Ποδήλατο

Reaction score
20.859

Reaction score
23.212
Όχι δεν κατάλαβες γιατί μας τα γράφει όλα αυτά ο κρόκ.
Εγώ το μήνυμα το εξέλαβα ως αποχαιρετιστηριο, μπορεί τις επόμενες μέρες να έχει αφήσει τα κοκαλάκια κάπου στο passo del mortirolo ή passo del stelvio :biggrin:
Αντίο κρόκ, θα προσεύχομαι για σένα από το ζεστό μου σπίτι, κάπου στο Κερατσίνι!!
Ζακέτα να πάρς :lolsign:
Ο Κροκ γενικά , λίγο που διαβάζω όταν σπάνια γράφει και προλαβαίνω.... δεν έχει καταλήξει το "δικαστήριο" thva ακόμη :D :D ¨Ειναι 'περίεργος" :D😍 Πλάκα έχουμε ...γουστάρω. :D Εϊμαστε και όλοι πάνω κάτω ίδιας ηλικίας και προσλαμβανουσών και χωρίς "παρεμβάσεις" και κυλάει ωραία. 😍

Reaction score
20.859
Τι εννοείς, αν θα γίνεις αυτόβουλος δικηγόρος του, ή αυτόβουλος κατήγορος; :geek: :roflmao:

Reaction score
23.212
θα δείτε ρε θα γυρίσω άντρας μετά από όλα αυτά
¨Ασε τώρα ... σε διαβάζω ...πετάς κάτι "παρεξηγημένα" κάποιες φορές .... αλλά τέλος παντων μηχανολόγος δεν είσαι ; (νομίζω) .... δικαιολογείσαι. :D 😍

Hero saves kitten from well :

Reaction score
20.859
Γάτα spiderman! Βέβαια αυτό το έκανε από την τρομάρα της όταν κατέβηκε ο άλλος, αν δεν είχε κατεβεί, ακόμα εκεί θα ήταν! :lolsign: :roflmao:

Reaction score
23.212
Τι εννοείς, αν θα γίνεις αυτόβουλος δικηγόρος του, ή αυτόβουλος κατήγορος; :geek: :roflmao:
Θα έρθει και ο "Αμπε τώρα ... και θα έχουμε απαρτία χα χα.

Reaction score
23.212
δεν νομίζω , εσύ έχεις κάνει στο ΠΝ στον ΒΠΠ
Δεν τα ξέρεις καλά (για τους πολέμους) και για τις οποιες μετέπειτα συμμετοχές μας ή αρωγές μας. Ούτε τι καθιστά - συνιστά πολεμική κατάσταση για ένα π.χ. πλοίο όταν συμμετεχει σε κάποια αποστολή. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. 🌺

Last edited:

Reaction score
20.859
Πεστου για τάνκερ και containership, τι τον μπερδεύεις τώρα με φρεγάτες κι αντιτορπιλικά... :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.101
Ο Κροκ γενικά , λίγο που διαβάζω όταν σπάνια γράφει και προλαβαίνω.... δεν έχει καταλήξει το "δικαστήριο" thva ακόμη :D
Παραιτήσου καλύτερα, μεγάλο καράβι ο κρόκ, με τρελό εκτόπισμα, αν συνεχίσεις θα σε οδηγήσει να σκίσεις τα πτυχία που με κόπο απέκτησες, τράστμι μι που λέν και στο χωριόμ :biggrin:

Reaction score
23.212
Παραιτήσου καλύτερα, μεγάλο καράβι ο κρόκ, με τρελό εκτόπισμα, αν συνεχίσεις θα σε οδηγήσει να σκίσεις τα πτυχία που με κόπο απέκτησες, τράστμι μι που λέν και στο χωριόμ :biggrin:
Μα για αυτό δεν "ανακατεύτηκα" ποτέ όταν γράφει. Ε, να λίγο pροbing του έκανα. Ο Κρόκ είναι να μιλάς μόνο σοβαρά και γαι πρακτικά θέματα όπως οι περισσότεροι μηχανικοί. Δεν είναι για φιλοσοφίες. Και όταν θα ενδιαφερθούν οι μηχανικοί για λίγο φιλοσοφίες μετά σου πετάνε μια ασύνδετη σύνδεση με κάτι πρακτικό και σκίζεις τα πτυχία σου. :D 😍

Το επάγγελμα μας είναι πολύ καθορστικό για την σκέψη και πως θα εξελιχθεί ένας άνθρωπος. Μόνο όταν πλησιάζεις προς τη σύνταξη ή μετά .... συνέρχεσαι. Και πάλι οι περισσότεροι, όχι. Λογικό αλλά δεν τους κάνει καλό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.101
Αγαπάμε και στηρίζουμε κρόκ ρε συ, αφήνει όμως χώρο για πολύ πείραγμα και εγώ γεννήθηκα για αυτό :biggrin:

Reaction score
23.212
Πεστου για τάνκερ και containership, τι τον μπερδεύεις τώρα με φρεγάτες κι αντιτορπιλικά... :geek:
Αυτά βυθίζονται βρε, τα σύγχρονα πολεμικά όχι (εάν δεν κλείσουν μηχανές that is). Αλλιώς θα έμπαινα εγώ μέσα ; :D:D

Είμαστε άνδρες και θαρραλέοι ...αλλά όχι και τόσο. Μετά πάμε σε @JOHN MARKOU mode. 😍 Top tier, υψηλοενεργειακά εκεί, δεν ξέρω δεν έχω φτάσει. Είναι και μεγαλύτερη γενιά , κατανοητό. Όσο πιο πίσω τόσο πιο μεγάλες κοχόνες (συνήθως, σαν γενικός κανόνας).

