Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
400
Η διαφορά στον ήχο θα προέλθει επίσης και από το streamer κι εκεί,για μένα,το cd πλεονεκτεί.Ποσο μάλλον το πικάπ το οποίο δεν έχω πια,δυστυχώς.
Ποιο αντιστοιχης, με το cd σου, ποιοτητας και κοστους streamer/dac εχεις ακουσει και με τι προγραμμα και σου δημιουργηθηκε η εντυπωση αυτη?

Reaction score
9.112
Επειδή τώρα πηγαίνω για ν' ακούσω τα επόμενα ηχεία μου θα απαντήσω αργότερα.
Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και καλώδια.... ε ένα δίσκο της προκοπής ρε μπρο :biggrin:

Reaction score
400
Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και καλώδια.... ε ένα δίσκο της προκοπής ρε μπρο :biggrin:
Ηχεια παει να ακουσει ο ΠΑΗ οχι ντενεκεδες. Τι του βαζεις spotify?
Αντε μετα να πειστει οτι το στρεαμινγκ ειναι εξ'ισου καλο η και καλυτερο με το cd.

Reaction score
5.547
Αντε μετα να πειστει οτι το στρεαμινγκ ειναι εξ'ισου καλο η και καλυτερο με το cd.
ήρθε φιλαράκι (που σπίτι του ακούει συστηματικά μόνο με ακουστικά υψηλής ποιότητας) και ακούγαμε μουσική.... όλη την ωρα έπαιζε spotify αλλά του έλεγα ότι ήταν Tidal.... δεν κατάλαβε τίποτε, χα χα.. το επαινούσε κιόλας!
Μεγάλο πράγμα η αυθυποβολή!

Reaction score
1.560
ήρθε φιλαράκι (που σπίτι του ακούει συστηματικά μόνο με ακουστικά υψηλής ποιότητας) και ακούγαμε μουσική.... όλη την ωρα έπαιζε spotify αλλά του έλεγα ότι ήταν Tidal.... δεν κατάλαβε τίποτε, χα χα.. το επαινούσε κιόλας!
Επειδή το ψυχοακουστικο μοντέλο του Spotify πατάει σε ένα μέσο όρο δεν αντιλαμβάνονται όλοι στον ίδιο βαθμό τις διαφοροποιήσεις στον ήχο . Άλλοι λιγότερο άλλοι πιο πολύ αλλοι ίσως καθόλου .

Το Spotify είναι πιο καλό για μένα στο να κάθεσαι απλά και να ακούς μουσική χωρίς να ψάχνεις από δω και από εκεί . Εχει ωραίο αλγόριθμο . Αλλά υστερεί αρκετά ακόμα στον ήχο. Ακούγεται πιο κλειστό , λιγότερο λεπτομερές χωρίς το ίδιο καλό layering στον ήχο όπως το tidal . Το Qobuz είναι ακόμα καλύτερο αλλά ακόμα πιο δύσχρηστο από το tidal

Ας έβαζες και στο φίλο σου το ίδιο ακριβώς κομμάτι συγκριτικά χωρίς να του πεις ποιο είναι ποιο …

Reaction score
5.547
Επειδή το ψυχοακουστικο μοντέλο του Spotify πατάει σε ένα μέσο όρο δεν αντιλαμβάνονται όλοι στον ίδιο βαθμό τις διαφοροποιήσεις στον ήχο . Άλλοι λιγότερο άλλοι πιο πολύ αλλά ίσως καθόλου .

Το Spotify είναι πιο καλό για μένα στο να κάθεσαι απλά και να ακούς μουσική χωρίς να ψάχνεις από δω και από εκεί . Εχει ωραίο αλγόριθμο . Αλλά υστερεί αρκετά ακόμα.

Ας έβαζες και στο φίλο σου το ίδιο ακριβώς κομμάτι συγκριτικά χωρίς να του πεις ποιο είναι ποιο …
Το ανάφερα για να δείξω ότι η απόλαυση μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με τα 320KBps... επίσης μην νομίζεις ότι ακούγεται και ιδιαίτερη διαφορά (εντάξει ένα 5%) μεταξύ Spotify vs Tidal..... (τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα που θεωρώ ότι μπορεί να αναδείξει διαφορές!) Το CD player μερικές φορές υπερτερεί και των δύο (αλλά τρέχα-γύρευε αν είναι η ίδια ακριβώς παραγωγή)

Reaction score
9.112
Μια χαρά μπορείς να τσεκάρεις ηχοσύστημα με spotify.

