- Reaction score
- 23.846
Αν δεν τα καταφέρουν και αυτή τη φορά, θα το σπάσω με σφυρί και θα το ανεβάσω φώτο στο φόρουμ της garmin
Αν δεν τα καταφέρουν και αυτή τη φορά, θα το σπάσω με σφυρί και θα το ανεβάσω φώτο στο φόρουμ της garmin

Βάλε ζώνη μωρε
Αϊ ρε χλιάρα που είμαι γω γκαντέμης, μπές και διάβασε το λινκ που έδωσα.μια χαρά είναι η ζώνη, έχω 955 , 1040 , hrm pro , είναι όλα άριστα, τώρα εσύ πας και κατουράς στα ξένα πηγάδια τι α σε κάω δεν ξέρω.
Λογικό, όσοι βατέυουν κ@λο είναι συνήθως τυχεροίδεν διαβάζω τίποτα, τα θκαμ δλεβν. Δεν είχα πρόβλημα ποτέ.

Να σου πω... σκέφτηκες να στα διαβάσει κανένας παπάς; Είχα Garmin 820, 520 και τώρα το 1040 και απλά κανένα πρόβλημα. Από ζώνη η Polar Η10 επίσης απροβλημάτιστη αλλά δεν είναι Garmin.Αϊ ρε χλιάρα που είμαι γω γκαντέμης, μπές και διάβασε το λινκ που έδωσα.
;Ρε παιδιά, το φόρουμ της garmin το έδωσα, μπείτε και διαβάστε με τα ίδια σας τα ματάκια.Να σου πω... σκέφτηκες να στα διαβάσει κανένας παπάς; Είχα Garmin 820, 520 και τώρα το 1040 και απλά κανένα πρόβλημα. Από ζώνη η Polar Η10 επίσης απροβλημάτιστη αλλά δεν είναι Garmin.
Μήπως τα ζορίζεις πολύ και παραπονιούνται;
Σε πω εγώ τι έπαθα, είμαι στη παλιά εθνική Θεσσαλονίκης - Αθήνας και πάω σταθερά με 40km/h, ξάφνου σκάει ακριβώς δίπλαμ ένα γιότα χι, με ακουμπά στο γόνατο και ελάχιστα το τιμόνι, χάνω τον έλεγχο και στη φάση που ανακτώ τον έλεγχο με κλείνει το δρόμο, σταματά και αναγκάζει και μένα να πέσω σε φρένα πανικού.![]()
George Smaragdis: Σκοτώθηκε ο Έλληνας μουσικός ενώ έκανε ποδήλατο - Τον παρέσυρε φορτηγό
Ο κόσμος της ηλεκτρονικής μουσικής θρηνεί την απώλεια του George Smaragdis, του καλλιτέχνη που έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο «Starcadian». Ο 44χρονος Έλληναςwww.enikos.gr
Φαίνεται ότι του άνοιξαν την πόρτα επάνω του την ώρα που περνούσε...
Σε πω εγώ τι έπαθα, είμαι στη παλιά εθνική Θεσσαλονίκης - Αθήνας και πάω σταθερά με 40km/h, ξάφνου σκάει ακριβώς δίπλαμ ένα γιότα χι, με ακουμπά στο γόνατο και ελάχιστα το τιμόνι, χάνω τον έλεγχο και στη φάση που ανακτώ τον έλεγχο με κλείνει το δρόμο, σταματά και αναγκάζει και μένα να πέσω σε φρένα πανικού.
Βγαίνει μια ηλικιωμένη κυρία από το παράθυρο του συνοδηγού και με λέει, συγγνώμη κύριε μια ερώτηση θέλω να σας κάνω, πάω δίπλα και με τρεμάμενη φωνή της λέω "ορίστε"
Για Λάρισα καλά πάμε με ρωτάει, κοιτάω τη θέση του οδηγού και βλέπω έναν μπάρμπα καμιά ογδοντάρα...
Της λέω, για Λάρσα καλά πάτε, και τότε τους ρωτάω και γω.
Για τα θυμαράκια ιγώ καλά πάω... Φυσικά μετά τους πλάκωσα στα μ@μωστ@υρα και ήμουν στο τσάκ να τους πάρω και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
Δεν πάω πουθενά, φοβάμαι μη σκίσω κάνα καλσόνΠάμε να τρέξουμε relay ρε να τους πατήσουμε τα φουστανια