Ποιο Naked 250αρι?

Reaction score
5.961
νομίζω έχει βγάλει και η Yamaha αντίστοιχο mp3 .
με ξεχωριστό αμορτισέρ για κάθε τροχό .
ανώτερο σε κάθε επίπεδο από το πιατζιο ...

Reaction score
2.248
Καλά, μη τα ισοπεδώνουμε όλα!
To νέο G310R δεν ξέρω τι λέει, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Ούτως ή άλλως η BMW πρόσφατα μπήκε σε τόσο μικρά κυβικά. Κοίτα μτχ κανά F/G650, αν σου αρέσει το στυλ.
Το στιλάκι είναι πολύ, αλλά 5000 euro για το G310R είναι πάνω από το ότι έχω σκοπό να διαθέσω. Το διπλωμά μου
είναι A2 (έως 35 Κw μέγιστης ισχύος και με μέγιστο λόγο 0,2 kw/kg)

ryk

Reaction score
925
Το στιλάκι είναι πολύ, αλλά 5000 euro για το G310R είναι πάνω από το ότι έχω σκοπό να διαθέσω. Το διπλωμά μου
είναι A2 (έως 35 Κw μέγιστης ισχύος και με μέγιστο λόγο 0,2 kw/kg)
Είναι ακριβό. Τον έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ οι της BMW.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.348
νομίζω έχει βγάλει και η Yamaha αντίστοιχο mp3 .
με ξεχωριστό αμορτισέρ για κάθε τροχό .
ανώτερο σε κάθε επίπεδο από το πιατζιο ...
Απο 11 έως 15 ολόκληρους ίππους...

Α2 και RD350; Does not compute. :p

Reaction score
2.248
Απο 11 έως 15 ολόκληρους ίππους...

Α2 και RD350; Does not compute. :p
Α (το παλιό έως τα 125cc) αναβαθμισμένο σε Α2 μετά την αλλαγή.
Το τι καβαλάγαμε δεν έχει σχέση

Εάν είχα το μεγάλο Α (με συμπλέκτη) θα είχα Α τώρα
[DOUBLEPOST=1474528059][/DOUBLEPOST]
Τι ειναι τα Α1,Α2 κλπ;
Εγώ εχω Α και Β απο το 1983
Καλά δεν το αναβάθμισες ακόμα?

Reaction score
76
Και από ότι κατάλαβα σε ενδιαφέρει καινούριο.. Εάν είναι έτσι από τα μικρά μόνο το KTM Duke 390 είναι πιο σοβαρό..
Πήγαινε σε ένα μεταχειρισμένο και θα βρεις την υγειά σου αφού έχεις πολλές επιλογές..

Reaction score
76
Γιατι ειναι ακριβο?? Το Sh 300 πχ το πληρωσα 4800€ το 2008. Και τωρα εχει 4990€. Ειναι πολυ λογικη η τιμη πιστετω για.την μπεμβεδια!
Χεχε.. Είναι και bmw πως να το κάνουμε (βέβαια είναι λίγο.. ινδικό το G310).. Πάντως εγώ πρόσφατα απέκτησα ένα BMW R850R 16 ετών με 100.000+ χλμ και δουλεύει σα ραπτομηχανή ακριβείας για τα καινούρια non boxer δεν ξέρω.. Έχω ακούσει ότι τα μαύρα μοτέρ φτιάχνονται στην Κίνα και διάφορα τέτοια..

Το Yamaha SR400? Καινούριο υπερτιμημένο αλλά μεταχείρο κάτω από τα 5.000 σίγουρα..
Και ρετρό φάση, στρογγυλό φανάρι, χρώμια...

Last edited:

ryk

Reaction score
925
Χεχε.. Είναι και bmw πως να το κάνουμε (βέβαια είναι λίγο.. ινδικό το G310).. Πάντως εγώ πρόσφατα απέκτησα ένα BMW R850R 16 ετών με 100.000+ χλμ και δουλεύει σα ραπτομηχανή ακριβείας για τα καινούρια non boxer δεν ξέρω.. Έχω ακούσει ότι τα μαύρα μοτέρ φτιάχνονται στην Κίνα και διάφορα τέτοια..

Το Yamaha SR400? Καινούριο υπερτιμημένο αλλά μεταχείρο κάτω από τα 5.000 σίγουρα..
Και ρετρό φάση, στρογγυλό φανάρι, χρώμια...
Συγχαρητήρια, πήρες μηχανάρα από τις λίγες! Μικρό, απλό, οικονομικό, (εντάξει, γυμνό βέβαια) φτιαγμένο για να αντέχει. Τις 300.000 τις έχει άνετα, αρκεί να είσαι τακτικός με τα service του.

Θυμάμαι το παλιό SR400 με τη μανιβέλα, πάντα μετράγαμε με ποια μανιβελιά έπαιρνε μπρος (διψήφιο νούμερο) και γω δίπλα με το R51 τσακ με τη πρώτη.χαχα!!! Αν πούμε βέβαια για την πίσω θέση, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαρτύρια που έχω περάσει!!!

Reaction score
5.934
(βέβαια είναι λίγο.. ινδικό το G310).
Το νέο BMW G 310R έχει σχεδιαστεί από τη BMW στο Μόναχο, κατασκευάζεται όμως στην Ινδία, σε συνεργασία με το εργοστάσιο TVS Motor στο Bagalore. Πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ινδία με ετήσιο όγκο παραγωγής 2,5 εκατομμύρια μοτοσικλέτες και ανήκει σε ένα κολοσσιαίο όμιλο, το TVS Group, που συναπαρτίζεται από 90 εταιρίες, πολλές από τις οποίες είναι προμηθευτές για την κατασκευή του BMW G 310R. Ο ποιοτικός έλεγχος ακολουθεί τις προδιαγραφές που έχει ορίσει το εργοστάσιο της BMW στο Spandau στο Βερολίνο. Για την κατασκευή τουBMW G 310R έχει προβλεφθεί ιδιαίτερος χώρος στο εργοστάσιο κι έχουν αγοραστεί για το σκοπό αυτό καινούργια υψηλής ποιότητας και ακρίβειας εργαλειομηχανές από μεγάλα γερμανικά εργοστάσια. Η γραμμή παραγωγής είναι καινούργια, αυτοματοποιημένη και διαθέτει τεχνολογία δοκιμών σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.348
Αν δεν έχουν άξονα δεν είναι πρόβλημα αλλά ρύθμιση. ;)

Ψάξε και για μη επισκευάσιμο πίσω διαφορικό. :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork