- Reaction score
- 85.463
Στα settingsΠου ακριβώς βρίσκεται αυτή η ρύθμιση;
Στα settingsΠου ακριβώς βρίσκεται αυτή η ρύθμιση;
όχι στην έκδοση για κινητό, στην desktop έκδοση!
Δεν υπάρχει στο macόχι στην έκδοση για κινητό, στην desktop έκδοση!
Τουλάχιστον μέχρι προ εξαμήνου που έκανα premium account ίσχυε. Αν άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο, δεν το γνωρίζω (μιλάω για ταμπλετ της Αpple).
[DOUBLEPOST=1480018840][/DOUBLEPOST]
Αυτό που γράφεις δεν γίνεται - για να συνδέσει το Yamaha στο Spotify χρειάζεται premium account. Μόνο υπολογιστές, τηλέφωνα και τάμπλετ συνδέονται με το free account. H λύση μέχρι να αποκτήσει premium account λέγεται Αirplay, όπως έγραψα και παραπάνω.
Τα ακουστικά τα εχω βαρεθεί εδώ και χρόνια. Τα χρησιμοποιώ πλέον μόνο σε μέσα μεταφοράς. Και εξαιτίας αυτού, μόνο noise cancelling.Παρε Audeze Mobius
Εννοειται οτι μεσω του dac περναει και το tidal...απλα δεν ακουγεται οπως τα 24bit απο flac. Επισης, για να λυσω αποριες, δεν ειχα κανενα σκοπο να κανω συγκριτικο τεστ. Απλα καποιες μουσικες που θελω να ακουσω δεν υπαρχουν στο tidal οποτε αναγκαστικα παιζει και το foobar.Αν ομως περασεις το Tidal μεσα απο το ντακ, η διαφορα ειναι ελαχιστη και ισως δυσδιακριτη, υπερ του tidal λογω πουσαρισματος (Loudness)
Χαχα, το search του tidal είναι όντως για κλάμματα. Πρώτα ψάχνω αυτό που θέλω στο spotify και αφού το βρω, προσπαθώ με τον ακριβή τίτλο και βλέποντας το εξώφυλλο να το ξαναβρώ στο tidal. Tragic!χρόνια χρήστης spotify, τους τελευταιους 2 μηνες πέρασα στο Tidal, γιατι ηθελα να παω στο uncompressed.
το tidal είναι -ακόμη- για κλάμματα.
- η αναζητηση ελληνων καλλιτεχνων είναι ΛΟΤΤΟ, η ελληνική μουσική λίγη, τα κομμάτια που ψάχνεις είναι με ονοματοδοσια που ποτε δεν θα φανταζοσουν
- η μηχανη αναζητησης, ακομη και για τους ξενους καλλιτεχνες, πασχει σοβαρα. το spotify θα σου βγάλει τον ελαφρώς λάθος ορο αναζήτησης, το tidal οχι.
- αν για κάποιο λόγο έλεγα στο spotify να σβησει ολη τη μουσική από το κινητό (10gb) και να την ξανακατεβασει, θα το κανει σε ενα 3ωρο. εβαλα στο tidal να κατεβασει 500 τραγουδια από το Σαββατο, 3 μερες μετα εχει κατεβασει τα μισα.
- το track radio και artist radio ειναι επιεικώς γελοιο και ετη φωτος πισω απο του spotify.
- η προσβαση στη μουσική σου είναι πολύ χειρότερη από του spotify, περισσοτερα click, πιο δυσνοητη, δεν ξερεις τι ειναι κατεβασμενο και τι οχι, αν πας σε playlist που ειναι μισα μισα, θα σταματησει αν πετυχει τραγουδι που δεν ειναι κατεβασμενο.
Ελπιζω το spotify να βγαλει uncompressed εκδοση για να το στειλω στον αγυριστο.
Έρχεσαι σιγά σιγά στα χνάρια μου!Στα παπ@ρια μου οι διαφορές.