¨Εχει κάνει με 12 μποφόρ θάλασσα να δει πως είναι ένα κύμα τότε ή μόνο θεωρητικά τα ξέρει ; :D
Αγαπάμε και στηρίζουμε κρόκ ρε συ
Εννοείται. Αυτός δεν ξέρω εάν κάνει το ίδιο για εμάς χα χα

Last edited:

Reaction score
25.523
Εχει κάνει με 12 μποφόρ θάλασσα να δει πως είναι ένα κύμα τότε ή μόνο θεωρητικά τα ξέρει ;
το να κάνεις με 12bf σήμερα (αλλά και τα τελευταία 20 χρόνια) σημαίνει οτι κάτι υπερβολικά λάθος έχεις κάνει μέρες πριν.
κανείς δεν στέλνει την περιουσία του σε αυτές τις καταστάσεις με άμεσο κίνδυνο για αυτόν να τις χάσει και έμμεσο κίνδυνο να σκοτώσει κόσμο (αν έχει κάποια αξία στην συνείδησή του αυτό όπως ισχυρίζονται οι "αριστεροί" ).
δεν υπήρχε λόγος να βρεθώ σε πλοίο με 12bf θάλασσα, με ύψος κύματος που εξαρτάται και από την περιοχή που βρίσκεσαι, άλλο ύψος και συχνότητα στην μεσόγειο, άλλο στην βόρεια θάλασσα άλλο στον ειρηνικό.

μέχρι 9 έχω βρεθεί αλλά τι να λέει αυτό; ποτέ δεν δήλωσα ναυτικός και ούτε πρόκειται. θα το απέφευγα σαν προτελευταία λύση για επιβίωση, δεν είναι επάγγελμα για τον καθένα ακόμα και σήμερα που παίζει με starlink να έχεις καλύτερο internet από ότι σπίτι σου.
δε θα έβαζα την ζωή μου στην διάθεση του καθένα άσχετου που πιστεύει οτι μπορεί να αναμετρηθεί με καταστάσεις θάλασσας 10+ και να βγει νικητής.

Reaction score
20.859
Χράτσα χρούτσα, χράτσα χρούτσα (αυτό είναι από ταινία - "αλίμονο στους νέους") :geek: :roflmao:

Reaction score
23.212
το να κάνεις με 12bf σήμερα (αλλά και τα τελευταία 20 χρόνια) σημαίνει οτι κάτι υπερβολικά λάθος έχεις κάνει μέρες πριν.
κανείς δεν στέλνει την περιουσία του σε αυτές τις καταστάσεις με άμεσο κίνδυνο για αυτόν να τις χάσει και έμμεσο κίνδυνο να σκοτώσει κόσμο (αν έχει κάποια αξία στην συνείδησή του αυτό όπως ισχυρίζονται οι "αριστεροί" ).
δεν υπήρχε λόγος να βρεθώ σε πλοίο με 12bf θάλασσα, με ύψος κύματος που εξαρτάται και από την περιοχή που βρίσκεσαι, άλλο ύψος και συχνότητα στην μεσόγειο, άλλο στην βόρεια θάλασσα άλλο στον ειρηνικό.

μέχρι 9 έχω βρεθεί αλλά τι να λέει αυτό; ποτέ δεν δήλωσα ναυτικός και ούτε πρόκειται. θα το απέφευγα σαν προτελευταία λύση για επιβίωση, δεν είναι επάγγελμα για τον καθένα ακόμα και σήμερα που παίζει με starlink να έχεις καλύτερο internet από ότι σπίτι σου.
δε θα έβαζα την ζωή μου στην διάθεση του καθένα άσχετου που πιστεύει οτι μπορεί να αναμετρηθεί με καταστάσεις θάλασσας 10+ και να βγει νικητής.
Τα ξέρω, τα ξέρω Πανκρόκ. Και για αυτό το είπα. Δεν έχεις κάνει.

Για πολεμικά πλοία δεν ισχύει αυτό αλλά και όταν τύχει να ισχύει συντρέχουν καταστάσεις που μπορεί να βρεθείς και να αναγκαστείς.

Για "αριστερούς" δεν ξέρω τι σχεση έχουν ... αυτά που λέμε. Κάτι θα έχεις στο μυαλό σου , κανένα αφήγημα μάλλον.

Τεσπά ας σταματήσουμε τις ¨σοβαρές" τοποθετήσεις. Το νήμα θέλει λίγο , να ένα πασπάλισμα μόνο απο αυτές.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.101
Τεσπά ας σταματήσουμε τις ¨σοβαρές" τοποθετήσεις. Το νήμα θέλει λίγο , να ένα πασπάλισμα μόνο απο αυτές.
Αααα δεν θέλω τέτοια τώρα, βγάλτε τις έξω να δούμε πχιός είναι μεγαλύτερος θαλασσόλυκος :roflmao:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv