Ποιο πολυ φτηνο 2 DIN Car navigator+Media System;

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιο πολυ φτηνο 2 DIN Car navigator+Media System;

Εγώ στο δικό μου WITSON 2DIN εχω βάλει εδώ και κανα χρόνο και μέχρι στιγμής όλα ΟΚ.Είναι με 8αρα οθόνη και παίζει τα πάντα εκτός απο Digea.Είναι συμβατό με τα χειριστήρια ελέγχου ηχοσυστήματος στο τιμόνι αλλά και με τον εργοστασιακό ενισχυτή της Rocford που είχε πάνω το αμάξι.Τό μόνο θέμα που έχει είναι ότι δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένο για ώρες στον ήλιο, κυρίως το καλοκαίρι, γιατί εκεί ξεκινούν τα περίεργα.Τό πήρα από Αγγλο αντιπρόσωπο, κατόπιν ομαδικής παραγγελίας από ένα club αυτοκινήτου στο οποίο είμαι μέλος, και έτσι πετύχαμε και καλύτερη προσφορά.Ηρθε με τα ΕΛΤΑ και το συνολικό κόστος ηταν 400 ευρώ μαζί με κεραία gps-tv και κάμερα οπισθοπορίας.Να αναφέρω ότι ήταν κομπλέ δηλ.και με το dash kit για το συγκεκριμένο αμάξι.Ηχητικά δεν μπορώ να πώ ότι είναι κορυφή, εκτός αν το συνδέσεις με ipod αλλά είναι αξιοπρεπέστατο, προσφέρει τα πάντα, είναι συμβατό εξίσου και έχει πολλές δυνατότητες σύνδεσης εξωτερικών πηγών.Για αυτό και όσοι το ψωνίσαμε, κατόπιν πολύ ψαξίματος,το θεωρούμε vallue for money.Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα σχετικά με τον Κινέζο, μιας και είδα οτι αναφέρεται πιό πάνω.
Υπ.Αν θυμάμαι καλά μας είπαν ότι η οθόνη του είναι LG και το λειτουργικό του της SAMSUNG.
http://www.esg1.co.uk/ Για να πάρετε μια ιδέα.

Agg

Reaction score
0
O συγκεκριμενος ειναι ακριβος.
Με λιγο ψαξιμο θα βρεις πολλυ καλητερη τιμη.

Reaction score
0

Έχω εδώ και ένα χρόνο εγκαταστήσει το Road King σε Audi A3, και παίζει μια χάρα, έχω φορτώσει και Destinator 9 και παίζει απροβλημάτιστα. Έχεις και 1 χρόνο εγγύηση, αν συμβεί κάτι έξοδα αποστολής για να το στείλεις τα πληρώνεις εσύ, και στο επιστρέφουν αυτοί δωρεάν.
Θελω να βαλω στο αμαξι ενα πολυ φτηνο 2 DIN Car navigator+Media System
Περιμενω προτασεις...

Να ειναι πολυ φτηνο
Να μπορει να παιρνει αρκετα προγράμματα πλοήγησης
Να μπορει φυσικα να παιξει Mp3 - avi (απο usb - sd)

Βασικα να μπορω να κανω την δουλεια μου.
Δεν ειμαι ιδαιτερα απαιτητικός , γι'αυτο και ζηταω κατι πολυ φτηνο

Εχω δει εδω μερικα μοντελα φτηνα αλλα θελω την γνωμη αυτων που τα εχουν δοκιμασει....
http://www.chinavasion.com/index.php/cName/car-dvd-players-2-din-car-dvd/?sortby=1

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποιο πολυ φτηνο 2 DIN Car navigator+Media System;

Έχω εδώ και ένα χρόνο εγκαταστήσει το Road King σε Audi A3, και παίζει μια χάρα, έχω φορτώσει και Destinator 9 και παίζει απροβλημάτιστα. Έχεις και 1 χρόνο εγγύηση, αν συμβεί κάτι έξοδα αποστολής για να το στείλεις τα πληρώνεις εσύ, και στο επιστρέφουν αυτοί δωρεάν.

καλησπερα!

ποσο σου στοιχισε η μεταφορα - τελωνειο κτλ?
ενδιαφερομαστε να παραγγειλουμε για opel corsa
επειδη θα ειναι 4-5 κομματια δεν ξερω εαν συμφερει να τα παραγγειλουμε ολα μαζι ( με εκπτωση ) η μεμονομενα

τασος

Reaction score
0

παιδια εγω πηρα το 3200bt pioneer
θα πω τα καλα και τα κακα
απο τιμη ειναι απο τα πιο φτηνα επωνυμα
με κανα 400ρι το βρισκεις ΑΛΛΑ χωρις τον ανταπτορα της τβ ουτε του gps απλα με bluetooth πανω
σουπερ ηχος και εικονα καλη και γενικα πολλες ευκολιες εκτος απο φορματ video παιζει υποτιθεται divx-avi αλλα με πολλους περιορισμους μεχρι τωρα διαπιστωνω. τραγουδια - jpg μια χαρα
το συνιστω μονο αν πας σε επωνυμο φτηνο αλλιως το ρισκαρεις με τα china γιατι πολλοι εχουν παρει και τους συνβαιναν κουφα
οπως παραμορφωσεις - δεν επαιζε το dvd και αλλα
το καλο με china βεβαια ειναι οτι παιζουν τα παντα και ειναι πιο πληρη για τα λεφτα τους οποτε επιλεγεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos