- Reaction score
- 102.266
Μήπως μετακομίζει σιγά σιγά παίρνοντας όλα τα υπάρχοντα και στο δείχνει με τρόπο;μια διαδρομή θέλω να κάνω από το σπίτι στο λιμάνι με μια μπακπακ για τα ΣΚ....γιατί το αυτοκίνητο θα το έχει η γωγώ

Μήπως μετακομίζει σιγά σιγά παίρνοντας όλα τα υπάρχοντα και στο δείχνει με τρόπο;μια διαδρομή θέλω να κάνω από το σπίτι στο λιμάνι με μια μπακπακ για τα ΣΚ....γιατί το αυτοκίνητο θα το έχει η γωγώ
δεν έγινα 40 για να το ξαναγυρίσω σε στρογγυλοφάναρο ρόδα τσάντα και κοπάνα...αν θέλω να μην καβαλάει τίποτα ξαναπαίρνω και χορνετάκι
Αμ εγώ καλά το κατάλαβα ότι το θέλει για να μας έρθει δικάβαλο στο πράιντ και όλα αυτά τα 'αχ ένα πατίνι για το Γωγουλίνι' είναι μόνο για ξεκάρφωμα
λες να μου το κάνει τόσο εύκολο?Μήπως μετακομίζει σιγά σιγά παίρνοντας όλα τα υπάρχοντα και στο δείχνει με τρόπο;![]()
![]()
Αυτή σε έπεισε για αυτόν τον διακανονισμό ; Βρε συ έχει σκοπό να σε πατήσει με το αυτοκίνητο βρε, φώς φανάρι περίπτωση. Ευτυχώς έχεις φίλους εδώ και σε ξυπνάμε (άνε).μια διαδρομή θέλω να κάνω από το σπίτι στο λιμάνι με μια μπακπακ για τα ΣΚ....γιατί το αυτοκίνητο θα το έχει η γωγώ
εμ άντε ντεΑν θέλει κάποιος τον λινκάρω.
Άντε βρε ούφο με το πατίνι θα σε πατήσω με κανένα αμάξι έλα να σου πουλήσω το ποδήλατο που έχω τζάμπα θα σου βγεί. (Το κόστος με πμ η με ραντεβού στο σπίτι σου ).
αυτουνού....λίγο ντούκια μου φαίνονται.....μπηκα στη σελίδα και ένιωθα ότι θα πρέπει να πάω σε αγώνες
Απ` όλα έχειαυτουνού....λίγο ντούκια μου φαίνονται.....μπηκα στη σελίδα και ένιωθα ότι θα πρέπει να πάω σε αγώνες![]()
είναι μια αγορά που δεν έχω ιδέα...να τώρα μόλις κατέβηκα για δουλειά στο μαγαζί ....πήγα να πάρω έναν καφέ....κ τσουπ βλέπω 2κάβαλο τύπος με γκομενίτσα...κανονικού αναστήματος σε μάλλον xiaomi στον ποδηλατόδρομο...Ο αναποφάσιστος αγοραστής, v2![]()
![]()
για τα πατίνια χωρίς ανάρτηση έχει κάνει πατέντα ένας σαλονικιός εδώ.
Σου βάζει ένα αφρώδες λάστιχο και βελτιώνεται πολύ η πατινοεμπειρία.
Είναι αυτός που πρωτοεισήγαγε τα segway, ωραίος τύπος.
Πουλάει πατίνια και κάνει και σέρβις.
Αν θέλει κάποιος τον λινκάρω.
Ετσι εξηγείταιαυτουνού....λίγο ντούκια μου φαίνονται.....μπηκα στη σελίδα και ένιωθα ότι θα πρέπει να πάω σε αγώνες![]()