Reaction score
6.839
Δεν χρωστώ καλό στην ισορροπημένη σύνδεση.Το προηγούμενο rca καλώδιο μου(600€)έπαιξε καλύτερα από 4 ισορροπημενα(550€-2.500€)όχι όμως γιατί ήταν rca αλλά γιατί ήταν καλύτερο.Το ίδιο καλώδιο στην ισορροπημένη του έκδοση έπαιξε καλύτερα από την rca.
Τα επόμενα μου ηχεία θα είναι ενεργά ATC η PMC.Συνδεονται μέσω ισορροπημένης εισόδου.Θα χρησιμοποιήσω το ίδιο καλώδιο όμως τριμετρο.Τα συγκεκριμένα ηχεία δεν ανήκουν σε επαγγελματική σειρά αλλά σε οικιακή.Δεν γνωρίζουν αυτες οι κορυφαιες εταιρίες;
Δεν είναι επιχείρημα αυτό γιατί αν ήταν έτσι τα πράγματα θα έβγαζαν μόνο το ένα ή μόνο το άλλο.
Μην παρασύρεσαι και εσύ και απαντάς σαν τους ¨ειδικούς¨.
Καλημέρα και εύχομαι τα καλύτερα😀

Reaction score
400
Ακουει με ακουστικα λες ..... ηχεια ποσο καιρο εχει να ακουσει?

Reaction score
400
Το ανάφερα για να δείξω ότι η απόλαυση μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με τα 320KBps... επίσης μην νομίζεις ότι ακούγεται και ιδιαίτερη διαφορά (εντάξει ένα 5%) μεταξύ Spotify vs Tidal..... (τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα που θεωρώ ότι μπορεί να αναδείξει διαφορές!) Το CD player μερικές φορές υπερτερεί και των δύο (αλλά τρέχα-γύρευε αν είναι η ίδια ακριβώς παραγωγή)
Ψαξου με το streaming σου....
Η διαφορα spotify με tidal ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιδιως αν παμε σε hires. To Tidal/Qobuz εχει απο 3πλασια ως 15απλασια δειγματοληψια σε σχεση με το spotify. Σε ενα απλα καλο συστημα πρεπει να κανει μπαμ αλλιως ......
Μια χαρά μπορείς να τσεκάρεις ηχοσύστημα με spotify.
Ναι σιγουα αν τσεκαρεις ΒΤ ηχεια :lolsign:

Reaction score
5.547
Ψαξου με το streaming σου....
Η διαφορα spotify με tidal ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιδιως αν παμε σε hires. To Tidal/Qobuz εχει απο 3πλασια ως 15απλασια δειγματοληψια σε σχεση με το spotify. Σε ενα απλα καλο συστημα πρεπει να κανει μπαμ αλλιως ......
αλλιώς τι; χα χα
μια χαρά είναι το streaming μου... και το σύστημα... και τα αυτιά μου.... και τα αυτιά του φίλου μου...

Reaction score
4.203
Αν δεν έχετε αρκούντος αναλυτικό σύστημα τα @@@ μου θα ακούτε από διαφορές στα μέσα.

Reaction score
9.112
αλλιώς θα φταίνε τα καλώδια. :roflmao:

Ναι σιγουα αν τσεκαρεις ΒΤ ηχεια :lolsign:
Ε ναι για να παίξει το ηχείο θέλει tidal :lolsign:

Εσύ πρέπει να είσαι ο κλασικός τύπος που στο βενζινάδικο βάζει super αμόλυβδη και νομίζει ότι οδηγεί μετά φόρμουλα :lolsign:

Reaction score
3.209
@Ν.Κ. Αφού γνωρίζεις ότι μόνο μουσική της προκοπής ακούω! Πακέτο με τα καλώδια της προκοπής συνδεδεμένα στα μηχανήματα της προκοπής.
Βέβαια,εσύ είσαι ανεπροκοπος σ' αυτά.
Δεν είναι επιχείρημα αυτό γιατί αν ήταν έτσι τα πράγματα θα έβγαζαν μόνο το ένα ή μόνο το άλλο.
Μην παρασύρεσαι και εσύ και απαντάς σαν τους ¨ειδικούς¨.
Καλημέρα και εύχομαι τα καλύτερα😀
Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι διότι δεν χρησιμοποιούν όλοι συσκευές που να διαθέτουν και τις δύο συνδέσεις.

Last edited:

Reaction score
400
αλλιώς θα φταίνε τα καλώδια. :roflmao:

Ε ναι για να παίξει το ηχείο θέλει tidal :lolsign:

Εσύ πρέπει να είσαι ο κλασικός τύπος που στο βενζινάδικο βάζει super αμόλυβδη και νομίζει ότι οδηγεί μετά φόρμουλα :lolsign:
To τι τυπος ειμαι εχεις πολλα ψωμια να φας ακομα για να μαθεις, οσο για τα καλωδια δεν ξερω αν φταινε αλλα σιγουρα φταινε τα αυτια σου η κατι στο συστημα σου διαλεξε.

Reaction score
4.203
To τι τυπος ειμαι εχεις πολλα ψωμια να φας ακομα για να μαθεις, οσο για τα καλωδια δεν ξερω αν φταινε αλλα σιγουρα φταινε τα αυτια σου η κατι στο συστημα σου διαλεξε.
Μην ασχολείσαι με Tesla guys.

Reaction score
9.112
Με τραγούδια αναφοράς από το spotify δεν μπορείς να κρίνεις την ποιότητα ενός ηχοσυστήματος σε έναν προσεγμένο χώρο ?
Αυτό πιστεύεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.382
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa