wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.895
Μα, δεν έγραψα ότι κακολόγησες τα παπούτσια.Δεν είναι κακά παπούτσια, ήμουν σαφής νομίζω.
Είναι πολύ τεχνικό παπούτσι θα έλεγα και απίστευτα αποδοτικό, καλύτερο στο δυνατό πάτημα από το gearne.
Έχει όμως πολλές ιδιοτροπίες, το κούμπωμα είναι μεγάλος βραχνάς, εγώ στο ποδήλατο όταν ετοιμάζομαι για πάτημα σφίγγω πάντα καλά τα παπούτσια, μετά στο ρυθμό τα χαλαρώνω, στο sidi είναι δύσκολο να σφίξει κανείς και ακόμα πιο δύσκολο να χαλαρώσει υπό αυτές τις συνθήκες

Ποτέ.Boa έχς δλέψει στο παρελθόν?![]()
Αυτή τη φορά ήμουν ανάμεσα στα s-phyre rc903 & gearne G. Jet.Sidi Shot 2 έχει ο "Βασανιστής" και μάλιστα 2 ζευγάρια (Road/MTB). Του αρέσουν και δεν τα αλλάζει με τίποτα. Επίσης αν θέλετε "σκληρό" πάτημα Simano τo κορυφαίο μοντέλο. Ίσως ο πιο σκληρός πάτος που κυκλοφορεί. Ένας Ιάπωνας τα τεστάρει αν θυμάμαι κλαλά.
Άρα έχεις εικόνα, τα boa li2 με τη μικρό ρύθμιση +/- κάνει τη διαδικασία παιχνίδι όταν είσαι κουμπωμένος πάνω στο ποδήλατο.Ποτέ.
Edit: δουλεύω ΒΟΑ στα παπούτσια που έχω για τις προπονήσεις στο σπίτι.

Τα ποιμενικά να προσέχεις!Ευχαριστώ θείο Γιώργο, πρώτη φορά παένω στα βουνά αυτά με το scale, έχει ωραίους δασικούς δρόμους που οδηγούν σε πανέμορφα λιβάδια με γελάδια, πηγές, ποτάμια, έλατα, ελάφια, ζαρκάδια. Ένα μήνα ποδήλατο, μάμ, κακά και νάνι!!![]()
Πρώτα μας φτιάχνεις και μετάΦεύγω, θα πάρω μαζίμ το bmc και το mtb, πάω για ένα μήνα στα βουνά, στον απόλυτο παράδεισο!!
Ίσως μείνω μόνιμα στο βουνό, θα δούμε, ανάλογα...
Μας λες ότι και από το βουνό θα μπαίνεις avsiteStay tune, έρχονται μαγευτικά τοπία
Καλή σύνταξη ρεεεεΦεύγω, θα πάρω μαζίμ το bmc και το mtb, πάω για ένα μήνα στα βουνά, στον απόλυτο παράδεισο!!
Ίσως μείνω μόνιμα στο βουνό, θα δούμε, ανάλογα...
Stay tune, έρχονται μαγευτικά τοπίαView attachment 369397

Είσαι μεγάλη πικραγγουριά εσύ εντέλει...Πρώτα μας φτιάχνεις και μετά
Μας λες ότι και από το βουνό θα μπαίνεις avsite
Για δες ... τα πήρες όλα ;Ευχαριστώ θείο Γιώργο, πρώτη φορά παένω στα βουνά αυτά με το scale, έχει ωραίους δασικούς δρόμους που οδηγούν σε πανέμορφα λιβάδια με γελάδια, πηγές, ποτάμια, έλατα, ελάφια, ζαρκάδια. Ένα μήνα ποδήλατο, μάμ, κακά και νάνι!!![]()
Πχιός στο σφύριξε μαρή?Μλκς λέει θέλει να πάει βόλτα το καινούριο αγροτικό