- Reaction score
- 85.473
Λογικό.Θα το κοιτάξω το απόγευμα στο σπίτι. Το app πάντως δεν ξεκινάει σε OS10.6.
Update δεν κάνεις;
Λογικό.Θα το κοιτάξω το απόγευμα στο σπίτι. Το app πάντως δεν ξεκινάει σε OS10.6.
Αν κάνω update στο OS, δεν θα παίζει το soundflowerbed που χρειάζεται για να παίξει το ντιρακ με την κ0λ0-κάρτα. Άσε...Λογικό.
Update δεν κάνεις;
Το παλευουν γιατι, υποθετω, η επαναψηφιοκοποιηση σε loseless της τεραστιας αρχειο/δισκοθηκης ειναι προβλημα. Αυτο κι οχι κατι τεχνικο, δεδομενου πως αλλες πλατφορμες το εχουν καταφερει ηδηΠαιδιά αυτό το spotify hi fi που ακούγεται αληθεύει και αν ναι για τώρα κοντά?
Και λίγα λες.Το spotify σε oggis 320 έχει καλή ποιότητα που σε μετριοκαλο συστημα ακουγεται περιφημα, με τεράστια βαση
....εεε..δεν ερχεσαι μια βολτιτσα απο δω Κωνσταντινε; για ελα, για ελα..2. Υψηλότερη από αυτή που μπορεί να αποδώσει το απολύτως κορυφαιότερο πικάπ του πλανήτη
Τι πράγματα ειναι αυτά;Από τότε που έχω Spotify...Τώρα έχω και tidal.
Νίκο μου, σ'αγαπω σ'εκτιμώ, και δέχομαι ως απόλυτα σωστά ντε φάκτο τα συμπεράσματα ακροάσεών σου, απλώς τα ερμηνεύω διαφορετικά, ενώ εσύ πας να συγκρίνεις στην ευθεία διαφορετικά ..μαστερινγκ, αυτό είναι το σφάλμα σου στην αντιμετώπιση του δικού μου συλλογισμού. Το μαστερινγκ ενός CD δε μπαίνει μέσα στο μαύρο δίσκο, θέλει άλλο μαστερινγκ για να χωρέσει εκεί. Υποδεέστερο μεν τεχνικά, αλλά πονηρό (έρχεται γάντι) σε πολλά ηχοσυστήματα-χώρους.....εεε..δεν ερχεσαι μια βολτιτσα απο δω Κωνσταντινε; για ελα, για ελα..
Υ.Γ. Λακη τι λες κι εσυ;
Κι εγώ το ίδιο!Εχω συλλαβει τον εαυτο μου τις περισσοτερες ωρες να ακουει spoti, οχι ομως γιατι εχει καλυτερη ποιοτητα, αλλα για τον πλουτο που εχει...
Υπαρχε προσθeτο component του spotify.Ξερει κανεις κανενα προγραμμα να παιζει με το spotify με asio drivers ωστε να παιζουμε κατευθειαν με το dac μας;
..Κωστα δε θα εξετασω το mastering του ενος και του αλλου φορμα, κρινω/συγκρινω αυτο που ακουω, το αποτελεσμα το ανεφερα παραπανω.Το μαστερινγκ ενός CD δε μπαίνει μέσα στο μαύρο δίσκο, θέλει άλλο μαστερινγκ για να χωρέσει εκεί. Υποδεέστερο μεν τεχνικά, αλλά πονηρό (έρχεται γάντι) σε πολλά ηχοσυστήματα-χώρους.
..μα σε ολα αυτα που αναφερεις εγκειταιΌσον αφορά την κριτική στον ήχο, εγώ λόγου χάριν κρίνω αν βγαίνει σαν αληθινό με όλο του τον όγκο και τον τσαμπουκά του αληθινού, η μπότα κι η κιθάρα μπάσο, και μια αρμαθιά πνευστά από πάνω, και βλέπω για αρχή τις αδυναμίες των μεγαφώνων. Εσύ θα μπορούσες δικαίως μια ζωή να κρίνεις αν έχουν γρέζι τα πρίμα ή αν βγήκε πιο γλυκιά ή τάδε χορδή κιθάρας, και πόσο πλάτος και βάθος έχει η ηχογράφηση..
και πως το εγκαθιστούμε;Υπαρχε προσθeτο component του spotify.
Οι premium Tidalιστες ξερουν βεβαια τα ωραια νεα με ΜQA