Ποια 77 oled black friday?

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.434
Last edited:

Reaction score
998

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.085
Παιδιά στις 65 ιντσες , LG g4 ή Sony A95L?
Η LG παίζει στα 2150 με επιτραπέζια βάση και η Sony στα 2800.

Σκέφτομαι να κάνω μια βόλτα απ' τα καταστήματα αλλά δεν νομίζω ότι θα καταλάβω και πολλά.
Κι όμως θα καταλάβεις. Οι 2 τηλεοράσεις έχουν εντελώς διαφορετική χρωματική ταυτότητα.
Δε θα έδινα τα χρήματα που ζητάει η sony. Κοίταξε την Samsung s95d αν πας σε QD-Oled.
Φρέσκο panel με περισσότερο φως. Ίσως όχι τόσο "καλοκουρδισμένη" βέβαια και με χειρότερο scaler υποθέτω.
Η G4 πάλι είναι η κορυφαία wOLED. Μάλλον πιο "σαλονάτη", με πολύ φωτεινότητα κι αρκετά νέα μπιχλιμπιδια που την κάνουν πιο ευκρινή.
Πάνε χρόνια από τότε που είχα wOLED, θα ήθελα να δω αν έχει βελτιωθεί η ομοιομορφία στα panel.

Reaction score
42
Κι όμως θα καταλάβεις. Οι 2 τηλεοράσεις έχουν εντελώς διαφορετική χρωματική ταυτότητα.
Δε θα έδινα τα χρήματα που ζητάει η sony. Κοίταξε την Samsung s95d αν πας σε QD-Oled.
Φρέσκο panel με περισσότερο φως. Ίσως όχι τόσο "καλοκουρδισμένη" βέβαια και με χειρότερο scaler υποθέτω.
Η G4 πάλι είναι η κορυφαία wOLED. Μάλλον πιο "σαλονάτη", με πολύ φωτεινότητα κι αρκετά νέα μπιχλιμπιδια που την κάνουν πιο ευκρινή.
Πάνε χρόνια από τότε που είχα wOLED, θα ήθελα να δω αν έχει βελτιωθεί η ομοιομορφία στα panel.
Απ' τα reviews που βλέπω δε με πείθει καθόλου η Samsung ούτε ως προς τον επεξεργαστή της κ το processing , ούτε ως προς το κούρδισμα της όπως λες κ εσύ.
Άσε που σιχαίνομαι το τηλεκοντρόλ της.

Ανάμεσα στην LG και τη Sony ειμαι .Το ψάχνω ακόμα. Εκεί που με δελεάζει η Sony είναι ότι ο συνδυασμός του qd oled panel με τον επεξεργαστή της κάνει παπάδες τόσο στην ευκρίνεια όσο κ στο ποσό πλούσια κάνει τα χρώματα να φαίνονται αλλά ταυτόχρονα και φυσικά .

Από την άλλη η LG με το MLA νικάει τη Sony στη φωτεινότητα, με τον ανανεωμένο επεξεργαστή έχει πλησιάσει επικίνδυνα και στην ευκρίνεια , αλλά υστερεί σε χρωματική παλέτα.

Εδώ είναι το δίλημμα , πας σε κάτι κορεσμένο αλλά στην βέλτιστη κ πιο ώριμη εκδοχή του η πας στο νέο γιατί ο νέος είναι κ ωραίος ? (αλλά κ ανώριμος ενδεχομένως😂).

Last edited:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.085
Απ' τα reviews που βλέπω δε με πείθει καθόλου η Samsung ούτε ως προς τον επεξεργαστή της κ το processing , ούτε ως προς το κούρδισμα της όπως λες κ εσύ.

Ανάμεσα στην LG και τη Sony ειμαι .Το ψάχνω ακόμα. Εκεί που με δελεάζει η Sony είναι ότι ο συνδυασμός του qd oled panel με τον επεξεργαστή της κάνει παπάδες τόσο στην ευκρίνεια όσο κ στο ποσό πλούσια κάνει τα χρώματα να φαίνονται αλλά ταυτόχρονα και φυσικά .

Από την άλλη η LG με το MLA νικάει τη Sony στη φωτεινότητα, με τον ανανεωμένο επεξεργαστή έχει πλησιάσει επικίνδυνα και στην ευκρίνεια , αλλά υστερεί σε χρωματική παλέτα.

Εδώ είναι το δίλημμα , πας σε κάτι κορεσμένο αλλά στην βέλτιστη κ πιο ώριμη εκδοχή του η πας στο νέο γιατί ο νέος είναι κ ωραίος ? (αλλά κ ανώριμος ενδεχομένως😂).
Ψήφος στην LG.

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.601
Ωραίο θέμα αλλά όχι για την Black Friday... Να συζητήσουμε για τηλεοράσεις, ναι. Πιστεύετε ότι υπάρχει Black Friday στην Ελλάδα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.575
Η Sony έχει κι έναν ακόμη "άσσο" στο μανίκι, όσον αφορά την εξομάλυνση κίνησης, στο οποίο νομίζω πως δεν έχει αντίπαλο.
Βούτυρο κίνηση, χωρίς artefacts.
Για όποιους θέλουν κάτι τέτοιο βέβαια.

Επίσης, ο συνδυασμός με τα quad περιφερικά ηχεία συν σαμπ

γίνεται με τρόπο που τα ηχεία της τηλεόρασης να συνεχίσουν να αξιοποιούνται σε συνδυασμό με τα επιπρόσθετα, όπως συμβαίνει και με άλλες ηχόμπαρες της Sony.

Reaction score
1.135
H samsung οτι μοντελο και να παρεις εχει θεμα με την κινηση και δεν ειναι καλη τοσο στο upscale τηλεοπτικου.

LG G4 κορυφη. Εγω θα επαιρνα αυτη. Εχω την 65 c3 και πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο να δωσω λεφτα για να παρω κατι καλυτερο... Εχει ηδη πολυ φυσικη και ρεαλιστικη εικονα.

Reaction score
23.394
Η Sony έχει κι έναν ακόμη "άσσο" στο μανίκι, όσον αφορά την εξομάλυνση κίνησης, στο οποίο νομίζω πως δεν έχει αντίπαλο.
Βούτυρο κίνηση, χωρίς artefacts.
Για όποιους θέλουν κάτι τέτοιο βέβαια.

Επίσης, ο συνδυασμός με τα quad περιφερικά ηχεία συν σαμπ

γίνεται με τρόπο που τα ηχεία της τηλεόρασης να συνεχίσουν να αξιοποιούνται σε συνδυασμό με τα επιπρόσθετα, όπως συμβαίνει και με άλλες ηχόμπαρες της Sony.
πάνω σε αυτό, όταν στείλουμε arc στον δικάναλο ενισχυτοsteamer μας να παίξει τα LR ,η μαμά ηχόμπαρα της sony παίζει σαν κεντρικό ή σαν LCR;

Reaction score
2.447
Ωραίο θέμα αλλά όχι για την Black Friday... Να συζητήσουμε για τηλεοράσεις, ναι. Πιστεύετε ότι υπάρχει Black Friday στην Ελλάδα;
Ναι.
Παντα υπαρχουν μεγαλες ευκαιριες.
Απλα θελουν λιγο ψαξιμο παραπανω και συνηθως εξαφανιζονται.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407

Έχω τη samsung s95c 77 (2023) και συμφωνώ ότι είναι μερικά κλικ πίσω από LG, πιθανόν και από sony. Ως προς τον επεξεργαστή/ processing/ κούρδισμα. Όχι ότι έχει κακή εικόνα, σε καμία περίπτωση, φανταστική είναι.
Στα συν της samsung, η ματ/ημιματ και πολυυυυυυύ λεπτή οθόνη της.

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.601
Η G3 λέει ότι έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz σε σχέση με τα 100 Hz της C4. Υπολογίσιμη διαφορά...

Reaction score
1.135
Αν θυμάμαι καλά όταν πρωτοβγήκε η c4 λέγανε για green tint όταν την βλέπεις υπο γωνία στο rtings. Δε ξέρω αν το διόρθωσαν ( αν διορθώνεται )

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.188
H G3 κανει upgrade σε webOS 24 και εχει 5 χρονια εγγυηση για το πανελ απο LG

Αυτή απλά δέν ;;;
Εινσι υποδεέστερη ;;;
H σειρα G της LG ειναι συγκρισιμη με την sony A95L Series που η 83 δεν υπαρχει καν και η 77 ειναι πανακριβη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.575
πάνω σε αυτό, όταν στείλουμε arc στον δικάναλο ενισχυτοsteamer μας να παίξει τα LR ,η μαμά ηχόμπαρα της sony παίζει σαν κεντρικό ή σαν LCR;
LR παίζει πάντα.

Εάν δεν έχει συνδεδεμένα τα ηχεία της τηλεόρασης ως κεντρικό, τότε μόνον παίζει και ως κεντρικό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.511
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106