Ποδήλατο

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.212
SPD μαλακά, χωρίς εξαιρετική ακαμψία, έχουμε κάτι; For everyday use! :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.172
SPD μαλακά, χωρίς εξαιρετική ακαμψία, έχουμε κάτι; For everyday use! :geek:
Έχουμε σε σανδάλι, μαλακό, ευάερο, ευήλιο, να φεύγει και η ξινίλα απ'το ιδρωμένο ποδάρι :lolsign:
1000013822.jpg

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.212
Αυτό θα βάλω στο trainer, χωρίς τις κάλτσες... κάτι πιο σικ για τον δρόμο; :roflmao: :laugh: :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.172
Αυτό θα βάλω στο trainer, χωρίς τις κάλτσες... κάτι πιο σικ για τον δρόμο; :roflmao: :laugh: :p
Πήρε ένας συνάδελφος που μετακινείτε καθημερινά με ποδήλατο, σπίτι - δλειά και τούμπαλιν αυτά, είναι λέει πολύ καλά.

Είναι πολύ μαλακό, κάνει και για περπάτημα

Reaction score
160
Σαν κάπως γρήγορα να άλλαξαν γνώμη, όχι πως περίμενα κάτι άλλο....

@bretsos ωραία τα Gaerne, αλλά δεν έχει στο νούμερό μου! Βέβαια, γράφει πως είναι πιο μικρά, οπότε να πάρουμε ένα νούμερο μεγαλύτερο. Χμμμμ, θα το κοιτάξω :D

@wizzy θα κοιτάξω και για πάτους σε κάποια φάση, αν και ευτυχώς στα περισσότερα τεχνικά που έπαιρνα δεν χρειάστηκε και ποτέ κάτι πολύ εξειδικευμένο. Όταν στάζεις 500άρικα για άκαμπτες χειμερινές μπότες και παρόμοια ορειβατικά, το κοιτάς λίγο παραπάνω :p

Last edited:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.212
Όταν ξεκινάς κάτι και δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες... πάνω σου!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.172
@bretsos ωραία τα Gaerne, αλλά δεν έχει στο νούμερό μου! Βέβαια, γράφει πως είναι πιο μικρά, οπότε να πάρουμε ένα νούμερο μεγαλύτερο. Χμμμμ, θα το κοιτάξω :D
Δεν είναι μικρά, κανονικά είναι, μικρά είναι τα sidi.
Sidi φοράω 43, Gaerne φοράω 42

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.172
Τα πράματα είναι απλά, μέτρα το πατούχι και έπειτα σε λέω τι νούμερο να πάρς.
1000013843.jpg

Reaction score
160
Βρε δεν αντιλέγω, συνήθως απλά είναι. Απλώς ανέφερα το τι λένε για τα gaerne.
26εκ είναι το μήκος. Και σχετικά πιο wide από το "νορμάλ".

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.172
Τα Gaerne έχουν συνήθως στενή γραμμή, καλύτερα να τα δοκιμάσεις πριν τα παραγγείλεις on line.
Αν έχεις πλατύ πατούχι ίσως σε σφίγγουν

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.212
26,5 είμαι περίπου εγώ, και σύμφωνα με τις λίστες είναι λέει 42! Παίρνω 43 και μου φαίνεται σε επόμενη φάση θα πάω στο 44, αφού με αυτές τις κ@λοφόρμες που φτιάχνουν τα παπούτσια, συνήθως τόσο στενά μπροστά (θυμάσαι το βιντεάκι που είχα βάλει πριν λίγες εβδομάδες Χρήστο; ) μου έχουν κάνει το μεγάλο δάκτυλο να έχει κλίση προς τα άλλα, και να φτιάχνουν τριγωνάκι λες κι φορώ γόβες! Γι αυτό είχα ρωτήσει για άνετο μαλακό παπούτσι παραπάνω, δεν ήταν μόνο... πλάκα! :rolleyes: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.172
Αλήθεια είναι αυτό Σώτο, γιαυτό πρότεινα να τα δοκιμάσει.
Τα θκάμ πατούχια είναι κανονικά, παρόλα αυτά στη αρχή συνήθως με σφίγγουν στα μετατάρσια, στη πορεία στρώνουν και έχουν τέλεια εφαρμογή, αν όμως εχς φαρδιά μετατάρσια είναι πρόβλημα.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.212
Ναι βρε Χρήστο, έχω απηυδήσει με αυτά τα παπούτσια που βγάζουν (γενικώς τώρα, όχι τα συγκεκριμένα της μιας ή άλλης εταιρείας, απλά κάποιες το παρακάνουν με τα νούμερα που δίνουν, άλλα αντί άλλων)! Δηλαδή ακόμα και εντάξει να είναι αρχικά, έτσι και κάνω 2-3 ώρες, μου δημιουργούν πρόβλημα, γιατί προφανώς (και είναι λογικό) πρήζεται το πόδι τόση ώρα με την προσπάθεια... και φυσικά τα παπούτσια παραμένουν ως έχουν, δίνοντας τον ίδιο χώρο και έτσι στριμώχνεται το πόδι. Για αυτό τουλάχιστον 43,5 την επόμενη φορά ή και 44! :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.172
Το μεγαλύτερο δεν θα δώσει λύση, υπάρχουν και εταιρείες με wide εκδόσεις στο νούμερό σου.
Η Gaerne δεν έχει wide εκδόσεις στα παπούτσα της

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.212
Ναι, αν είναι η ίδια φόρμα, δεν θα αλλάξει πολλά το μεγαλύτερο νούμερο, γιατί το πρόβλημα δεν είναι συνήθως στο μήκος, αλλά κυρίως στο πλάτος.

Reaction score
160
Αυτό είναι ένα γενικό θέμα με τα παπούτσια... Ευτυχώς τουλάχιστον για τα ορειβατικά (και κάποια για τρέξιμο κλπ), δεν είχα θέμα γιατί έχουμε μαγαζιά να τα δούμε. Για ποδηλατικά όμως... Έχουμε ένα-δυο μαγαζιά, αλλά πρακτικά δεν φέρνουν τίποτα σχεδόν. Το Red Zeppelin 6-7 shimano. Ο Ποδηλάτης ελάχιστα shimano και αρκετούτσικα crono που δεν ξέρω τι λένε. Ένα άλλο μαγαζί, κάποια ελάχιστα shimano...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.172
Η Gaerne εντωμεταξύ δεν έχει στάνταρ στο καλούπι, ή θα τα κάνει στενά ή πολύ στενά.
Οπότε άμα εχς φαρδύ ποδάρι μη τη κοιτάς ντίπ.
Μη νομίζεις, και δω Αθήνα το ίδιο ισχύει, δεν στοκάρει κανείς παπούτσα και γενικά ακριβά πράματα, όλα τα ποδηλατικά αλλάζουν γρήγορα σειρά προσφέροντας υποτίθεται νέες τεχνολογίες και δεν ρισκάρουν να τους μείνουν αμανάτι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.425
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos