bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.115
Τελικά οι φακοί clear black μαμάνε σε σχέση με το iridium, είναι πχιο ευαίσθητος στη έκθεση του ηλίου και προσαρμόζεται σχεδόν άμεσα, τη νύχτα γίνεται τελείως διαυγής και βλέπς τα πάντα προσφέροντας προστασία.Εσύ το ήξερες ότι οι φωτοχρομικός φακός της oakley στα 2-3 χρόνια ξεφλουδίζει και είναι για πέταμα?
Εγώ το έμαθα από πρώτο χέρι, τα πρόσεχα κιόλας, πλύσιμο με νεράκι και σαπούνι και πότε σκούπισμα με πανάκια.
Όπως και να έχει πάντως είναι ο μαναδικος φακός που με βόλεψε ποδηλατικά, έχω δοκιμάσει prizm road & prizm trail, ο φωτοχρομικός ήταν ο καλύτερος σε όλες τις συνθήκες.
Αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω τον καινούριο clear black, ο black iridium δεν γίνονταν τελείως διαυγής στο σκοτάδι και περιόριζε κάπως τη όραση, τις προάλλες που με έπιασε η νύχτα αναγκάστηκα να τα βγάλω και γέμισαν τα μάτια μου μυγάκια.
Για να δούμε τι πλιά θα πχιάσει και τούτος στα αγαπημένα radar, ο καλύτερος για μένα ποδηλατικός σκελετός και όχι μόνο
View attachment 370525
Εξαιρετική επιλογή πρέπει να είναι και στο mtb που εναλλάσσεται συνέχεια η φωτεινότητα.