπαταρία, έτσι το αναφέρω...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Τι πλήρωσα να λες... :roflmao:
Αυτό που πήρα Παναγιώτ, λυπάσαι να το τοποθετήσεις πάνω σε ποδήλατο, θες να το τοποθετήσεις ως εικαστικό δρώμενο κάπου μέσα στο σπίτι. Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό ως κατασκευή με άψογη ακρίβεια, μηχανική επεξεργασία και υλικά.

Reaction score
23.671
Εικαστικό δρώμενο;
Ρίγη συγκίνησης με διατρέχουν σαν γλυκογόνο που ρέει γαργαρο στο είναι μου την ώρα που το στραγγίζει η υπερπροσπάθεια στο 38ο χιλιόμετρο

(Τι είναι αυτό που πλερωσες πάλι;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Σώτο ήταν ένα συμβολικό δώρο του προέδρου για τις υπηρεσίες μου... :biggrin:
Τιμόνι πήραμε εδώ και πολύ καιρό, όταν πάλευα να κουμπώσω πάνω στο σουμιέ. Δοκίμασα διάφορα τιμόνια και εντέλει κατέληξα σε ένα RACEFACE carbon, 8° back, 5mm rise και 720mm για να χωράω στη κίνηση και να βγαίνω και από τις πόρτες... Το ίδιο ισχύει ως υλικό και στο mtb, απορροφάει κραδασμούς, βοηθάει πολύ στη κούραση των χεριών και φυσικά είναι πολύ πχιο άκαμπτο από το αλουμίνιο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.821
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025