Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.276
Καλύτερα άλλος σκελετός για ανανέωση, γιατί όχι endurance?
Τα σημερινά endurance έχουν πάν κατ τη ίδια γεωμετρία με τα gravel και παίρνουν έως 38-40mm ελαστικά.
Το θκόμ το bmc παίρνει έως 33mm ελαστικά, το καινούριο roadmachine έως 40mm.
Έχω βολευτεί απίστευτα τα 28mm, είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε άνεση και ταχύτητα

Reaction score
20.889
Και endurance παίζουν, αλλά η τιμή είναι θέμα. Γιατί με τις τιμές που παίζουν... παίρνω και ολόκληρο ποδήλατο! Δηλαδή από την αλλαγή χρώματος που σκέφτομαι... μέχρι αυτό, έχει διαφορά μηδενικών! :party: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.276
Ισχύει, έχουν πάει οι τιμές στο Θεό, μάγκεψαν και Κινέζοι και ζητάνε πλέον και αυτοί πολλές παράδες...
Περίμενε καμιά προσφορά σε ξεπερασμένο μοντέλο, συνήθως παίζουν Καλές τιμές ώστε να τα ξεφορτωθούν, όπως έκανα με το bmc.
Βέβαια να ξέρεις ότι έχουν διάφορα θέματα οι σκελετοί των προσφορών, άλλοτε αισθητικής και άλλοτε λειτουργικής φύσεως

Reaction score
77
Περιμένοντας να έρθει πάλι πίσω το ποδήλατο (αλλαγή δισκοβραχίονα από 3πλο acera σε 2πλο deore xt σπό αναβάθμιση φίλου, πάλι καλά γιατί το BB μου ακουγόταν σιγά σιγά σαν να διαλυόταν), βαριέμαι και κοιτάω διάφορα στο ίντερνετ.
Εσείς τι ταχύτητες έχετε στις κούρσες; Επίσης, με τι πίεση παίζετε;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.276
Περιμένοντας να έρθει πάλι πίσω το ποδήλατο (αλλαγή δισκοβραχίονα από 3πλο acera σε 2πλο deore xt σπό αναβάθμιση φίλου, πάλι καλά γιατί το BB μου ακουγόταν σιγά σιγά σαν να διαλυόταν), βαριέμαι και κοιτάω διάφορα στο ίντερνετ.
Εσείς τι ταχύτητες έχετε στις κούρσες; Επίσης, με τι πίεση παίζετε;
Στο mtb έχω 12speed 36/ 10-51
Στο deda έχω 11speed 39/53 11-28
Στο bmc 12 speed 36/52 11-30

Οι πιέσεις πάνε ανάλογα τους τροχούς και του ελαστικού, δεν είναι πάγιο παντού.
Πχ. Σε 17 εσωτερικό στο deda με 25mm ελαστικά, παίζω 80psi μπροστά και 90psi πίσω.
Στο bmc με 19 εσωτερικό και 28mm ελαστικά, παίζω 70psi μπροστά και 80psi πίσω

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas