Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Reaction score
75
Καλές αγορές και ζητήστε του κι άλλη έκπτωση, κάνουν φανταστικές προσφορές εδώ Γερμανία με λίγη πίεση! Το Σάββατο είδα εκθεσιακό Marantz AV8801 με τον MM8077 πακέτο 2700€ και ο πωλητής πήγαινε και παρακάτω... Πριν 10 μέρες πήρα τον Harman/Kardon AVR370 από 650 που έλεγε στο ράφι 400 με λίγη πίεση(μην κρίνετε την επιλογή, τον είδε το έτερον ήμισυ και έβαλε βέτο, ή αυτος που ειναι ομορφούλης ή άλλον και αλλαγή πάλι σε 10 χρόνια:p).
Συμπέρασμα: μην παίρνετε γυναίκες σε ιερούς τέτοιους τόπους και πιέστε για καλύτερες τιμές!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.028
Καλημέρα, και καλορίζικο το νέο απόκτημα.
Γράψε μας εντυπώσεις: Ήχος, χρηστικότητα ευκολίες. Από ότι έχω διαβάσει έχει ψηφιακή τεχνολογία στο ενισχυτικό του στάδιο.

Reaction score
207
3.cantona yamaha rx-a2050 black ή marantz sr 7010 black..........

Τείνω προς τον γιαμι γιατί έχει 3-4 πραγματάκια που θέλω σε σχέση με τον 7010.
Βέβαια αν η τιμή είναι του marantz είναι δελεαστική, τότε το βλέπω.

Reaction score
75
Καλημέρα, και καλορίζικο το νέο απόκτημα.
Γράψε μας εντυπώσεις: Ήχος, χρηστικότητα ευκολίες. Από ότι έχω διαβάσει έχει ψηφιακή τεχνολογία στο ενισχυτικό του στάδιο.
Ευχαριστώ! Δεν έχει ψηφιακό ενισχυτικό στάδιο (δεν είναι ClassD ο ενισχυτής) αλλά έχει ψηφιακής τεχνολογίας/διακοπτικό τροφοδοτικό (Switch Mode Power Supply) με αποτέλεσμα να ζυγίζει 9 κιλά με το ζόρι! Ο ήχος του μου αρέσει αρκετά, τον άκουσα και στο μαγαζί, με κάποια Canton ηχεία του χιλιάρικου (εγώ έχω το 5.0 πακέτο Jamo S626 HCS) απέναντι σε Sony (DN1060?), Marantz SR5010, Onkyo NR646, Denon X2200. Πιο πολύ μου άρεσε ο marantz (λογικό, έχει και 300€ παραπάνω), ελάχιστα δεύτερος ο H/K, και ο Denon 3ος. Ο Sony πολλές ευκολίες αλλά ο ήχος δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο των άλλων. Ο Onkyo παρόμοιος. Στον denon και marantz μου άρεσαν πολύ τα μενού του, ταχύτητα ανταπόκρισης, παίζουν τα πάντα από αρχεία. Τα μενού του H/K είναι σαν Windows 3.1 του 1990 μπροστά στα D/M. Αλλά ο ήχος μου φάνηκε πραγματικά πολύ καλός, και τελικά παρόλο που δεν το λέει πουθενά, παίζει και τα (δικάναλα) flac μου. Απ'όσο διαβάζω, η αυτόματη ισοστάθμιση του δεν είναι και ότι καλύτερο. Ζεσταίνεται αρκετά, αλλά είναι και 6ωμα τα ηχεία. Αν ήταν αποκλειστικά δική μου επιλογή μάλλον...θα έπαιρνα τον Marantz SR6010 :D (799€ σήμερα και με atmos/dtsX 5.2.4). Όταν κατασταλάξουν τα καινούργια φορμά θα κάνω την αλλαγή.
Άκουσα και τον SR7010, το πακέτο AV8801+MM8077 και τον Denon X7200, άλλη κατηγορία (ο Χ7200 τέρας!). Yamaha δεν ξέρω γιατί, ενώ είχαν αρκετούς δεν έπεφτε καθόλου προώθηση, δεν είχαν κανέναν συνδεδεμένο. Γενικά οι marantz/denon δουλεύουν πολύ εδώ και οι μαγαζάτορες φυσικά θέλουν να κινείται το "εμπόρευμα"!
Σας το χάλασα το τόπικ ε;

Reaction score
865
Οχι απεναντιας βαπτιζεσαι ανταποκριτης μας σε Γερμανια :)
Aν ξερεις καποιο μαγαζι που να εχει παζαρευσιμες τιμες ,με online αγορα ,αν δεν βαριεσαι βεβαια ,κανε τον κοπο και γραψε λινκ!
Το ιδανικο θα ηταν να μας εστελνες και προσφορα ετοιμη λογω Γερμανικης γλωσσας ,αλλα μην το ξεφτυλιζουμε !!

Reaction score
1.391
Ευχαριστώ! Δεν έχει ψηφιακό ενισχυτικό στάδιο (δεν είναι ClassD ο ενισχυτής) αλλά έχει ψηφιακής τεχνολογίας/διακοπτικό τροφοδοτικό (Switch Mode Power Supply) με αποτέλεσμα να ζυγίζει 9 κιλά με το ζόρι! Ο ήχος του μου αρέσει αρκετά, τον άκουσα και στο μαγαζί, με κάποια Canton ηχεία του χιλιάρικου (εγώ έχω το 5.0 πακέτο Jamo S626 HCS) απέναντι σε Sony (DN1060?), Marantz SR5010, Onkyo NR646, Denon X2200. Πιο πολύ μου άρεσε ο marantz (λογικό, έχει και 300€ παραπάνω), ελάχιστα δεύτερος ο H/K, και ο Denon 3ος. Ο Sony πολλές ευκολίες αλλά ο ήχος δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο των άλλων. Ο Onkyo παρόμοιος. Στον denon και marantz μου άρεσαν πολύ τα μενού του, ταχύτητα ανταπόκρισης, παίζουν τα πάντα από αρχεία. Τα μενού του H/K είναι σαν Windows 3.1 του 1990 μπροστά στα D/M. Αλλά ο ήχος μου φάνηκε πραγματικά πολύ καλός, και τελικά παρόλο που δεν το λέει πουθενά, παίζει και τα (δικάναλα) flac μου. Απ'όσο διαβάζω, η αυτόματη ισοστάθμιση του δεν είναι και ότι καλύτερο. Ζεσταίνεται αρκετά, αλλά είναι και 6ωμα τα ηχεία. Αν ήταν αποκλειστικά δική μου επιλογή μάλλον...θα έπαιρνα τον Marantz SR6010 :D (799€ σήμερα και με atmos/dtsX 5.2.4). Όταν κατασταλάξουν τα καινούργια φορμά θα κάνω την αλλαγή.
Άκουσα και τον SR7010, το πακέτο AV8801+MM8077 και τον Denon X7200, άλλη κατηγορία (ο Χ7200 τέρας!). Yamaha δεν ξέρω γιατί, ενώ είχαν αρκετούς δεν έπεφτε καθόλου προώθηση, δεν είχαν κανέναν συνδεδεμένο. Γενικά οι marantz/denon δουλεύουν πολύ εδώ και οι μαγαζάτορες φυσικά θέλουν να κινείται το "εμπόρευμα"!
Σας το χάλασα το τόπικ ε;
απο την αλλη κατηγορια που λες οτι ακουσες, ποιο σετ σε εντυπωσιασε?

Reaction score
75
απο την αλλη κατηγορια που λες οτι ακουσες, ποιο σετ σε εντυπωσιασε?
Μάλλον ο Denon μου φάνηκε ότι τα έχει όλα, αλλά πιο πολύ με εντυπωσίασε ότι δεν μπορούσα να καταλάβω αισθητή διαφορά με τον SR7010, και έχουν πάνω απο 700€ διαφορά. Μόνο σε πολλά ακούσματα "δυνατού" metal κοματιού μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα dynamics του Denon, αλλά μιλάμε για ελάχιστες διαφορές.

Οχι απεναντιας βαπτιζεσαι ανταποκριτης μας σε Γερμανια :)
Aν ξερεις καποιο μαγαζι που να εχει παζαρευσιμες τιμες ,με online αγορα ,αν δεν βαριεσαι βεβαια ,κανε τον κοπο και γραψε λινκ!
Το ιδανικο θα ηταν να μας εστελνες και προσφορα ετοιμη λογω Γερμανικης γλωσσας ,αλλα μην το ξεφτυλιζουμε !!
Το μαγαζί που τα άκουσα αυτά ήταν το Saturn Αμβούργου, κάτι σαν κωτσόβολος, αλλά καμία σχέση, 4 δωμάτια ακρόασης προσεγμένα, άλλα 3 με προτζέκτορες, πωλητές που ήξεραν και βοηθούσαν κλπ κλπ. Τα Jamo τα πήρα online από το md-sound οι οποίοι όταν τους είπα ότι το amazon τα έχει ίδια τιμή με εσάς (450€, 800+ στο Σκρουτζ), μπορείτε να κάνετε κάτι, μου τα έστειλαν 420 και με δώρο ένα 10μετρο Oelbach καλώδιο ηχείων. Γενικά το site τους είναι κάπως για τα μπάζα, αλλά βοηθάνε, απαντάνε και φυσικά ότι θέλετε τους ρωτάω για τιμές ;)
Αθήνα έρχομαι 27 Μαΐου-Κέρκυρα 28, οπότε κανονίστε τα delivery! :lolsign:

Reaction score
865
Το md sound εχει σελιδα στο αμαζον Γερμανιας αλλα απο τιμες περιπου οι ιδιες με το electroworld24

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.028
Αγαπητοί φίλοι, σήμερα έστειλα το παρακάτω κείμενο και έλαβα την παρακάτω.... απάντηση:

ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΕΠΕΡΗΣ <[email protected]>
1:32 μ.μ. (Πριν από 6 ώρες)

προς Elektrowelt24..
Sehr geehrte Damen und Herren,
Ich interessiere mich für MARANTZ SR 7009 BLACK.
Aber auch noch zwei Leute aus einem Forum hier in Griechenland interessieren Sich für die Model SR 7010. Ich bitten Ihnen um eine Zeitkredit (wenig Tagen) und wir verständigen sich über die nächste Handeln.
Bitte fuhren Sie sich Prise für YAMAHA RV A 1050 UND 2050 auf.

Mit freundlichen Grüßen
Iakovos

Και η απάντηση:

Hello, I can offer:
1 x MARANTZ SR 7010
1 x freight greece
1180,-
Is that ok for you?
MfG
Μeyrauch

www.elektrowelt24.de
Tel. 0221-8006429
Fax. 0221-9354554

Reaction score
228
γράψε τα Αγγλικά μπας και καταλάβουν τι θέλεις:lolsign:
Είναι καλό κατάστημα αλλά έχουν ένα θέμα στην επικοινωνία.

Reaction score
207
Από όλα αυτά που του έγραψες στην γλώσσα του,σου έδωσε προσφορά μόνο για τον 7010 στα αγγλικά; :o

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.028
Ok

Λέω λοιπόν να του Γράψω:

1 τεμάχιο marantz sr 7009 black+ μεταφορικά για Ελλάδα : 1021euro (για μένα).
1 τεμάχιο marantz sr 7010 black+ μεταφορικά για Ελλάδα : 1180euro (για τον Blackbirdxx).

cantona, περιμένω την γνώμη σου για (μάραντζ από ότι φαίνεται). Αν συμφωνείς βάζω 2 τεμάχια και βλέπουμε...

Reaction score
865
Nομιζω οτι επρεπε να γραψει οτι ειναι ομαδικη παραγγελια 3 κομματια 7010 η 2 marantz και τους yamaha
Mαλλον νομισε οτι θα κανει 3 διαφορετικες?
Ρωτα ποσο δινει τον yamaha να αποφασισει ο Αντωνης και μετα ξεροντας τις τιμες να ζητησουμε total price με μια αποστολη
Εχει μια διαδικασια ,αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος κιαν ξερει καποιος Γερμανικα

Υποδειγμα
Ειμαστε απο το avsite.gr ( Να δειξουμε οτι ειμαστε απο φορουμ )και ενδιαφερομαστε για τους ενισχυτες marantz 7010-7009 και yamaha 2050
Θα αγοραστουν με πιστωτικη καρτα σε ενα δεμα
Στειλε μας συνολικη τιμη για το πακετο ............................+ .................+.........................= ???

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.192
Members