Ποδήλατο

Reaction score
20.950
Κι εμένα rest μου έλεγε... γιατί από ύπνο... ούτε 2 ώρες δεν είχα (τι σκτ γίνεται.... :geek: :p ) αλλά σιγά τα ωά...έκανα μια πρωινή εξοδούλα πάλι... :geek::roflmao:

Clipboard_09-07-2025_01.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.422
Το recovery της garmin είναι για τις νερόκοτες.
Στις καθημερινές προπονήσεις (συνήθως στα πρώτα 10 λεπτά) μου εμφανίζει το peformance ότι είμαι σε εξαιρετική κατάσταση, στη εξέλιξη της προπονήσεις μου βγάζει ξεκούραση 3 μέρες, ενώ είμαι στο πάτημα.
Αμα περίμενα να με πει ο αλγόριθμος τι να κάνω, ζητώ που καήκαμε...
Εγώ θα τρέξω σήμερα, χρειάζομαι τους πόντους άρτους ώστε να ξεκλειδώσω το jersey με τη ελληνική σημαία, θέλω να γνωρίζουν τι εθνικότητας είναι αυτός που τους πηδάει στη εξέλιξη των αγώνων στο rouvy :biggrin:

Reaction score
20.950
Δεν δίνω καμία σημασία σε τέτοιες προτάσεις από το garmin. Μόνο ό,τι μου λέει... ο Σωτήρης, αυτό κάνω! :party: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.422
Δεν δίνω καμία σημασία σε τέτοιες προτάσεις από το garmin. Μόνο ό,τι μου λέει... ο Σωτήρης, αυτό κάνω! :party: :roflmao:
Αυτό λέμε, γνωρίζω πολύ κόζμο που έχει ευαγγέλιο όσα προτείνει ο αλγόριθμος.
Και μετά ψάχνονται τι κάνουν λάθος και παραμένουν κουράδες...

Reaction score
105
Πηγαίνω με φίλους 4ήμερο πάνω στην Τύμφη, να δούμε κορυφές, την δρακόλιμνη κλπ. Ένα σκασμό χιλιόμετρα με 20κιλο σακίδιο. Μετά, κάναμε και το ράφτινγκ μας.
Γυρίζω σπίτι, 536(καλά, όχι τόσες ακριβώς) βδομάδες λέει το garmin...
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΟ;;; Μετά από αυτήν την ¨κούραση¨, ήμουν σε καλύτερη κατάσταση από πριν!

Άντε σιγά σιγά να επανέλθω, δεν θα μου πει η μυοπάθεια τι θα κάνω. Βασικά, θα μου πει, αλλά εγώ κάποια σίγουρα δεν θα τα ακούσω.

Reaction score
105
Μόλις το έβλεπα. Άλλοι κάνουν συλλογές από γραμματόσημα, αυτός από ΚΟΜ.
Υπάρχουν και μερικοί ακόμη βλέπω, που έχουν 5ψήφια ΚΟΜ..........

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.422
Μόλις το έβλεπα. Άλλοι κάνουν συλλογές από γραμματόσημα, αυτός από ΚΟΜ.
Υπάρχουν και μερικοί ακόμη βλέπω, που έχουν 5ψήφια ΚΟΜ..........
Πέραν της αρρώστιας με τα κομ, που προωθούνται μέσω τέτοιων βίνδεο, ο τύπος είναι σκαρφαλωτίρη.
Δεν κάθεται στιγμή στη σέλα και τα βάτ που αποδίδει σε σχέση w/kg είναι εξωπραγματικο.

Reaction score
1.266
Πέραν της αρρώστιας με τα κομ, που προωθούνται μέσω τέτοιων βίνδεο, ο τύπος είναι σκαρφαλωτίρη.
Δεν κάθεται στιγμή στη σέλα και τα βάτ που αποδίδει σε σχέση w/kg είναι εξωπραγματικο.
Ρε εδώ έσπασε το γρανάζι την περασμένη φορά! Μηχανάκι είναι ο τύπος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.422
Αυτή η ανοησία πάλι με τα γρανάζια εξολοκλήρου από Carbon, ακόμα και τα δόντια που μπαίνουν τα link της αλυσίδας.
Πχιός σοβαρός άνθρωπος, χάρη του βάρους θα εμπιστευτεί στο ποδήλατό του ένα τέτοιο εξάρτημα, εκτός από τους γυαλιστερούς?

Λίγες μέρες πριν παρουσίασε η αγαπημένη μου εταιρία στο χώρο τα δικά της φύλλα για 12 speed συστήματα.
Μία αναστάτωση μου προκάλεσε!!

Έχω ένα τέτοιο φύλλο σε 11speed σύστημα, αναβάθμισε σημαντικά τη ακαμψία και τη μετατόπιση της αλυσίδας στο μεγάλο δίσκο.
1000013548.jpg

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.422
Άντε αρέ, θα δηλώσετε συμμετοχή στο event?
Έκατσα και έκανα μια έρευνα για συμμετοχές από Ελλάδα, μόνο 5 συμμετοχές μαζί με τη θκιάμ/1500 συμμετοχές μέχρι στιγμής.
Πάμε μωρή Ελλαδάρα!! :party:

Reaction score
105
Εγώ θα μπω λιγάκι να δω την φάση. Να κάνω την σκούπα πίσω 😆
Βέβαια, η γυναίκα λέει θα φάμε κατά τις 5, οπότε δεν ξέρω κι αυτό πόσο καλά θα πάει....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp