Πολυκάναλος η Δικάναλος ενισχυτής

Reaction score
26
Οπως γράφω και στον τίτλο είμαι ανάμεσα στον ολοκληρωμένο στερεοφωνικό Yamaha a-s 501 και στον πολυκάναλο Yamaha rx-v 585. Το ερώτημα είναι ποιόν απο τους δύο;
Θα τον ήθελα και για μουσική αλλά και για home cinema, περισσότερο για μουσική. Αν με καλύπτει ενας πολυκάναλος και στη μουσική σε αυτό περίπου το εύρος τιμών θα προτιμήσω τον δεύτερο.
Χώρος 20 τμ, ηχεία dali zensor 3. Θα ήθελα να επικεντρωθούμε στους ενισχυτές.
Περιμένω τις αποψεις σας . Σας ευχαριστώ.

Reaction score
2.803
Με δύο ηχεία θα ακούς όταν βλέπεις ταινίες ή έχεις σκοπό να προσθέσεις κι άλλα;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.021
Η επιλογή είναι δική σου.
με την πρώτη έχεις ποιοτικότερο ηχητικό αποτέλεσμα, με την δεύτερη όμως έχεις πιο σύγχρονες ευκολίες, διαχείρηση χαμηλού, παραμετροποίηση κλπ.

Γνώμη μου ο av σου ΄ομως να έχει την δυνατότητα προ ενίσχυσης. Σε αυτά τα χρήματα ή κοντά σε αυτά, μόνο με marantz έχεις αυτήν την δυνατότητα πχ matantz av.
Ολοι οι πολυκάναλοι χαμηλού κόστους, υπολείπονται σε ισχύ . Έτσι με σχετικά μικρή επιβάρυνση, λύνεται το πρόβλημα μελλοντικά.

Reaction score
9.013
Καλήμερα Kgeo,
Η δικιά μου γνώμη είναι αν ακούς μουσική και βλέπεις ταινίες 50-50 να πας σε πολυκάναλο, αλλά σε λίγο καλύτερους ενισχυτές και μπορεί να μην χρειαστείς επιπλέον ενίσχυση
αν θέλεις ακόμα καλύτερους εσύ αποφασίζεις.

Reaction score
2.803
Ότι είπαν οι προλαλήσαντες, βέβαια αν έχεις σκοπό να προσθέσεις κεντρικό, surround και subs μην κοιτάς για δικάναλο ενισχυτή γιατί θα μπεις σε έξοδα στο μέλλον εκτός και αν δεν σε πειράζει αυτό.

Reaction score
26
Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις σας.
Το βασικό μου θέμα είναι αν είναι περίπου ενισχυτικά και ηχιτικά παρόμοιοι, έτσι ωστε να επιλέξω τον πολυκάναλο 585, δεδομένου οτι πλέον τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι αν είμαι σωστά πληροφοριμένος στρέφονται στους πολυκάναλους, λόγω πολυχρηστικότητας.

Reaction score
2.803
Σε αυτές τις κατηγορίες τιμής μην περιμένεις διαφορές κι αν υπάρχουν θα είναι μικρές, πάρε τον πολυκάναλο που θες και θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο. ;)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.158
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios