Ποιό ηλεκτρικό πατίνι?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.266
μια διαδρομή θέλω να κάνω από το σπίτι στο λιμάνι με μια μπακπακ για τα ΣΚ....γιατί το αυτοκίνητο θα το έχει η γωγώ
Μήπως μετακομίζει σιγά σιγά παίρνοντας όλα τα υπάρχοντα και στο δείχνει με τρόπο; :tongue: :roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.229
Μήπως μετακομίζει σιγά σιγά παίρνοντας όλα τα υπάρχοντα και στο δείχνει με τρόπο; :tongue: :roflmao:
λες να μου το κάνει τόσο εύκολο? 😍🥰:party:

Reaction score
23.028
μια διαδρομή θέλω να κάνω από το σπίτι στο λιμάνι με μια μπακπακ για τα ΣΚ....γιατί το αυτοκίνητο θα το έχει η γωγώ
Αυτή σε έπεισε για αυτόν τον διακανονισμό ; Βρε συ έχει σκοπό να σε πατήσει με το αυτοκίνητο βρε, φώς φανάρι περίπτωση. Ευτυχώς έχεις φίλους εδώ και σε ξυπνάμε (άνε). 😀 😀

Reaction score
1.550
Το έχω ψιλοψάξει με τα πατίνια. Έχει πολλές "πολλά υποσχόμενες" extreme μαρκες πατινιών. Πραγματικά κορυφαία είναι η Dualtron. Υπάρχουν και σαφώς γρηγορότερα αλλά τα θεωρώ καγκουριές. Back to earth... να πας σε xiaomi. Θα σου είναι και πιο εύκολη η αποκατάσταση οποιαδήποτε βλάβης. Αλλά όχι στο απλό. Ιδεατά θα έλεγα στο καινούργιο 4 ultra που έχει ανάρτηση (πολύ σημαντικό καθώς είναι αστείο το ότι μουδιάζει η γάμπα σου σε αυτά που δεν έχουν ανάρτηση) και αυξημένη αυτονομία. Επόμενη επιλογή είναι το 4 pro χωρίς όμως ανάρτηση. Κάτι μικρότερο μη κοιτάξεις επουδενί. Όλα τα πατίνια σου δίνουν χιλιόμετρα αυτονομίας και ταχύτητας σε απόλυτη ευθεία, χωρίς αγέρηδες και με αναβάτη 70 κιλά. Στην πράξη όλα γονατίζουν στην ανηφόρα. το 4 pro απλά την παλεύει. Και έχε κατά νου ότι από τα ας πούμε 40 χιλιόμετρα δηλωμένης αυτονομίας αφαιρείς ένα 25% λόγω ανηφόρας βάρους κλπ και από αυτό που μένει βγάλε και ένα 50% καθώς όταν η μπαταρία στο πατίνι φτάσει στη μέση μπαίνει σε λειτουργία εξοικονόμησης και δεν πάει μία.

Με αυτά και με εκείνα μήπως να δεις για κανένα σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο? Με τις επιδοτήσεις πιο φτηνά θα βγει σε σχέση με το πατίνι και νομίζω θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωης και θα είναι και πιο ασφαλές. Αλλιώς hornet και ξερό ψωμί. Αλλά είσαι μπαμπάς πλεον οπότε...

Reaction score
1.831
για τα πατίνια χωρίς ανάρτηση έχει κάνει πατέντα ένας σαλονικιός εδώ.
Σου βάζει ένα αφρώδες λάστιχο και βελτιώνεται πολύ η πατινοεμπειρία.
Είναι αυτός που πρωτοεισήγαγε τα segway, ωραίος τύπος.
Πουλάει πατίνια και κάνει και σέρβις.
Αν θέλει κάποιος τον λινκάρω.

Reaction score
119
Άντε βρε ούφο με το πατίνι θα σε πατήσω με κανένα αμάξι έλα να σου πουλήσω το ποδήλατο που έχω τζάμπα θα σου βγεί. (Το κόστος με πμ η με ραντεβού στο σπίτι σου ).

daharis666

Moderator
Reaction score
83.229
Άντε βρε ούφο με το πατίνι θα σε πατήσω με κανένα αμάξι έλα να σου πουλήσω το ποδήλατο που έχω τζάμπα θα σου βγεί. (Το κόστος με πμ η με ραντεβού στο σπίτι σου ).

το τσάμπα το δικό σου το ξερουμε.....καλύτερα να πάρω ηλεκτροκίνητο αναπηρικό να μην φοβάμαι κ για τον προστάτη :fuckyou:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.229
Ο αναποφάσιστος αγοραστής, v2 :geek: :gamer:
είναι μια αγορά που δεν έχω ιδέα...να τώρα μόλις κατέβηκα για δουλειά στο μαγαζί ....πήγα να πάρω έναν καφέ....κ τσουπ βλέπω 2κάβαλο τύπος με γκομενίτσα...κανονικού αναστήματος σε μάλλον xiaomi στον ποδηλατόδρομο...
κ τους κάρφωνα να δω πως θα ανέβουν τη ράμπα που έχει ανάμεσα για τον δρόμο....
παρ όλη την φόρα που είχε...κώλωσε ελαφρά...αλλά μόλις την ανέβηκε συνέχισαν κανονικά....

daharis666

Moderator
Reaction score
83.229
άσε τώρα έχω φτιαχτεί άγρια....και με βλέπω να ξεφεύγω από την μία προυπόθεση του ''διακριτικού'' που έβαλα :biggrin:

gonis

Luger
Reaction score
12.429
για τα πατίνια χωρίς ανάρτηση έχει κάνει πατέντα ένας σαλονικιός εδώ.
Σου βάζει ένα αφρώδες λάστιχο και βελτιώνεται πολύ η πατινοεμπειρία.
Είναι αυτός που πρωτοεισήγαγε τα segway, ωραίος τύπος.
Πουλάει πατίνια και κάνει και σέρβις.
Αν θέλει κάποιος τον λινκάρω.
Sui Generis Lab
231 404 7520

https://g.co/kgs/i2sPSQ
αυτουνού....λίγο ντούκια μου φαίνονται.....μπηκα στη σελίδα και ένιωθα ότι θα πρέπει να πάω σε αγώνες :biggrin:
Ετσι εξηγείται :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός