Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
1.552
Δες και αυτό . Το avshop.gr φέρει τη σειρά 20 και 30 . Ίσως μπορεί να φέρει και τα 10 να τα ακούσεις

Reaction score
3.199
Κατσε αυτο το ηχειο το atc το ενεργο το βλεπω στα 11χιλ. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις καλυτερες επιλογες αν πας μονο για παθητικο ηχειο και μενεις οπως εισαι με τον υπολοιπο εξοπλισμο σου?
11.900.Δεν θα το πάρω καινούριο.

Reaction score
2.723
θα το ελέγξει με μετρήσεις , προφανώς. Σπινογράμματα και με ίου ίου ίου ... με το REW.
Για να είναι ταιριασμένο το ζεύγος, ηχείων

Reaction score
3.199
θα το ελέγξει με μετρήσεις , προφανώς. Σπινογράμματα και με ίου ίου ίου ... με το REW.
Για να είναι ταιριασμένο το ζεύγος, ηχείων
Μπα! Δεν είμαι φρικουλας! Μόνο εμφανισιακη και λειτουργική κατάσταση.

Reaction score
2.167
Μπα! Δεν είμαι φρικουλας! Μόνο εμφανισιακη και λειτουργική κατάσταση.
Δλδ δε σε νοιάζει να βαράει το ένα στο γάμο του γκαραγκιώζη, αλλά σε νοιάζει να ματσάρεις το καλώδιο γιατί αλλιώς δεν παίζει....
Ρε ΠΑΗ.... παίζει να είσαι η ο πιο βλάκας στον πλανήτη ή το μεγαλύτερο τρολλ.

Reaction score
3.199
Δλδ δε σε νοιάζει να βαράει το ένα στο γάμο του γκαραγκιώζη, αλλά σε νοιάζει να ματσάρεις το καλώδιο γιατί αλλιώς δεν παίζει....
Ρε ΠΑΗ.... παίζει να είσαι η ο πιο βλάκας στον πλανήτη ή το μεγαλύτερο τρολλ.
Ο,τι κι απ' τα δύο αν είμαι,τουλάχιστον δεν είμαι ο μάλλον πιο άσχετος στον πλανήτη όπως εσύ.Εκτιθεσαι!

Reaction score
45
Δεν χρωστώ καλό στην ισορροπημένη σύνδεση.Το προηγούμενο rca καλώδιο μου(600€)έπαιξε καλύτερα από 4 ισορροπημενα(550€-2.500€)όχι όμως γιατί ήταν rca αλλά γιατί ήταν καλύτερο.Το ίδιο καλώδιο στην ισορροπημένη του έκδοση έπαιξε καλύτερα από την rca.
Τα επόμενα μου ηχεία θα είναι ενεργά ATC η PMC.Συνδεονται μέσω ισορροπημένης εισόδου.Θα χρησιμοποιήσω το ίδιο καλώδιο όμως τριμετρο.Τα συγκεκριμένα ηχεία δεν ανήκουν σε επαγγελματική σειρά αλλά σε οικιακή.Δεν γνωρίζουν αυτες οι κορυφαιες εταιρίες;
Τι τα θες τα ενεργά ηχεία? Πολλά μέτρα καλώδια και πολλά χρήματα, στο επίπεδο των καλωδίων που ασχολείσαι.
Άκουσες και τα σχολιανά σου από όλους τους ειδήμονες περί καλωδίων.................. τί περίμενες?
Στη θέση σου θα έπαιρνα μία ενισχυτάρα στη θέση του PRIMARE και δεν θα εκμοντερνιζόμουν με ενεργά ηχεία. :hi: :)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.448
Δεν είναι εκμοντερνισμός τα ενεργά ηχεία.
Καλύτερη -ακριβέστερη οδήγηση μεγαφώνων είναι ουσιαστικά.
Αν θέλουμε να ασχοληθούμε με παθητικά κρόςς υψηλής ακρίβειας ,τονικότητας , με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας ,και αυξημένη απόδοση , θα πρέπει να σπαταλήσουμε πολλές ώρες σε δοκιμές , μετρήσεις , και ξανά τα ίδια για ......
Πράγμα ουσιαστικά ανεφάρμοστο.
Επίσης πρέπει να ληφθεί υπ"όψην ο χώρος η ακουστική του , τα όποια προβλήματά του και πάει λέγοντας.
Αν θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά.

