Ποιο supermini;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.911
Απάντηση: Ποιο supermini;

με βάση το ζητούμενο: "Αξιοπιστία και οικονομία χρήσης"

προτείνω:

πρώτη επιλογή το τετρακίνητο ντίζελ πάντα.

δεύτερη επιλογή το ντίζελ φιέστα.

η τετρακίνηση στο πάντα είναι ένα σημαντικό ατού σε αυτό το κοστολόγιο....

ο μικρός ντιζελοκινητήρας στο φιέστα είναι άψογος.

Reaction score
1

μόνο 3θυρο λέει , άρα απορίπτεται το panda και στην θέση του βάζεις το 500ράκι ...

αν μπορεί , να πάρει κάτι σε αυτόματο , όπως το 1.2 auto 500ράκι ή το GP το 1.2 auto ( δεν βγαίνει ακόμα t-jet σε αυτόματο , σε 6-8 μήνες αναμένεται ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.911

μόνο 3θυρο λέει , άρα απορίπτεται το panda και στην θέση του βάζεις το 500ράκι ...
δεν πρόσεξες φίλε καθόλου το πρώτο μήνυμα αυτού του θρεντ:

Σκέφτομαι να του προτείνω το τρίθυρο Fiesta 1.25. Έχετε καμία καλύτερη ιδέα;

Reaction score
1

τι να κάνουμε , το διάβασα γρήγορα , είναι ανάγκη να με στήνεις στο τοίχο να με εκτελέσουν ; στο κάτω κάτω , ο αναμάρτητος το πρώτο λίθο βαλέτω

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.911

χαχαχαχαχα, καλά βρε, μη το κάνεις και θέμα!

Reaction score
140
Είχα πάρει το panda καινούργιο , ευκολία οδήγησης-απόλαυση χώροι εξαιρετικοί για τα δεδομένα του
Και εδώ σταματάνε τα καλά

Το αυτοκίνητο λόγω της κακής θέσης οδήγησης ήταν ανεκτό μόνο για καμία ώρα όχι παραπάνω
Οπότε προσοχή μπορεί σε τεστ ντραιβ να σου αρέσει και να την πατήσεις!

Η δε ποιότητα κατασκευής είναι μάπα , καμία σχέση με τα υπόλοιπα φιατ ( punto bravo 500 κτλ )
το παρήγορο, έφυγε καλή τιμή ( ήταν μόλις 6 μηνών )

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Στα 15 (και κάτι ψιλά) τελική τιμή είχα δει πρόσφατα το Clio GT (1.6, 128hp):

Kαι το Fiesta Sport με τον 1.6/120hp:

[Noμίζω το Fiesta ήταν προσφορά.]

Ο φίλος με τον οποίο ψάχναμε τελικά επέλεξε, στα ίδια χρήματα (χωρίς μεταλλικό χρώμα), το Leon Sport (με τον 1.4/125hp) που έπαιζε σε μία προσφορά εκείνες τις μέρες.

Reaction score
140
Εγώ θα πρότεινα ένα c4 κουπέ που πήρε το μάτι μου ότι έχει και φοβερές τιμές πλέον
Εντάξει δεν είναι το πιο καινούργιο μοντέλο στην πιάτσα αλλά με τα λεφτά που ζητάει πλέον αγοράζει group b και όχι group c ευρωπαϊκό

Reaction score
50
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω καλή πρόταση είναι και το Mazda 3, το οποίο μάλιστα - αναλόγως εξοπλισμού - θα μπορούσες να πάρεις και στην έκδοση με τον κινητήρα των 1.5 λίτρων. Απ' όσο ακούω πολύ καλό στήσιμο και, βέβαια, ικανοποιητικότατη αξιοπιστία.

Reaction score
0

Εγώ φίλε Υaris θα σε πρότεινα γιατί έκανα το λάθος και πήρα το 207... 207 φορές συνεργείο το έχω πάει για ηλίθιους λόγους και στην αντιπροσωπεία όλο μου το έφτιαχναν και καλά και τπτ δεν έκαναν... Όμορφο το 207, ωραίο και οδηγικά, αλλά απο συναρμογή υλικών και απο ηλεκτρονικά, άστο καλύτερα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.133

Εγώ φίλε Υaris θα σε πρότεινα γιατί έκανα το λάθος και πήρα το 207... 207 φορές συνεργείο το έχω πάει για ηλίθιους λόγους και στην αντιπροσωπεία όλο μου το έφτιαχναν και καλά και τπτ δεν έκαναν... Όμορφο το 207, ωραίο και οδηγικά, αλλά απο συναρμογή υλικών και απο ηλεκτρονικά, άστο καλύτερα...
Τα λέω εγώ, να με ακούτε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.202
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon