Ποιο κεντρικό????

Reaction score
9
Καλημέρα παίδες, βρήκα σε καλή ευκαιρία τα klipsch rp140m (τετράδα) και τα "βούτηξα". Καιρός να αποσυρθούν τα φτωχά μου b&w lm-1. Ποιό κεντρικό να πάρω για να ταιριάζει το front stage? klipsch, svs ή κάτι άλλο? Θα προτιμούσα 3 δρόμων και με ενδιαφέρει το dispersion γιατί κάθονται άτομα και στα πλαινά του καναπέ. Ευχαριστώ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.721
το σκεφτηκα αλλα δε χωραει κατω απο την τηλεοραση, εκτος να το βαλω ξαπλωτο...
Εάν γυρνάει η κόρνα κατά 90°, θα είναι σίγουρα σωστή και η οριζόντια τοποθέτηση. Εάν δε γυρνάει, πρέπει να δεις κατά πόσο είναι συμμετρικοί οι λοβοί σε οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα.

Reaction score
9
Εάν γυρνάει η κόρνα κατά 90°, θα είναι σίγουρα σωστή και η οριζόντια τοποθέτηση. Εάν δε γυρνάει, πρέπει να δεις κατά πόσο είναι συμμετρικοί οι λοβοί σε οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα.
μιλας με γριφους γεροντα, για εξηγησε μου...

Reaction score
66
Καλημέρα παίδες, βρήκα σε καλή ευκαιρία τα klipsch rp140m (τετράδα) και τα "βούτηξα". Καιρός να αποσυρθούν τα φτωχά μου b&w lm-1. Ποιό κεντρικό να πάρω για να ταιριάζει το front stage? klipsch, svs ή κάτι άλλο? Θα προτιμούσα 3 δρόμων και με ενδιαφέρει το dispersion γιατί κάθονται άτομα και στα πλαινά του καναπέ. Ευχαριστώ.
Τον ίδιο προβληματισμό είχα όταν ήταν να επιλέξω κεντρικό ηχείο, με ενδιέφερε το horizontal dispersion. Κατέληξα ότι ήθελα 3-way WTMW διάταξη ηχείου, που ανάλογα και budget δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Έτσι πήγα σε SVS Ultra Center, και ας μην είχε καμία σχέση με τα άλλα μου ηχεία.
Αυτά τα video ίσως τα βρεις ενδιαφέροντα:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.310
Members
38.297
Νεότερο μέλος
johnny_b90