Ποδήλατο

Reaction score
23.421
Επειδή σε κόβω έτοιμο, άλλο σχαρακι τα keo άλλο τα Shimano κοίτα να τα μπλέξεις και να μην κουμπώνει το παπούτσι μετά

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.474
Τα σχαράκια που έχω τώρα στα Sidi είναι της Look. Άρα, η συμβατότητα με τα Keo είναι δεδομένη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Εμείς εδώ στη Αθήνα αν δεν έχουμε επιλογές πάμε στο ποδηλατά μας, που κατά καιρούς του έχουμε ακουμπήσει μια περιουσία και δανειζομαστε ένα ζευγάρι πετάλια, αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή πάμε σε ένα φίλο, αν δεν μας δίνει, τον πατάμε ένα χέρι ξύλο και του αφαιρούμε τα πετάλια από το ποδήλατο με τη βία. :biggrin:

wizzy

Reaction score
21.474
Εμείς εδώ στη Αθήνα αν δεν έχουμε επιλογές πάμε στο ποδηλατά μας, που κατά καιρούς του έχουμε ακουμπήσει μια περιουσία και δανειζομαστε ένα ζευγάρι πετάλια, αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή πάμε σε ένα φίλο, αν δεν μας δίνει, τον πατάμε ένα χέρι ξύλο και του αφαιρούμε τα πετάλια από το ποδήλατο με τη βία. :biggrin:
Ε, για αυτό δεν είμαι φίλος σου! :roflmao: Κι ευτυχώς που μένω σε άλλη χώρα!:p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Κρίμα, εδώ Αθήνα λειτουργεί κανονικά, όταν έστησα το bmc το δούλεψα αρκετά, τη επομένη ήταν το πρωί στη πόρτα. Δίντς κάτι παραπάν αλλά σε φάσεις που χρειάζεσαι κάτι άμεσα είναι σωτήριο.

wizzy

Reaction score
21.474
Κρίμα, εδώ Αθήνα λειτουργεί κανονικά, όταν έστησα το bmc το δούλεψα αρκετά, τη επομένη ήταν το πρωί στη πόρτα. Δίντς κάτι παραπάν αλλά σε φάσεις που χρειάζεσαι κάτι άμεσα είναι σωτήριο.
Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα της ηπειρωτικής Ευρώπης (π.χ. οδική διασύνδεση μεταξύ των χωρών κτλ).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Θυμάστε που έβριζα τη νέα di2?
Θυμάμαι να λες!!

Προψέ που είχα μια προπόνηση παραλιακά με ήρθε να σταματήσω και να πετάξω όλο το ποδήλατο θάλασσα.
Γυρνάω σπίτι και λέω δεν μπορεί ρε φίλε όσο περνάει ο καιρός να γίνετε ακόμα πχιο άθλια η αίσθηση στις αλλαγές, κάτι παίζει λέω...
Δεν χρειάστηκε να το ψάξω και πολύ, κατά το μοντάρισμα είχα ξεχάσει να σφίξω το ντεραγιέ πάνω στο νύχι, το είχα πατήσει και ξέχασα να το σφίξω, όσο περνούσε ο καιρός αυτό χαλάρωσε, όχι πολύ, γύρω στη μισή στροφή, έφτανε όμως με τα στενά περιθώρια να κάνει όλη τη ζημιά στη αίσθηση.
Σφάλματα είμαστε και κάνουμε ανθρώπους!! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Και τώρα; είναι καλή η 12αρα Di2; :roflmao: :p

Τιμωρία: Γράψε 100 φορές, "Συγνώμη Shimano που αμάρτησα πολύ"! :gamer:
Όχι, η προηγούμενη γενιά ήταν καλύτερη, αυτό δεν αλλάζει.
Αφήνω ένα ενδεχόμενο λόγο direct εφαρμογής στο νύχι να χαλάρωσε η βίδα, θα το παρακολουθώ στο μέλλον.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Στις 18:00 έχω ραντεβού με τα βάσανα
1000002021.jpg

Και εψέ έπαιξε δυνατός αγώνας, ιγω και άλλος ένας αφήσαμε χιλιόμετρα πίσω τους πάντες και στη γραμμή τερματισμού με γ@μσε...συνέχεια δεύτερο τερματίζω >:(

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.131
Με έφαγες ρε κιερατά, έμπλεξα με τις ταχύτητες σε ένα καλό ανήφορο και τώρα είμαι στο δεύτερο γκρουπ, έκτος...
Ο πρώτος είναι δγιό χιλιόμετρα μπροστά....
IMG_20241030_184031.jpg

wizzy

Reaction score
21.474
...και τώρα που λύθηκε το πρόβλημα του @bretsos με την Di2 ( :p ), να ρωτήσω κάτι:

Έχει ασχοληθεί κάποιος με το MyWhoosh; Το UI θυμίζει (για να μην πω "αντιγράφει") Zwift και Rouvy, OK, όμως η ουσιαστική διαφορά είναι ότι (προς το παρόν) είναι δωρεάν! το έχεις δοκιμάσει κάποιος;

Reaction score
23.421
το χω κατεβάσει στο ταβλετ , αλλά έχω καβαλήσει 1-2 φορές μόνο μέχρι στιγμής.
να στο συγκρίνω δεν έχω ιδέα, δεν έχω παίξει ποτέ με τα άλλα.

wizzy

Reaction score
21.474
Μπαίνω σε πειρασμό επειδή είναι δωρεάν. Θα κάνω μια δοκιμή μετά τις 09/11 και θα επανέλθω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof