- Reaction score
- 138.112
Αν σε παίρνει, βάλε.
Δεν υπάρχουν 110εκ , παρά μόνο σε αυτοκίνητα με ράβδους στρέψης.O χωρος αποσκευων μια χαρα ειναι απο ογκο,αλλα στενος.Ειχα μαζι μου τον μετρητη λειζερ (λογω δουλειας) και μετρησα το πλατος....100 εκατοστα.Στο δικο μου μικρο αρχαιο 206, ειναι 110 εκατοστα (ασχετα αν ο ογκος ειναι μολις 245 λιτρα). Αυτο προφανως οφειλεται στο οτι παταει στο δαπεδο του fiesta,που ειναι πιο στενο απο τα supermini του ανταγωνισμου.Oσο για την ποιοτητα κατασκευης....εχω ακουσει διαφορα.Σε φιλο του κιτρινισαν τα μπροστα φαναρια,στον χρονο.....900 ευρω το ενα,αλλα ευτυχως τα αλλαξαν λογω εγγυησης.
Ο ανοιχτός ουρανός είναι πολύ σπάνια περίπτωση και αποκλείεται όταν το παρμπρίζ έχει μεγάλη κλίση.ανοιχτό ουρανό πάνω από το κεφάλι. Μην πω ότι θα προτιμούσα μια σταθερή γυάλινη οροφή, παρά ανοιγόμενη.
Γιατί δε βάζεις ένα μεγάφωνο σαν αυτά που έχουν οι γύφτοι στο ντάτσουν, να συνεννοείσαι; Ακουμπάς και άδεια-δίπλωμα στο μέσα μέρος του τζαμιού και παίρνεις την κλήση με... τηλεδιάσκεψη!Η μόνη χρησιμότητα στα παράθυρα να ανοίγουν είναι αν με σταματήσουν μπάτσοι.
Αν θες τη γνώμη μου Βαγγέλη, το αμάξι είναι σαν τη γυναίκα: πρέπει να το βλέπεις και να γουστάρεις!Καλορίζικο.....(όταν με το καλό έρθει).Συμφωνώ απόλυτα με ότι έγραψες,αλλά επειδή για μένα θα είναι το βασικό αυτοκίνητο,το βρίσκω μικρό εσωτερικά,ενώ ο χώρος αποσκευών,μπορεί να είναι μεγάλος,αλλά ταυτόχρονα στενός με μόλις ένα μέτρο πλάτος!!!! Οπότε μάλλον πάω για Skoda Kamiq......αλλά χωρίς τρελό ενθουσιασμό.
Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της μονοκατοικίας και σταθμεύουμε σε σκεπασμένο χώρο. Για το λόγο αυτό δεν έχει τύχει ποτέ να κιτρινίσουν φανάρια ή να θαμπώσει το χρώμα.Σε φιλο του κιτρινισαν τα μπροστα φαναρια,στον χρονο.....900 ευρω το ενα,αλλα ευτυχως τα αλλαξαν λογω εγγυησης.
Ο Τάσος είμαι..... άλλος θα είναι ο Βαγγέλης. Για την γυναίκα, όσο όμορφη και αν είναι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα πηγαίνει το μάτι σου άλλου και ίσως και η σκέψη σου. Απλά επειδή δεν έχω τη δυνατότητα (αλλά ούτε και την διάθεση) να αλλάζω αυτοκίνητο κάθε 3-4 χρόνια (τυχερός όποιος μπορεί, γιατί και αυτοκίνητο αλλάζει και χάνει λίγα σχετικά χρήματα από την μεταπώληση), το βλέπω πιο ψυχρά. Έτσι και αλλιώς αυτοκίνητο που και να με βολεύει και να με φτιάχνει, δεν μπορώ να αγοράσω, γιατί πρέπει να δώσω 35000 ευρώ.....Αν θες τη γνώμη μου Βαγγέλη, το αμάξι είναι σαν τη γυναίκα: πρέπει να το βλέπεις και να γουστάρεις!
Αν δε σου φτάνει ο χώρος, βάλε μπαγκαζιέρα, βάση ποδηλάτων ή... τρέιλερ.
Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της μονοκατοικίας και σταθμεύουμε σε σκεπασμένο χώρο. Για το λόγο αυτό δεν έχει τύχει ποτέ να κιτρινίσουν φανάρια ή να θαμπώσει το χρώμα.