bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.237
Το να σηκώνεσαι από τη σέλα, πέραν το ότι ξεμουδιαζεις και αιματώνεται η περιοχή που έρχεται σε επαφή με τη σέλα, παίρνουν μέρος και άλλες μυϊκές μάζες των ποδιών, έτσι είσαι πχιο αποδοτικός, άνετος και ξεκουράζεις τα πόδια.Νομίζω πως χάνω αρκετά που δεν σηκώνομαι (ή μάλλον δεν νομίζω, το ξέρω) αλλά θα έρθει και η σειρά του. Άντε να πέσουν και οι παλμοί λίγο, να είμαι λίγο πιο άνετος να πατάω.
Καλά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο μα πόσο δύσκολο θα είναι...
14% AVGΚαλά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο μα πόσο δύσκολο θα είναι...
Ισχύς για ~3,5 λεπτά.
![]()
Riber Hill Matlock - Cycling uphill
Location: Riber hill. Matlock, Derbyshire Distance: 1.8 km Avg grade 9 Max Grade: 25% Elev Gain: 162m Direction: South easy KOM: 5.12 – 19.8 km/h Cat: 3 100 hills #32 Strava segment Everesting? 49*1.6 miles = 78 miles Riber is a ‘popular’ hill climb to the south of Matlock. It has everything you...cyclinguphill.com
View attachment 381095
Εργονομικά πάντως, πολύ χάλια αυτά τα click 2!Ώρα να ξεσκονίσω λίγο τον εκτυπωτή, καιρό έχω να φτιάξω κάτι.
http://www.zwift.com/eu/news/33400-zwift-3d-printable-mounts-for-click

Είναι λίγο περίεργα, αλλά δεν τα έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου. Ιδιαίτερα στο ποδήλατό μου, δεν βολεύουν να μπουν με τίποτα σχεδόν. Γλιστρούσαν με το παραμικρό όταν τα πατούσα. Θα δω τώρα με αυτές τις βάσεις και με μια παραλλαγή που θα κάνω ώστε να μπαίνουν κάτω από το ύψος του τιμονιού (ώστε ο αντίχειρας να είναι σε πιο "σωστό" σημείο) αν θα είναι καλύτερα.Εργονομικά πάντως, πολύ χάλια αυτά τα click 2!![]()