Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
2.741
ήρθε φιλαράκι (που σπίτι του ακούει συστηματικά μόνο με ακουστικά υψηλής ποιότητας) και ακούγαμε μουσική.... όλη την ωρα έπαιζε spotify αλλά του έλεγα ότι ήταν Tidal.... δεν κατάλαβε τίποτε, χα χα.. το επαινούσε κιόλας!
Μεγάλο πράγμα η αυθυποβολή!
Το παράδειγμά σου δεν μας λέει τίποτα απολύτως,γιατί ο φίλος σου μπορεί να ήταν κουφός, ή ακόμα χειρότερα κομμουνιστής.
Μου θυμίζει μια γειτόνισσα που μπέρδευε συνεχώς την πίσω πόρτα με την μπροστινή.
Στο σπίτι της έμπαινε τελικά , απλώς καθυστερούσε πολύ.

Reaction score
4.206
Άσε μας ρε Καρέλια και συ, που έχετε ηχεία και ηχοσύστημα που υπερβαίνει τους νομους της φυσικής.....
Αυτό είναι το λάθος σας. Κρίνετε με τους νόμους της φυσικής και όχι της φύσης. :wink:
Με πιάνεις;

Reaction score
3.210
Εσύ βάλε άλλα 2 υποβαθύφωνα, μπορείς. Για περισσότερο σώμα στα χαμηλά. ΠΑΗ πες τους.
Φυσικά,να βάλει.Καλωδια ρεύματος.
Εδώ έδωσε 300€ για τους δορυφόρους και θα τσιγγουνευτει στα καλώδια;

Reaction score
9.112
Φυσικά,να βάλει.Καλωδια ρεύματος.
Εδώ έδωσε 300€ για τους δορυφόρους και θα τσιγγουνευτει στα καλώδια;
Αν ψάχνετε για κορόιδα λάθος πόρτα χτυπήσατε. :biggrin:
Εσύ βάλε άλλα 2 υποβαθύφωνα, μπορείς. Για περισσότερο σώμα στα χαμηλά. ΠΑΗ πες τους.
Γιατί αν βάλω ακόμη 2 παραβιαζω τους νόμους της φύσης? :lolsign:

Reaction score
5.547
Αν δεν έχετε αρκούντος αναλυτικό σύστημα τα @@@ μου θα ακούτε από διαφορές στα μέσα.
το δικό μου να είναι άραγε αρκούντως αναλυτικό;
Το παράδειγμά σου δεν μας λέει τίποτα απολύτως,γιατί ο φίλος σου μπορεί να ήταν κουφός, ή ακόμα χειρότερα κομμουνιστής.
Μου θυμίζει μια γειτόνισσα που μπέρδευε συνεχώς την πίσω πόρτα με την μπροστινή.
Στο σπίτι της έμπαινε τελικά , απλώς καθυστερούσε πολύ.
λέει πολλά, αλλά τα καταλαβαίνει όποιος έχει καθαρίσει το μυαλό του από αγκυλώσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.384
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa