Ποιό ηλεκτρικό πατίνι?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.866
o ασβός θα γίνει ένας μικρός ζιζικ στη Σαμοθράκη :biggrin:
View attachment 299502
....θα τον βάλω στο φόρουμ να ζητά συμβουλές για τα γκαζόνια :roflmao:
Χάλια θα περνάνε... :o

Αλίμονο σε σένα. :laugh:

Πες του @Zizik να στείλει σκλιά.

Reaction score
65
Η το σκέτο το 5αρι είτε το προ. Εάν έχει οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με τα δύο ας πει τι ξέρει σαν επαγγελματίας, για τη μάρκα κτλ

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.719
Για να καταλάβεις έχω από τα Χριστούγεννα 3άδα Kef r3 που δεν έχει πάει ακόμα σπίτι :headbang: >:(:(
με 20 ποστ λιγοτερα, θα χες προλαβει να τα πας, να τα στησεις και να τ ακουσεις κιολας! :fuckyou: ;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.368
με 20 ποστ λιγοτερα, θα χες προλαβει να τα πας, να τα στησεις και να τ ακουσεις κιολας! :fuckyou: ;)

άσε δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα....πάω σπίτι κ τέζα...μπαρμπάδεψα

ούτε τοποθέτηση...ούτε μικ....ούτε ιου ιου...ούτε τίποτα διάθεση
θέλω 2 μέρες ήσυχες...μοναχικές.....να ξερω ότι θα κάτσω...θα τα βάλω....θα τα ρυθμίσω ...κ θα τα στρώσω τη γούνα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.719

θέλω 2 μέρες ήσυχες...μοναχικές.....να ξερω ότι θα κάτσω...θα τα βάλω....θα τα ρυθμίσω ...κ θα τα στρώσω τη γούνα
Ελα, ελα , κοψε κατι….

Reaction score
1.546

Ραντεβού το Σεπτεμβρη. Σαν τα σινεμά. Σε νιώθω.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.368
@daharis666 Ψώνισες, ρε;:D
όχι Γιωργο...παράτησα το ψάξιμο με τις δουλειές....κ μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να το ξανασκεφτώ...
γιατί κάθε Παρασκευή έρχονται αυτοί εδώ...για να βλέπει ο ασβός τους φίλους του κ να ξεδίνει ...
γιατί εκεί εκτός από ταεκβοντό 2 φορές την εβδομάδα είναι πίκρα η καθημερινότητα ...δραστηριότητες μηδέν

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.115
OK! Επειδή είμαι κι εγώ σε αναζήτηση, είπα εάν είχες αγοράσει κάποιο, να σε ρωτούσα για την εμπειρία.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
104.978
Η γυναίκα του πήρε... όταν τον παντρεύτηκε, αφού του έχει κάνει τη ζωή πατίνι! :p

Reaction score
65
Να δώσω ένα γρήγορο update, μιας και κάνατε up το θέμα, για το yadea ks5 pro που αγόρασα πριν σχεδόν 2 χρόνια. Έκανε πολλά χιλιόμετρα σε κρύο, βροχές, λιακάδες μέχρι που πριν 3 μήνες έσπασε ο άξονα του τιμονιού σε ένα πεζοδρόμιο με ράμπα. Εκεί που είναι το πιο αδύναμο σημείο σε όλα τα οικιακά πατίνια σε σχέση με τα ενοικιαζόμενα, το τμήμα του τιμονιού που διπλώνει.

Πήγε στην αντιπροσωπεία η οποία έχει και τα Honda μηχανάκια εδώ στη Θεσσαλονίκη, το έλεγξαν και το πέρασαν σε συννενόηση με την εταιρεία εντός εγγύησης. Οπότε τώρα έχει 2 εβδομάδες απολαμβάνω το Yadea KS6 PRO, καθώς το 5αρι έχει καταργηθεί.

Ένα σημείο αναφοράς είναι η πιο αργή επιτάχυνση που έχει σε σύγκριση με το 5αρι, αλλά ταυτόχρονα ανεβαίνει και μεγαλύτερες κλίσεις. Ιδανικά θα ήθελα, καθρέπτες και φλας στις λαβές από το εργοστάσιο, αλλά και μέγιστη 30-35 για πιο ευχάριστη μετακίνηση αλλά είναι η νομοθεσία στη μέση, οπότε it is what it is!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23