Ποιο μηχανημα αποχωριστηκατε και το μετανιωσατε?

Reaction score
313
Απάντηση: Ποιο μηχανημα αποχωριστηκατε και το μετανιωσατε?

Αν γράψω "Suzuki SV650S"...κινδυνεύω; :137:

Reaction score
3.260
Τα νεανικά μου ηχεία, ένα ζεύγος Rogers LS3/5A που αγόρασα στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του 80 όταν ζούσα εκεί λόγω σπουδών. Οταν τα απέκτησα δεν είχα καμία απολύτως σχέση με το Hi-Fi αλλά τα αγόρασα επειδή ήταν μικρά σε μέγεθος και μου άρεσαν πολύ σαν κατασκευή. Τα ηχεία αυτά δυστυχώς δεν κατάφερα να τα φέρω Ελλάδα, έχω όμως κρατήσει τις πολύ όμορφες αναμνήσεις...

.... και τα καλώδια: QED 79 strand (αυτά τα έχω ακόμα :109:)

Reaction score
1
Senheiser hd 600,αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ποτέ μην δανείζεις σε συγγενή....

Ακουσα αυτα του Πετρου και μου μπηκαν ιδεες για αγορα. Μηπως να του ζητησω να μου τα δανεισει καλυτερα? :137:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Ακουσα αυτα του Πετρου και μου μπηκαν ιδεες για αγορα. Μηπως να του ζητησω να μου τα δανεισει καλυτερα? :137:

Χαλαραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Και βρείτε και έναν musical fidelity vcan ενισχυτή ακουστικών για να δανειστείτε!!:137:

Reaction score
11.664
Χαλαραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Και βρείτε και έναν musical fidelity vcan ενισχυτή ακουστικών για να δανειστείτε!!:137:
Μπορώ να σου τα δανείσω να ακούς, όταν εγώ είμαι στο σαλόνι σου και ακούω τα Omega. Όσο για τον musical fidelity vcan ενισχυτή ακουστικών, ευχαρίστως να βρεθούμε κάπου να τα ακούσουμε μαζί. (Προϋπόθεση: DOLBY HEADPHONE ή BINAURAL ηχογραφήσεις):107:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Ακομα μου λειπει το ακουσμα απο τα ηχεια που ειχα για 5 χρονια......Infinity K9 με το γνωστο
tweeter EMIT.....αστερια ηταν......και ακομα τα σκεφτομαι τα σκασμενα!!!!!
Καλημερα σε ολους τους φιλους και μη!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.186
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