Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.206
Όσο και να μου κολλάς δεν πρόκειται να έχεις τη ξαδέρφη, δεν είσαι του γούστου της :tongue:
Γιατί, πού με είδε.

Βασικά, ούτε καν εγώ δεν την έχω δει πώς είναι! :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.206
Γμτ διάσημος έχω γίνει, και φτερνιζόμουν κι έλεγα είναι η ανθοφορία

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.206
Της είπες επίσης ότι ξέρω να παίζω φλογέρα (αλλά ευρωπαϊκή όχι ποιμενική), έχω IQ 160 και επίσης ξέρω να φωτογραφίζω; Για το τελευταίο κυρίως τοπία όμως, οπότε οκ δεν θα επικεντρωθούμε στο πρόσωπο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Της είπες επίσης ότι ξέρω να παίζω φλογέρα (αλλά ευρωπαϊκή όχι ποιμενική), έχω IQ 160 και επίσης ξέρω να φωτογραφίζω; Για το τελευταίο κυρίως τοπία όμως, οπότε οκ δεν θα επικεντρωθούμε στο πρόσωπο
Φλογέρα?
Εγώ ξέρω πχιάνο, 10 χρόνια πήγαινα ωδείο.
Η ξαδέρφη είναι καλή στο κλαρίνο, είναι αυτοδίδακτη... :biggrin:

Με τον ανεμιστήρα τι να κάνω?
Βοήθα λίγο τη κατάσταση!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.206
Έχω έναν δαπεδου βιομηχανικου τύπου που πήρα από τα λιντλ πριν καμιά 20ετια, τόσο δυνατός που σχεδόν παθαιναμε ψύξη εάν τον αφήναμε το βράδυ στο χαμηλό, βέβαια φασαρτζης. Στο δυνατό σου έκανε λίφτινγκ στο ένα μέτρο. Τώρα να ανεβάζει αναλόγως το cadence, Ε πολύ εξεζητημένο μου ακούγεται

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Τώρα να ανεβάζει αναλόγως το cadence, Ε πολύ εξεζητημένο μου ακούγεται
Αυτό είναι το ζητούμενο, όσο χώνεις watt και ανεβαίνει ο καρδιακός παλμός να δίνει πόνο και ο ανεμιστήρας.
Διστάζω όμως επειδή είναι πολλές οι παράδες για ένα τόσο υπερτιμημένο προϊόν

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.206
Γιατί εάν το δεις να σε φυσάει από την αρχή δυνατά τι θα πάθεις, θα πουντιασεις;

Έναν βιομηχανικού τύπου φ45 θέλεις, αποκλείεται να σου πέσει λίγος

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Κάπως έτσι, στο ζέσταμα αυτή τη στιγμή με τέρμα 3 ανεμιστήρες ψιλό κρυώνω, ξεκινάω πχ ένα race και μέσα σε 5 λεπτά δεν νιώθω να χτυπά αέρας, παρόλο που οι ανεμιστήρες παίζουν τέρμα, μετά στο cooldown πέφτουν οι παλμοί και έτσι μούσκεμα που είμαι πρέπει να κατέβω από το trainer να κλείσω τα ανεμιστήρια πριν πέσουν οι παλμοί στο επίπεδο που θέλω επειδή κρυώνω.
Το εργαλείο της wahoo τα προσαρμόζει όλα αυτά μαναχότ και μέσω app μπορείς να το ρυθμίσεις να κλείνει αυτόματα στο όριο hr που θα το ρυθμίσεις. Ουσιαστικά δεν ασχολείσαι, μπαίνει σε κατάσταση stand by αυτόματα και τη επόμενη φορά που θα φορέσεις hr monitor ξεκινά να παίζει μπάλα πάλι αυτόματα

Last edited:

Reaction score
24.960
Προσαρμόζει και με ταχύτητα λέει για περισσότερη αληθοφάνεια
Μαρή όντως παίζεις πιάνο;

Reaction score
1.214
Για δες κανένα με τηλεκοντρόλ. Τον ρυθμίζεις ανάλογα την ένταση. Δεν είναι hi tech αλλά με τα λεφτά που κάνει αυτός που θες αγοράζεις, πολλούς και γίνετε immersive φάση :lolsign:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.206

Θα τον έφτιαχνα καθισμένο σε κοντό καρεκλί σαν τον Γκλεν Γκουλντ να παίζει τις Παραλλαγές Γκολντμπεργκ, αλλά το gpt μου λέει ότι μου τελείωσαν τα τζάμπα και να προσπαθήσω το απόγευμα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Αυτό λέει δεν λειτουργεί και τόσο καλά γιατί όταν είσαι σε ανήφορο μαζί με τα χλμ πέφτουν και οι στροφές του ανεμιστήρα, εσύ χώνεις watt, ανεβαίνουν οι παλμοί και ο ανεμιστήρας φυσάει ελάχιστα. Με το hr είναι πολύ πχιο ρεαλιστική η φάση.

Ναι καλέ, 10 χρόνια πχιάνο και σολφέζ σε λέω, όλοι οι μουσικοί είμαστε ευαίσθητες πσυχούλες, δεν μου φαίνεται? :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.199
@bretsos Το HR sensor σου είναι συνδεδεμένο (π.χ. με ΑΝΤ+ adaptor) με την εφαρμογή για να παρακολουθείς τους παλμούς σου, την ώρα της προπόνησης.

Είσαι 100% ότι το HR sensor υποστηρίζει και δεύτερη, ταυτόχρονη σύνδεση σε άλλη συσκευή, μέσω του ΑΝΤ+;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι γίνεται αυτό Γιώργη, στα διάφορα ρεβιούζ που έχω παρακολουθήσει φαίνεται ότι αυτό συμβαίνει. Είσαι συνδεμένος μέσω ant+ με το hr monitor στη προπονητική πλατφόρμα και ταυτόχρονα με τον ανεμιστήρα.
Ακόμα και αν αυτό δεν συμβαίνει, θα κάνω pair τον ανεμιστήρα με το 955 και τη polar H10 με το rouvy.
Επιτέλους μετά από τόσο καιρό η garmin ασχολήθηκε και έσιαξε τον αισθητήρα του 955, τώρα λειτουργεί σωστά

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.206
Ναι καλέ, 10 χρόνια πχιάνο και σολφέζ σε λέω, όλοι οι μουσικοί είμαστε ευαίσθητες πσυχούλες, δεν μου φαίνεται? :biggrin:
αχ ρε κιορατά και όλη αυτή η φάση με τη βλαχουριά να είναι απλώς προσωπείο και αντί για Ανδρουλάκη να είσαι περισσότερο Γερουλάνος στην πραγματικότητα, και θα δεις τι θα σε κάνω!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Τώρα όσον αφορά το rouvy θα ήθελα να γράψω κάποιες επιπλέον εμπειρίες.
Είναι γνωστό ότι οι in door προπόνηση είναι μεγάλη ταλαιπωρία, ειδικά στη θκιάμ περίπτωση δεν βοηθάει και πολύ η κλιμάκωση που έχω στο ποδήλατο, με 39/53 & 11-28 χρειάζεται να παίζεις με μπόλικα watt ώστε να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός (εδώ απαιτείται ο καλύτερος ανεμιστήρας) Το rouvy είναι απίστευτα ρεαλιστικό σε αυτό το τομέα, βάζει αντίσταση στο δίσκοβραχίονα σε σχέση με τη κλίση που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, έχω σιάξει έναν κύκλο με κάποια πιστόλια όλο αυτό το διάστημα με στέλνουν συνέχεια προσκλήσεις να συμμετέχω σε διάφορα group ride & race.
Μέσω του ανταγωνισμού προσαρμοζω ανάλογα και τη προπόνηση, επιλέγω συνήθως έντονο αερόβιο που μέσω του draft στο πελατόν γίνεται δουλίτσα παρόλο που πάμε σαν ζουρλοί.
Με το rocker plate έχει αναβαθμιστεί η εμπειρία, το ορθοπέταλο έρχεται φυσικά και με δίσκο ανεβαίνεις σύντομες ή μακροσκελές ανηφόρες, όπως συμβαίνει και στις όξω προπονήσεις. Εκεί και γεννήθηκε η ανάγκη για καλύτερο ανεμιστήρα που να προσαρμόζεται ανάλογα το πάτημα.
Υπάρχουν στιγμές που μετά από ένα δυνατό race είμαι σε φάση cool down και πριν ακόμα χαλαρώσω οι ανεμιστήρες φυσάνε τόσο δυνατά που έχω αρχίσει να κρυώνω δυσανάλογα, κάτι σαν υποθερμία.
Για αυτό ψάχνομαι και είμαι έτοιμος να χώσω ένα σκαζμό παράδες για ένα φουρφούρι, ελπίζοντας ότι θα συμβάλει και θα αναβαθμίσει τη εμπειρία χωρίς να λιώνω ή να πλευριτώνω.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Και κάτι τελευταίο, το αυξημένο hr στο trainer οφείλεται στη έντονη εφίδρωση και στη υγρασία του χώρου.
Στις όξω προπονήσεις είναι πολύ δύσκολο να φτάσω τους 180 παλμούς ακόμα και μετά από έντονη προσπάθεια, πάνω στο trainer σκαρφαλώνουν για πλάκα οι παλμοί σε αυτά τα επίπεδα στη διάρκεια ενός και μόνο σπρίντ, οπότε αν όντως ισχύουν όλα αυτά που διαβάζω στα ρεβιούζ για πτώση έως 10% του hr με το φουρφούρι της γιαχού, ας πάει και το παλιάμπελο :biggrin:
Σε άλλα νέα, μετά και τη σημερινή προπόνηση είμαι μια ανάσα πριν τη απόκτηση νέων τροχών, αυτή τη φορά θα τους αποκτήσω κυριολεκτικά με τον ιδρώταμ!!

1000012745.jpg

Μετά τη απόκτηση του tarmac s-works sl-8 frame θα είναι η επόμενη αναβάθμιση στο rouvy, όλα τα μπιστόλια έχουν αυτό το set up για όλες τις συνθήκες, παρόλο που είναι καθαρά aero τροχοί.

Γιώργη σήμερα δούλεψα για πρώτη φορά τα shot 2, πολύ θετικές εντυπώσεις, το κούμπωμα στο κέντρο του κουντουπιέ είναι εκπληκτικό, στο δυνατό πάτημα νιώθεις μασίφ το παπούτσι επειδή η τάση στο καλώδιο είναι η ίδια σε όλα τα σημεία σύσφιξης και έτσι τα πατούχια μένουν κουμπωμένα και κεντραρισμένα πάνω στα πεντάλ.
Το επιπλέον σύστημα σύσφιξης στο αχίλλειο τένοντα συγκρατεί τη φτέρνα βαθιά μέσα στο παπούτσι στο έντονο πάτημα συμβάλλοντας στο να μένει το παπούτσι βράχος στο ποδάρι. Σε αυτό βοηθάει και το καλούπι που είναι από δέρμα και όχι από συνθετικά υλικά, τα συνθετικά υλικά έχουν τη τάση να μαλακωνουν μόλις ιδρώσεις και απαιτούν επιπλέον σύσφιξη στα boa.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.199
Γιώργη σήμερα δούλεψα για πρώτη φορά τα shot 2, πολύ θετικές εντυπώσεις, το κούμπωμα στο κέντρο του κουντουπιέ είναι εκπληκτικό, στο δυνατό πάτημα νιώθεις μασίφ το παπούτσι επειδή η τάση στο καλώδιο είναι η ίδια σε όλα τα σημεία σύσφιξης και έτσι τα πατούχια μένουν κουμπωμένα και κεντραρισμένα πάνω στα πεντάλ.
Το επιπλέον σύστημα σύσφιξης στο αχίλλειο τένοντα συγκρατεί τη φτέρνα βαθιά μέσα στο παπούτσι στο έντονο πάτημα συμβάλλοντας στο να μένει το παπούτσι βράχος στο ποδάρι. Σε αυτό βοηθάει και το καλούπι που είναι από δέρμα και όχι από συνθετικά υλικά, τα συνθετικά υλικά έχουν τη τάση να μαλακωνουν μόλις ιδρώσεις και απαιτούν επιπλέον σύσφιξη στα boa.
Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα την εμπειρία μου με τα SIDI, από τον Σεπτέμβριο που τα φοράω. Πέτυχες όλα τα σημεία που θα ανέφερα, εάν με ρωτούσε κάποιος. Ειδικά το σύστημα σύσφιξης του αχίλλειου τένοντα, το οποίο διατηρεί τη φτέρνα ακλόνητη στο παπούτσι είναι όλα τα λεφτά.

Σε σύγκριση με τα Gaerne που φορούσες τόσα χρόνια, τι λες; (ίσως είναι νωρίς για συγκρίσεις, αλλά με ενδιαφέρει η γνώμη σου)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.414
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim