bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.862
Τούμπανα!!
Ισχύει, δεν πρέπει να πιέζεται ο προστάτης, το μούδιασμα της περιοχής οφείλεται σε κακή αιμάτωση της περιοχής και είναι υπεύθυνο για τα προβλήματα που αναφέρεις.Έχω ακούσει ότι υπάρχει συσχετισμός ποδηλασίας με προστάτη (καρκίνο του αλλά και άλλα προβληματα που τον αφορούν).
Έψαχνα και εγώ παλιά και απελπίστηκα γιατί δεν υπήρχε κάτι ποιοτικό όμορφο πρακτικό και να μην είναι πιο ακριβό από το τιμόνι , οπότε το παράτησα.Ψάχνω για βάση κινητού τηλεφώνου που να κουμπώνει στο τιμόνι αν έχετε να προτείνετε κάποια. Κοίταξα στο Βike24 αλλά με μπέρδεψε γιατί πολλές εταιρείες πουλάνε αξεσουάρ, όχι όλη τη βάση μαζί. Ψάχνω για βάση που δεν είναι για ένα μοντέλο συγκεκριμένα αλλά για smartphone γενικότερα.
Επίσης οι σέλες είπαμε είναι αναλώσιμες, έτσι και το σώμα της σέλας μαλακώσει αγκαλιάζει τη περιοχή του προστάτη και τον πιέζει.Αυτό το παθα στο Μεσολόγγι, εκεί κατάλαβα γιατί οι 3θλητικες σέλες είναι πιο ζουλιχτες, καθώς το pad στο τριαθλητικο κορμάκι είναι λεπτό και δεν σε σώζει σε αποστάσεις πάνω από ώρα.
Πρέπει να έκανα να ξανά αισθανθώ κάνα 5ωρο μετά

Ναι, για να χαλάσει είπαμε ότι θα πρέπει να κάνεις και προπονήσεις, αλλιως πολυκαιριζονται και χαλάνε μαναχά τα λάστιχα, το έπιασες το υπονοούμενοΆι ρε από δω , η σέλα στο Τρεκ δεν έχει ούτε 30 ώρες χρήσης. Με κανονικό pad κάθομαι πάνω 3 ώρες εύκολα

Η σέλα είναι πολύ προσωπικό και δαπανηρό θέμα. Δεν κάνουν όλες οι σέλες για όλους, αφού έχεις καταλήξει πρέπει να παίξεις πάλι στα ίδια δεδομένα.Fizik aliante R3. Δεν έχει ούτε φθορά παρά τα τόσα χιλιόμετρα (πέρα από κάποια άνευ σημασίας ψιλογδαρσιματάκια), και το ότι έχω συνηθίσει σε αυτήν και δεν έχω πρόβλημα, είναι κι ένας λόγος που διστάζω να την αλλάξω, γιατί δεν θέλω να πέσω πάλι σε πειράματα.
Αρχικά μάπα το στιχάκι, έχεις γράψει πολύ καλύτερα, τη ξεπέταξες τη ξαδέρφη...