Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.032
Αυτό που κάνεις ποδήλατο με δυο πλευρά σπασμένα αντί να είσαι ξάπλα με το ένα πόδι πάνω στο άλλο, με ξεπερνάει!!! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.145
Ούτε να σηκωθώ από τη σέλα μπορούσα, ούτε να τραβήξω το τιμόνι.
Απλά γύριζαν τα ποδάρια...

wizzy

Reaction score
23.032
Ε, μα είσαι καταπληκτικός! (που λέει και το άσμα!!!)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
42.303
Αντί να βασανίζεις αυτό το τρισταλαίπωρο κορμί, μήπως να δοκιμαζες το παράδειγμα της εξαδέρφης και να ξαπλώνεις ανάσκελα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.145
Αλλιώς το λένε στο χωριόμ αυτό πάντως.
Και θκοτ μη σου πω
Στο θκόμ χωριό το λέμε σίγουρα:
"Και πονάει, και μ'αρέσει"
Στο θκός πως το λέτε?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.145
Ευχαριστώ Γιάννη!!
Νιώθω πολύ ικανοποιημένος, νιώθω όμως και λίγο στεναχωρημένος για τη χθεσινή επίδοση.
Θα μπορούσα αν δεν πονούσα να είμαι συνεχώς στο πρώτο γκρουπ με τον Nelson, είχε μπόλικα υψομετρικά ο αγώνας, δεν ήταν όμως σε ένα σημείο, ήταν σύντομα σε όλο το εύρος του αγώνα, στα μισά του αγώνα ένιωσα αφόρητους πόνους, έκοψα και έμεινα μόνος, το πάλεψα έως το τέλος, στα κομμάτια χρονομέτρησης χωρίς draft έχασα μπόλικο χρόνο.

Last edited:

Reaction score
183
Το "δώσε πόνο" το λέμε μεταφορικά κυρίως, έτσι; Δεν είπαμε να το κάνεις και κυριολεκτικά!
Οπότε, δώσε πόνο ρε! (στους αγώνες λέμεεε)

Btw, φουρφούρια δεν έχω, είμαι hot σαν άνδρας από μόνος μου, το δωμάτιο γίνεται σάουνα όταν κάνω ποδήλατο κι έσταζα από παντού. Μετά θυμήθηκα πως έχω διάφορα από την ορειβασία. Βγάζω λοιπόν ένα τέτοιο από το σακίδιο. Σχεδόν "σώθηκα". Πανάλαφρο, δεν σφίγγει λες και θα μου κάνουν εγκεφαλεκτομή, αν το αφήσω στην ησυχία του για λίγες ώρες είναι στεγνό από μόνο του και δεν μυρίζει. Την επόμενη μέρα μπορώ να το χρησιμοποιήσω ανετότατα. Αλλά το πλένω συχνά όπως και να'χει.
1770357827502.png

Reaction score
1.384
Τώρα το Χειμώνα έχω έναν απλό ανεμιστήρα και παίζει πετσετοκατάσταση. Ο ανεμιστήρας ανάβει μετά το ζέσταμα και όχι από την αρχή, μην πουντιάσουμε κιόλας... Το Καλοκαίρι όταν κάνω indoor θα παίξει ίσως και 2ος ανεμιστήρας αν και ευελπιστώ, όπως εφέτος, να πηγαίνω το 90% έξω.
Μλκ πλευρά έσπασα, όχι νύχι :lolsign:
Φυσικά πονάνε, δεν το δείχνουν όμως :biggrin:
Καλό είναι να μειώσεις λίγο ρυθμούς μέχρι να "δέσουν". Το γνωρίζεις πιστεύω ότι θα πάρει καιρό. Περαστικά εύχομαι...

Reaction score
183
Κι εγώ ευελπιστώ να είμαι κατά κύριο λόγο έξω, με νορμάλ ποδήλατο. Αν όλα πάνε καλά, σύντομα. Για μέσα, δεν θα την παλέψω χωρίς ανεμιστήρα σίγουρα, οπότε πρέπει να υπολογίσω έναν για αγορά.

wizzy

Reaction score
23.032
@bretsos Μπράβο ρε, συγχαρητήρια! Και μην ανησυχείς, ο Nelson είναι ΑΙ bike-bot, τον έχει βάλει το Rouvy για να σου κόβει δόξα! :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.477
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO