- Reaction score
- 79.843
όταν θα βλέπεις ταινία θα την βγάζεις από το ρεύμα βρενα βλέπω καμία ταινία θέλω, όχι να κοιμηθώ
όταν θα βλέπεις ταινία θα την βγάζεις από το ρεύμα βρενα βλέπω καμία ταινία θέλω, όχι να κοιμηθώ
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρον προτάσεις, αλλά από ποιότητα? Αν είναι σαν τα πλακάκια που έχει.....Ωραίο σχέδιο και πέρασε από τα χέρια μου γνήσια (μην σχολιάσουμε την τιμή και γιατί την πήρα γνήσια αυτό είναι άλλη ιστορία) αλλά είναι άβολη για σχετικά ψηλούς ανθρώπους και δεν θα την πρότεινα.
Δες και στο Ravenna που φέρνει κάποιες σε λογικό κόστος.
Και το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι το δωμάτιο κατάψυξη για να μην ιδρώνει..Μην προτιμήσεις δερμάτινη .
Η καλή σου θα κρυώνει Οταν θα καθίζει και μόνιμα θα σου γκρινιάζει
Σε προηγούμενη ερώτηση. Είμαι 1.80.Επιμένω να κοιτάξεις lazy boy.
Eχει και με χαμηλή πλάτη
Μην προτιμήσεις δερμάτινη .
Η καλή σου θα κρυώνει Οταν θα καθίζει και μόνιμα θα σου γκρινιάζει
Αλλάξαμε το σαλόνι, μπήκαν καινούργια έπιπλα και οι καναπέδες από ένας γωνιακός ο οποίος η μεγάλη του πλευρά ήταν φάτσα στη tv, μπήκαν πλέον στον αριστερό και δεξί τοίχο.Και το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι το δωμάτιο κατάψυξη για να μην ιδρώνει..
Ακόμα και ο καναπές με την πλάτη στα 1.05 είναι σούπερ.
Ρέπλικες υπάρχουν πολλές,το θέμα είναι πως ξεχωριζεις μια καλη-αξιόπιστη από μια κακής ποιότητας.Chaise longue en cuir véritable avec repose-pieds Design ergonomique unique pour meubles de salon
Only 849,25€, shop real leather spin lounge chair with footstool unique ergonomic design for living room furniture at Banggood.com. Buy fashion chaise lounge online.www.banggood.com