- Μηνύματα
- 2.886
- Reaction score
- 264
Οτι γραφει ο τιτλος....ξερουμε καποιον ""φρενα"" που να φτιαχνει σωληνακια υψηλης πιεσεως για αυτοκινητα,γιατι στο εμποριο δεν μπορεσα να βρω κατι σε ετοιμο σετ απο επωνυμο κατασκευαστη οπως brembo,tarox κτλ κτλ.
Με αυτοκίνητο; Εγώ εκεί με το δικό μου μόλις που τερματίζω τρίτη με 145. Δε συμφέρει να βάλω και 4η, γιατί πρέπει να κόψω αμέσως.στο τελος της ευθειας των Μεγαρων με 180χλμ
τωρα θα σκασει κι ο Μαρκου γατακια να σας πει τα καλαντα πριν τις γιορτες ναι φιλε μου με Megane 2rs (320plus) , την ωρα που κaτεβαζω 3η και το δεξι ποδι ειναι φρενο/γκαζι αρχισαν να αναβοσβηνουν τα alarm πανικου.Με αυτοκίνητο; Εγώ εκεί με το δικό μου μόλις που τερματίζω τρίτη με 145. Δε συμφέρει να βάλω και 4η, γιατί πρέπει να κόψω αμέσως.