- Reaction score
- 85.466
Βάλτε Audirvana είπαμε. Και αφήστε την γκρίνια.
Ναι.Μια ερώτηση: όταν χρησιμοποιώ σαν πηγή το laptop για να ακούω spotify, έχω την δυνατότητα απομεμακρυσμένου χειρισμού από το κινητό μου μέσω της γνωστής εφαρμογής για android.
Η ερώτηση είναι αν μπορεί να γίνει το αντίθετο, δηλαδή να συνδέσω το κινητό στο DAC και να παίζει spotify και να χρησιμοποιώ σαν τηλεχειρισμό το laptop (στο οποίο έχω την desktop εφαρμογή του spotify)
Καλώς, ευχαριστώ.Πρακτικά τώρα, βάζω δηλαδή το κινητό και παίζει και όταν ανοίγω στον υπολογιστή την desktop εφαρμογή μου δίνει σαν επιλογή το κινητό και από εκεί και μετά το χειρίζομαι από τον υπολογιστή;Ναι.
Ναι, δεν έχω πρόχειρο pc μπροστά μου , αλλά κάπου στην εφαρμογή υπάρχει η επιλογή "συνδεδεμένες συσκευές" ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι ακριβώς. Όταν το πατήσεις θα σου εμφανίσει το κινητό σου (μάρκα και μοντέλο). Το επιλέγεις και πλέον το pc σου λειτουργεί ως controller του κινητού που παίζει spotify. Υποθέτω πως μιλάμε για το premium, σωστά;Καλώς, ευχαριστώ.Πρακτικά τώρα, βάζω δηλαδή το κινητό και παίζει και όταν ανοίγω στον υπολογιστή την desktop εφαρμογή μου δίνει σαν επιλογή το κινητό και από εκεί και μετά το χειρίζομαι από τον υπολογιστή;
Ναι, για premium. ΕυχαριστώΝαι, δεν έχω πρόχειρο pc μπροστά μου , αλλά κάπου στην εφαρμογή υπάρχει η επιλογή "συνδεδεμένες συσκευές" ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι ακριβώς. Όταν το πατήσεις θα σου εμφανίσει το κινητό σου (μάρκα και μοντέλο). Το επιλέγεις και πλέον το pc σου λειτουργεί ως controller του κινητού που παίζει spotify. Υποθέτω πως μιλάμε για το premium, σωστά;
Edit..νομίζω η επιλογή είναι "διαθέσιμες συσκευές" , όχι συνδεδεμένες.
Όχι μεγάλη.εχω κανει συνδρομή στο TIdal εδω και 2 βδομάδες με την προσφορα που εγραφε 1+1 μηνα .. 14ευρω ..
παιζω με Laptop + Scarlet Solo + Naim Nait5i + Wharfedale 10.2 ...... η απόδοσή του μου Αρέσει ! αλλά....
μιας κ δεν έχω κανένα τρομερό DAC .. να ρωτήσω αν πάρω καποιο DAC με ΜQA decoding θα έχω μεγάλη διάφορα στον Ηχο ?
η θα πετάξω τζάμπα χρήματα ?
οχι δεν θα τα πεταξεις,αξιζει να κανεις την κινηση ακομα και αν κινηθεις στην κατηγορια 250+ ευρω.εχω κανει συνδρομή στο TIdal εδω και 2 βδομάδες με την προσφορα που εγραφε 1+1 μηνα .. 14ευρω ..
παιζω με Laptop + Scarlet Solo + Naim Nait5i + Wharfedale 10.2 ...... η απόδοσή του μου Αρέσει ! αλλά....
μιας κ δεν έχω κανένα τρομερό DAC .. να ρωτήσω αν πάρω καποιο DAC με ΜQA decoding θα έχω μεγάλη διάφορα στον Ηχο ?
η θα πετάξω τζάμπα χρήματα ?
Σε ενδιαφέρει να μάθω?Εμένα με ενδιαφέρει αν ανοίξει καμία θέση για Spotify.