- Reaction score
- 184
Προχθές έκανα το direto, μετά από μια προπόνηση. Έβγαλε ένα offset 6474, αλλά δεν έχω ιδέα με τι να το συγκρίνω
Ίσως πρέπει να κοιτάξω τα χαρτιά του, μήπως έγραφε κάτι εκεί. Αλλιώς, θα το δω στο επόμενο calibration.
Μην τα λαμβάνεις "τας μετρητάς" όλα αυτά. Σε νούμερα βασίζεται και αλγόρυθμους το VO2 της Garmin. Αν θες real thing κάνεις μία καρδιοαναπνευστική και βλέπεις VO2 και πολλά άλλα...Οι προπονήσεις μου ρίχνουν το ηθικό! Ανέβασα το VO2 στο 40. Λέω κάτι γίνεται. Ξεκινάω προπονήσεις που βγάζει το xert για να φτιάξω λίγο τις βάσεις μου και να αυξήσω και λίγο την αντοχή. Το VO2 πέφτει στο 39
Με λίγη δόση πλάκας αυτά, ξέρω πως το garmin έχει τον δικό του τρόπο να υπολογίζει πράγματα και δεν τρελαίνομαι κιόλας.
Εξ ου και η τελευταία μου πρόταση. Αν περίμενα το ρολόι να μου βγάλει και διάγνωση, ζήτω που καήκαμε. Κάποια στιγμή ίσως πάω να κάνω κάποιο τεστ της προκοπής και κάποιο dexa, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά για να μου φύγει η απορία.Μην τα λαμβάνεις "τας μετρητάς" όλα αυτά. Σε νούμερα βασίζεται και αλγόρυθμους το VO2 της Garmin. Αν θες real thing κάνεις μία καρδιοαναπνευστική και βλέπεις VO2 και πολλά άλλα...