Πολυκαναλος για μουσικη

Reaction score
1.064
Αναζητω ενα πολυκαναλο να μπορει να ανταγωνιστει ενα δικαναλο των 800-1000€
Δεν με ενδιαφερουν οι επιμερους δυνατοτητες .Θελω να ακουω σε 3.1 μουσικη
Αρκει να εχει 100+ watt καθαρα . Εστω καποιος που δεν κυκλοφορει μηπως τον βρω μεταχειρισμενο αρκει να ειναι μουσικος.Αναμενω τις αποψεις σας, Ευχαριστω πολυ!

Last edited:

Reaction score
1.064
...καλη ερωτηση! Με δεδομενο ομως οτι ο πολυκαναλος υπαρχει ακομη στην αγορα?
Η οχι? Να το αφησουμε ετσι "ατιμο" αρκει να στεκεται σε ενα δικαναλο με τετοια περιπου τιμη?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.682
...καλη ερωτηση! Με δεδομενο ομως οτι ο πολυκαναλος υπαρχει ακομη στην αγορα?
Η οχι? Να το αφησουμε ετσι "ατιμο" αρκει να στεκεται σε ενα δικαναλο με τετοια περιπου τιμη?
Σε βλέπω για αρκετά πάνω απο 3000€ σε καινούργιο.
Σε μτχ εχει κατι αγγελίες για λίγο παλαιότερα Processors (ειδα Arcam, classe έτσι στα γρήγορα), και ισως υπαρχει και κανένας πολυκαναλος τελικός παραπίσω, ψάξε.
Έτσι κι αλλιως δεν σε ενδιαφέρουν home cinema formats, σωστα;

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.682
Και κατι ακόμα:
Πως θα ακούς σε 3.1?
Μόνο αν σου δίνει την δυνατότητα ο AV, ψαξτο.

Reaction score
1.064
Και κατι ακόμα:
Πως θα ακούς σε 3.1?
Μόνο αν σου δίνει την δυνατότητα ο AV, ψαξτο.
Τα φορματς δεν με ενδιαφερουν . Το 3.1 σε πολυκαναλο το οριζω απο το δικο μου av
που ειναι του 2006 Υποθετω οτι θα υπαρχει και στου αλλους av .
Δηλαδη κοιταω Arcam εστω και παλιο μοντελο?

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.682
Τα φορματς δεν με ενδιαφερουν . Το 3.1 σε πολυκαναλο το οριζω απο το δικο μου av
που ειναι του 2006 Υποθετω οτι θα υπαρχει και στου αλλους av .
Δηλαδη κοιταω Arcam εστω και παλιο μοντελο?
Όχι μόνο Arcam. Το ανέφερα γιατι ειδα αγγελία εδώ.

Reaction score
1.469
Καποιον denon με ενα κάρο λειτουργιες ισοσταθμιση κτλ
Με τιμη 1000 - 1200 ευρα? Και 3 χρονια εγγυηση?
Θα σε ικανοποιήσει αρκετα

Reaction score
380
Νομίζω έβαλες ΠΟΛΥ ψηλά τον πήχη, βάζοντας απέναντι δικάναλο των 800-1000 ευρώ!!!
Τί ηχεία θα οδηγήσει;;
Πάντως πιο μουσικοί θεωρούνται οι denon, onkyo, harman kardon.

Reaction score
1.064
Να μία καλή περίπτωση που είδα στις αγγελίες.
https://www.avsite.gr/forum/threads/denon-avr-x-7200-wa.160651/
Νομιζα οτι οι Marantz ειναι οι μουσικοι . Εχω ενα hk dpr 1005 με τα infinity kappa 400 τα οποια ως δικαναλο δεν μου αρεσαν ομως βαζοντας και το κεντρικο εδειξαν αλλον χαρακτηρα Αναζητω ποσο καλυτερα θα μπορεσω να τα ακουσω Αυτος ο πολυκαναλος ειναι ενας class d του 2005 -2006 . Ενα review εχω βρει μονο https://www.soundandvision.com/cont...and-paradigm-monitor-v4-series-speaker-system
Λογω του οτι εχω παρει απαγορευτικο για αλλο ηχειο αναζητω μια αξιοπρεπη ενισχυτικη συσκευη
Δεν χρειαζετε να ειναι και η τελευταια λεξη της τεχνολογιας

Reaction score
1.550
Νομίζω ότι το πιο σωστό είναι και το πιο απλό. Να ξεπεράσεις την παραξενιά για 3.1 και να παίξεις 2.0 ή 2.1 με ένα απλό κροσάρισμα χωρίς χαζά dsp. Δηλαδη να παρεις ενα δικαναλο.

Reaction score
1.064
Αυτοι πιστευω οι οικονομικοι πολυκαναλοι δεν θα μπορεσουν να αποδωσουν μουσικα
Θα ηθελα πολυ να γραφτουν προτασεις απο πολυκαναλους προηγουμενων ετων που να παιζουν μουσικη αξιολογα

Reaction score
1.064
Νομίζω ότι το πιο σωστό είναι και το πιο απλό. Να ξεπεράσεις την παραξενιά για 3.1 και να παίξεις 2.0 ή 2.1 με ένα απλό κροσάρισμα χωρίς χαζά dsp. Δηλαδη να παρεις ενα δικαναλο.
Δυστηχως τα ηχεια μου παρουσιαζουν μια κοιλια περιεργ στα μεσαια τα οποια μονο με το κεντρικο το ακουω ισσοροπημενο.Δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω DSP .Αυτη τη στγμη τα εχω να δινω στερεο σημα σε ολα τα ηχεια .
Επισης θα δοκιμασω σε στερεο ενισχυτη με 2 εξοδους ζευγος ηχειων να δω πως θα παει

Reaction score
1.550
Παίξε με την απόσταση των ηχείων. Φερτα πιο κοντά μεταξύ τους. Μήπως και κλείσει η τρύπα που αναφέρεις. Με δικαναλο ποιο κανάλι θα συνδέσεις στο κεντρικο; Το δεξι ή το αριστερό; Δε γίνεται...
Dsp χρησιμοποιείς ουτως ή άλλως για να παιζει το κεντρικό.

Reaction score
1.064
Παίξε με την απόσταση των ηχείων. Φερτα πιο κοντά μεταξύ τους. Μήπως και κλείσει η τρύπα που αναφέρεις. Με δικαναλο ποιο κανάλι θα συνδέσεις στο κεντρικο; Το δεξι ή το αριστερό; Δε γίνεται...
Dsp χρησιμοποιείς ουτως ή άλλως για να παιζει το κεντρικό.
Τις αποστασεις τις εχω δοκιμασει πολλες φορες. Δε εχω βγαλει ακρη . Ενα διαγραμμα των 2 ηχειων
μου βρηκε καποιος απο το φορουμ εδω http://stereo.ru/before/profile.php?tree_id=59&product_id=4475.html
Με το δικαναλο θα χρησιμοποιησω το δευτερο ζευγος εξοδου μονο για το κεντρικο L+R (εχει 2 ζευγη εισοδων για διπλοκαλωδιωση )

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster