Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.028
1. Ιάκωβος: 7009 black
Ευχαριστώ! Δεν έχει ψηφιακό ενισχυτικό στάδιο (δεν είναι ClassD ο ενισχυτής) αλλά έχει ψηφιακής τεχνολογίας/διακοπτικό τροφοδοτικό (Switch Mode Power Supply) με αποτέλεσμα να ζυγίζει 9 κιλά με το ζόρι! Ο ήχος του μου αρέσει αρκετά, τον άκουσα και στο μαγαζί, με κάποια Canton ηχεία του χιλιάρικου (εγώ έχω το 5.0 πακέτο Jamo S626 HCS) απέναντι σε Sony (DN1060?), Marantz SR5010, Onkyo NR646, Denon X2200. Πιο πολύ μου άρεσε ο marantz (λογικό, έχει και 300€ παραπάνω), ελάχιστα δεύτερος ο H/K, και ο Denon 3ος. Ο Sony πολλές ευκολίες αλλά ο ήχος δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο των άλλων. Ο Onkyo παρόμοιος. Στον denon και marantz μου άρεσαν πολύ τα μενού του, ταχύτητα ανταπόκρισης, παίζουν τα πάντα από αρχεία. Τα μενού του H/K είναι σαν Windows 3.1 του 1990 μπροστά στα D/M. Αλλά ο ήχος μου φάνηκε πραγματικά πολύ καλός, και τελικά παρόλο που δεν το λέει πουθενά, παίζει και τα (δικάναλα) flac μου. Απ'όσο διαβάζω, η αυτόματη ισοστάθμιση του δεν είναι και ότι καλύτερο. Ζεσταίνεται αρκετά, αλλά είναι και 6ωμα τα ηχεία. Αν ήταν αποκλειστικά δική μου επιλογή μάλλον...θα έπαιρνα τον Marantz SR6010 (799€ σήμερα και με atmos/dtsX 5.2.4). Όταν κατασταλάξουν τα καινούργια φορμά θα κάνω την αλλαγή.Καλημέρα, και καλορίζικο το νέο απόκτημα.
Γράψε μας εντυπώσεις: Ήχος, χρηστικότητα ευκολίες. Από ότι έχω διαβάσει έχει ψηφιακή τεχνολογία στο ενισχυτικό του στάδιο.
Όχι, να το ξεφτιλίσουμε.αλλα μην το ξεφτυλιζουμε
απο την αλλη κατηγορια που λες οτι ακουσες, ποιο σετ σε εντυπωσιασε?Ευχαριστώ! Δεν έχει ψηφιακό ενισχυτικό στάδιο (δεν είναι ClassD ο ενισχυτής) αλλά έχει ψηφιακής τεχνολογίας/διακοπτικό τροφοδοτικό (Switch Mode Power Supply) με αποτέλεσμα να ζυγίζει 9 κιλά με το ζόρι! Ο ήχος του μου αρέσει αρκετά, τον άκουσα και στο μαγαζί, με κάποια Canton ηχεία του χιλιάρικου (εγώ έχω το 5.0 πακέτο Jamo S626 HCS) απέναντι σε Sony (DN1060?), Marantz SR5010, Onkyo NR646, Denon X2200. Πιο πολύ μου άρεσε ο marantz (λογικό, έχει και 300€ παραπάνω), ελάχιστα δεύτερος ο H/K, και ο Denon 3ος. Ο Sony πολλές ευκολίες αλλά ο ήχος δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο των άλλων. Ο Onkyo παρόμοιος. Στον denon και marantz μου άρεσαν πολύ τα μενού του, ταχύτητα ανταπόκρισης, παίζουν τα πάντα από αρχεία. Τα μενού του H/K είναι σαν Windows 3.1 του 1990 μπροστά στα D/M. Αλλά ο ήχος μου φάνηκε πραγματικά πολύ καλός, και τελικά παρόλο που δεν το λέει πουθενά, παίζει και τα (δικάναλα) flac μου. Απ'όσο διαβάζω, η αυτόματη ισοστάθμιση του δεν είναι και ότι καλύτερο. Ζεσταίνεται αρκετά, αλλά είναι και 6ωμα τα ηχεία. Αν ήταν αποκλειστικά δική μου επιλογή μάλλον...θα έπαιρνα τον Marantz SR6010 (799€ σήμερα και με atmos/dtsX 5.2.4). Όταν κατασταλάξουν τα καινούργια φορμά θα κάνω την αλλαγή.
Άκουσα και τον SR7010, το πακέτο AV8801+MM8077 και τον Denon X7200, άλλη κατηγορία (ο Χ7200 τέρας!). Yamaha δεν ξέρω γιατί, ενώ είχαν αρκετούς δεν έπεφτε καθόλου προώθηση, δεν είχαν κανέναν συνδεδεμένο. Γενικά οι marantz/denon δουλεύουν πολύ εδώ και οι μαγαζάτορες φυσικά θέλουν να κινείται το "εμπόρευμα"!
Σας το χάλασα το τόπικ ε;
Μάλλον ο Denon μου φάνηκε ότι τα έχει όλα, αλλά πιο πολύ με εντυπωσίασε ότι δεν μπορούσα να καταλάβω αισθητή διαφορά με τον SR7010, και έχουν πάνω απο 700€ διαφορά. Μόνο σε πολλά ακούσματα "δυνατού" metal κοματιού μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα dynamics του Denon, αλλά μιλάμε για ελάχιστες διαφορές.απο την αλλη κατηγορια που λες οτι ακουσες, ποιο σετ σε εντυπωσιασε?
Το μαγαζί που τα άκουσα αυτά ήταν το Saturn Αμβούργου, κάτι σαν κωτσόβολος, αλλά καμία σχέση, 4 δωμάτια ακρόασης προσεγμένα, άλλα 3 με προτζέκτορες, πωλητές που ήξεραν και βοηθούσαν κλπ κλπ. Τα Jamo τα πήρα online από το md-sound οι οποίοι όταν τους είπα ότι το amazon τα έχει ίδια τιμή με εσάς (450€, 800+ στο Σκρουτζ), μπορείτε να κάνετε κάτι, μου τα έστειλαν 420 και με δώρο ένα 10μετρο Oelbach καλώδιο ηχείων. Γενικά το site τους είναι κάπως για τα μπάζα, αλλά βοηθάνε, απαντάνε και φυσικά ότι θέλετε τους ρωτάω για τιμέςΟχι απεναντιας βαπτιζεσαι ανταποκριτης μας σε Γερμανια
Aν ξερεις καποιο μαγαζι που να εχει παζαρευσιμες τιμες ,με online αγορα ,αν δεν βαριεσαι βεβαια ,κανε τον κοπο και γραψε λινκ!
Το ιδανικο θα ηταν να μας εστελνες και προσφορα ετοιμη λογω Γερμανικης γλωσσας ,αλλα μην το ξεφτυλιζουμε !!