Ποδήλατο

Reaction score
148
Καλά @bretsos εσύ ακόμα εδώ Λάρσα είσαι;νόμιζα την είχες κάνει για Νότια…στείλε βρε κανένα μήνυμα να κάναμε μια καλή μεγάλη ομαδική!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.807
Πήρα άδεια από τη σημαία και έκατσα μια βδομάδα παραπάν, ωστόσο ο καιρός δεν με έκανε τη χάρη, είχε συνέχεια ομίχλη, τι κακό ήταν αυτό ρε συ?
Πιθανόν το φαινόμενο οφείλεται στις πρόσφατες πλημμύρες, δεν άντεξα άλλο και έφυγα, κατέφκα στη Αθήνα να με δει λίγο ο ήλιος, τώρα προπονήσεις στο direto μέσα στα ντουβάρια.:(

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.807
Πρώτος official αγώνας για φέτο, έφτασε η χάρη μου στο Oman της Αραβίας :biggrin:
Καλά πήγε, απλά ο πρώτος ήταν πχιο δυνατός από μένα στο ανήφορο τερματισμού , εγώ έφτασα 192 bpm και έκλασα...
1000002215.jpg

1000002208.jpg
1000002211.jpg
1000002209.jpg

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.807
Κότα, ρόμπες μας έκανες. Την Ελλαδίτσα δεν την σκέφτηκες που την εξέθεσες τόσο;
Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί να βγάλω ασπροπρόσωπη τη Ελλάδα 2.0 του Μητσοτάκη!! :biggrin:
Το πρωί τρέχω USA Maryland στο παναμέρικο Suarez National series grand fondo, έκανα ήδη εγγραφή και θα συμμετέχω σε 6 συνολικά δύσκολους αγώνες, ένας αύριο και όλοι οι υπόλοιποι το Φεβρουάριο, ξεκινάω θεραπεία μπάμιας :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.807
Εεεε δεν νομίζω να βγω πρώτος στη γενική κατάταξη, πιστεύω όμως στο τέλος όλων των αγώνων ότι θα είμαι μέσα στη πρώτη εξάδα, μη λέω και μεγάλες κουβέντες γιατί υπάρχουν πολλά τούμπανα εκεί όξω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.807
Μια ώρα πριν ξεκινήσει έχει 68 συμμετοχές, καλά θα πάει.
Αν επιβιώσω και δεν με βρεί κάνα κακό, θα τα πούμε αργότερα :biggrin:
Screenshot_2025-01-19-09-50-41-468_com.android.chrome-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.807
πέσανε κορμιά κρόκ, δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο, καλά οι τρεις πρώτοι ήταν εξωγήινοι, οι άλλοι παλεύονταν. Προτίμησα όμως να το πάω με ασφάλεια και έπαιξα μια ταχύτητα πάνω στα ατελείωτα υψομετρικά.
Πολυ ευχαριστημενος είμαι και με τη όγδοη θέση :)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.717
Η πρώτη οκτάδα είναι Ολυμπιονίκης, σταματήστε! Μπράβο ρε @bretsos κι εις ανώτερα! Δίνεις το καλό παράδειγμα!:thumbsup:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.807
Δεν πτοούμαι ρε σύ, τι με πέρασες για καμιά νερόκοτα, άλλωστε στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, έχω άλλους 5 αγώνες να τρέξω και έπειτα θα βγεί η γενική κατάταξη.
Ωστόσο μιας και με υποστηρίζεις θα σε πω πως τη πάτησα.
Εψέ πριν πάρω πρόσκληση για το συγκεκριμένο event έτρεξα έναν άλλο αγώνα και τα έδωσα όλα, σήμερα με τα ποδάρια βαριά προσπάθησα να κρατηθώ στο ρυθμό μου αλλά από πολύ νωρίς κατάλαβα πως δεν θα μπορούσα να βγάλω έτσι τον αγώνα.
Οπότε χαλάρωσα, και το πήγα ναι μεν γρήγορα αλλά safe. Σε όλες τις αναβάσεις κράτησα γρήγορο cadence αλλά μία ταχύτητα πάνω, μέχρι τα 10km έμεινα με τους πρώτους, έπειτα έφυγαν επειδή δεν μπορούσα να τους ακολουθήσω, όποιος από κει και πέρα με περνούσε εκμεταλλευόμουν για όσο μπορούσα το draft και μετά ξανά εμένα μόνος. Ήμουν πέμπτος για τα 3/4 του αγώνα, μετά με έφτασαν 2 από πίσω και κάναμε group εως το τέλος δίνοντας ο ένας τον αέρα στο άλλο, στο rouvy το draft λειτουργεί εκπληκτικά, θα έλεγα πως είναι ίδιο με αυτό στη πραγματικότητα όταν κάνεις όξω ποδήλατο. Θα μπορούσα με τις τελευταίες δυνάμεις να βγω πέμπτος, επειδή όμως έμειναν μαζί μου και με τράβηξαν έως το τέλος τους άφησα να τερματίσουν στις θέσεις που ήμασταν χωρίς να πατήσω έχοντας το draft.
Στο επόμενο αγώνα αν δεν μαζευτούν πολλοί εξωγήινοι ελπίζω να τα πάω καλύτερα, όπως τα βλέπω όμως τα πράματα θα είμαι κάπου στη δεκάδα στη γενική. Αν συμβεί αυτό θα είμαι απίστευτα ικανοποιημένος!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.147
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun