A
amoustakas
Guest
Με έπιασαν τα χουβαρδαλίκια μου σήμερα και έδωσα τα 2 ΕΥΡΩ για δοκιμή του Tidal. Με ηχεία τα Klipsch RP-280 η διαφορά μεταξύ Tidal και Spotify είναι πάρα πολύ μικρότερη από τη διαφορά που προκύπτει από την αλλαγή φίλτρου από sharp σε slow στο dac. Το spotify στα αυτιά μου είναι ελάχιστα πιο γεμάτο και σκοτεινό. Ειλικρινά αν παίξει μόνο του το ένα είναι αδύνατον να καταλάβω, αν παίζει spotify ή tidal, καθώς όλες οι ηχογραφήσεις δεν είναι το ίδιο φωτεινές ή σκοτεινές.
Για μένα η διπλάσια τιμή και ιδίως η έλλειψη άμεσου τηλεχειρισμού από το κινητό το καθιστά άχρηστο.
Ωστόσο σε αναλυτικότερα και ακριβότερα συστήματα λογικά θα ακούγονται μεγαλύτερες διαφορές. Επίσης βλέπω ότι υπάρχουν και λύσεις τηλεχειρισμού, οπότε ο καθένας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.
Για μένα η διπλάσια τιμή και ιδίως η έλλειψη άμεσου τηλεχειρισμού από το κινητό το καθιστά άχρηστο.
Ωστόσο σε αναλυτικότερα και ακριβότερα συστήματα λογικά θα ακούγονται μεγαλύτερες διαφορές. Επίσης βλέπω ότι υπάρχουν και λύσεις τηλεχειρισμού, οπότε ο καθένας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.
Δεν άκουσα τον Κώστα και μπήκα μέσα 2 ΕΥΡΩ ρε γμτ. Αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον μου 'φυγε η ιδέα... Η ζωή συνεχίζεται. Κάθε εμπόδιο για καλό. Πες ότι ήπια ένα διπλό εσπρέσο ρε παιδί μου....