Last edited:

Reaction score
3.199
Τι τα θες τα ενεργά ηχεία? Πολλά μέτρα καλώδια και πολλά χρήματα, στο επίπεδο των καλωδίων που ασχολείσαι.
Άκουσες και τα σχολιανά σου από όλους τους ειδήμονες περί καλωδίων.................. τί περίμενες?
Στη θέση σου θα έπαιρνα μία ενισχυτάρα στη θέση του PRIMARE και δεν θα εκμοντερνιζόμουν με ενεργά ηχεία. :hi: :)
Ποιοι ειδημονες;Μην τους είδατε μην τους απαντήσατε;

Reaction score
4.837
λιγότερα καλώδια εννοείς στην ουσία καταργείς ένα καλώδιο ηχείων
Και μακραίνουν τα ιντερκονεκτ

Reaction score
598
Ποιοι ειδημονες;Μην τους είδατε μην τους απαντήσατε;
Μη μασάς. Με τα ενεργά θα βρεις την ησυχία σου.
Πολύ πιο ευέλικτο σετάπ και με μεγαλύτερες δυνατότητες βελτίωσης αν θελήσεις να ασχοληθείς μελλοντικά.

Reaction score
11.466
Υπάρχει και συνεχεια.Πλεον δεν έχω δύο ίδια καλώδια ρεύματος για να τα χρησιμοποιησω στα ηχεία.Χρειαζομαι δύο τριμετρα τα οποία θα κοστίσουν 800€ έκαστο.
Ε, είσαι θύμα!

Reaction score
45
λιγότερα καλώδια εννοείς στην ουσία καταργείς ένα καλώδιο ηχείων
Και μακραίνουν τα ιντερκονεκτ
Περισσότερα είναι τα καλώδια, όπως το έγραψα. Αυξάνουν πολύ τα interconnect καλώδια και τα καλώδια ρεύματος. Παρόλο που μηδενίζεται το καλώδιο ηχείων.
Δεν είναι εκμοντερνισμός τα ενεργά ηχεία.
Καλύτερη -ακριβέστερη οδήγηση μεγαφώνων είναι ουσιαστικά.
Αν θέλουμε να ασχοληθούμε με παθητικά κρόςς υψηλής ακρίβειας ,τονικότητας , με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας ,και αυξημένη απόδοση , θα πρέπει να σπαταλήσουμε πολλές ώρες σε δοκιμές , μετρήσεις , και ξανά τα ίδια για ......
Πράγμα ουσιαστικά ανεφάρμοστο.
Επίσης πρέπει να ληφθεί υπ"όψην ο χώρος η ακουστική του , τα όποια προβλήματά του και πάει λέγοντας.
Αν θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά.
Σέβομαι την αντίθετη άποψη, αλλά ο καθένας έχει τη δική του.
Εγώ που δεν αντέχω ούτε το κροσόβερ μέσα στο ηχείο και το βγάζω απέξω με ποιοτική αναβάθμιση όλων των υλικών και hard-wire συνδεσμολογία (μεγάλη αισθητική επιβάρυνση του ηχείου, ειδικά στην πίσω πλευρά, αλλά ηχητικά μιλάμε για άλλο ηχείο / καλύτερη και ακριβέστερη οδήγηση μεγαφώνων) είναι δυνατόν να αποδεχθώ τελικό ενισχυτή μέσα στο ηχείο???

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.354
Members
38.307
Νεότερο μέλος
verouksp