Που το ακουσατε?

Reaction score
6
Αποτελεσματα

Καταρχήν θα θελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας.
Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοιον ζήλο.
Τόσο που επιφυλάσσομαι για κατι παρόμοιο στο μέλλον.
Ειλικρινά , το χάρηκα πολύ ,οσο και αν αυτην την βδομάδα ειχα αρκετα τρεξίματα και δεν μπόρεσα να βάλω περισσότερα από οσα θα ήθελα.

Το τελικό σκορ εχει ως εξής:

giotamike 21
Minas 20

Nick_Greek 18
Μάριος Λαζάρου 7
Σπύρος Μπλάτσιος 5
Μαρία Παρασκευοπούλου 4
Γιωργος Ανδρεαδης 2
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 1
sambalis 1
Johnywh 1

Συνεπώς ο Μιχάλης θα είναι κατοχος του τετραπλου dvd με την Εθνική μας του Eurobasket 2005.
Την κασετίνα θα την παραλάβει φυτικά αφου μου στείλει τα στοιχεια του και δείξει λιγη υπομονη καθως ακομα δεν το εχω ολοκληρώσει πλήρως.
Μηνά …
Τι να πω;
Με αφησες με ανοιχτό το στομα και δεν νομίζω πως πρεπει να μείνεις με αδεια χερια.
Στειλε μου λοιπον και συ τα στοιχεία σου .
Είσαι ο πιο πρώτος δεύτερος που έχω δει

minas

Πισιά
Reaction score
4.361
Ανδρέα μας σκλαβώνεις, όπως πάντα! :oops:
Μπορεί ο συνονόματος σΚαφάτος να ξεκίνησε το topic, αλλά εσύ του έδωσες ζωή :wink:

Για να τα έχω καλά και με τη συνείδησή μου, θα περιμένω και την απάντηση του Μιχάλη για τα φρούτα της Καλαμάτας. Κάτι μου λέει ότι θα ισοβαθμίσουμε και δε θα εκμεταλλευτώ απλά τη γενναιοδωρία σου :mrgreen:

Μετά τι να πεις σε όποιον επικαλεστεί παράγκα? -Άντε να πιστέψει ότι δεν το 'χαμε στήσει! :twisted:

Reaction score
14
:D Επέστρεψα και χαίρομαι από τα αποτελέσματα, όχι γιατί κέρδισα αλλά γιατί μου αρέσει να συμμετέχουμε όλοι στο site που μας εκφράζει.

Η απάντηση σχετικά με τα φρούτα είναι....μούσμουλα...χαχαχαχαχ
:mrgreen: και απευθυνόταν σε εκτός του διαγωνισμού συντονιστές...

Σοβαρά τώρα, είτε εγώ είτε ο Ανδρέας μπορούμε να κάνουμε και μια κόπια του δώρου σε όποιον το επιθυμεί.

Ευχαριστώ για τον όμορφο διαγωνισμό και επιφυλάσομαι για κάτι παρόμοιο και από τη κατηγορία μου.

Ανδρέα Ευχαριστώ.
:D

Με Εκτίμηση

Μιχάλης

Reaction score
7
Παιδιά και από μένα συγχαρητήρια...Η αντιπαράγκα δεν βγήκε χαμένη.:).Όσο για εκείνη την κόπια...όποιος μπορεί ας το κάνει το καλό.Ανυπομονώ πάντως για το remake.Έχασα πολύ έδαφος...:p

Reaction score
0
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!

Έχω βγει που λέτε μια βολτίτσα μέχρι τις 6 που πρόκειται να κερδίσω τον διαγωνισμό

Σταματάει μπροστά μου ένα ΤΖΙΠ.

Από τις πίσω πόρτες κατεβαίνουν δύο τύποι με μάσκες. Δεν μπόρεσα να δω τα πρόσωπά τους αλλά είχαν χαρακτηριστική προφορά! ΚΡΗΤΙΚΗ!!!

Μίλαγαν ανταλλάσοντας ΑΤΑΚΕΣ από ταινίες.

Ο οδηγός τους έδωσε ένα αντικείμενο που είχε χρησιμοποιήσει στον στρατό!
Ο ένας είπε:
C'mon punk, make my day
και προέτεινε το αντικείμενο....
Λυποθήμησα από την οσμή.

Συνήλθα μέσα σε μια ΠΑΡΑΓΚΑ στις 6.05. Μόλις τώρα γύρισα σπίτι και φυσικά έίδα ότι έχασα τον μεγάλο διαγωνισμό...  

Το τζιπ πρόλαβα και το πήρα φωτογραφία:

Κάπου το έχω ξαναδεί... Που θα πάει θα τον βρω

Ένας περιπτεράς μου ζωγράφισε ένα πρόχειρο σκίτσο του ενός:
(Παλιά ο περιπτεράς ήταν ζωγράφος και γι' αυτό είναι τόσο καλό) :lol:  

Αν κάποιος από εσάς ξέρει τον άλλον, παρακαλώ κατονομάστε τον ή έστω δώστε στοιχεία...

Reaction score
0
Μπράβο σε όλους για τη παράγκα γνώσεων και κυρίως γέλιου που χτίσαμε!

Μέχρι τον επόμενο αγώνα ένα ταιριαστό quote περιμένει απάντηση από τον Μηνά και μόνο από τον Μηνά για την ισοφάριση στο 95 με πέναλντυ.
(Μην ξεχνιόμαστε: Η παράγκα είναι εδώ :wink: )

Farewell, my brave hobbits.

My work is now finished.

Here at last, on the shores of the Sea...comes the end of our Fellowship.

I will not say, do not weep; for not all tears are evil.
[/b]

Reaction score
6
Καλα εσυ Νικ γραφεις απο μονο σου ταινια.
θα κοψουμε το σπορ και θα αρχισουμε να βλεπουμε τα σεναρια σου.

Well Done me friend

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια , συγχαρητηρια σε ολους.
Η ιδεα για τον συγκεκριμενο διαγωνισμο μου ηρθε καθαρα συμπτωματικα.
Κοιτουσα για κατι αλλο , ηθελα να βγαλουμε διαφορα gadgets απο τον κινηματογραφο με την ερωτηση εαν θα τα δουμε ποτε μας.
Πηγα λοιπον να ξεκινησω με την μινι-κασσετα απο το "Κουρδιστο Πορτοκαλι" ομως επεσα επανω στους διαλογους , μου ηρθε η ιδεα και...voila!!! :wink:

Για αυτη την εβδομαδα σκεφτεστε τιποτα κ.Συντονιστα? :wink:

Reaction score
6
Ποιος ηρθε;
Αυτην την βδομαδα χοντροχλωμο... ( α πα πα θα με εξοντώσει αυτός)
Πρεπει επιτέλους να τελειώσω και αυτο το Eurobasket.
Ετσι δεν είναι βρε παιδια;

minas

Πισιά
Reaction score
4.361
Η απάντηση σχετικά με τα φρούτα είναι....μούσμουλα...χαχαχαχαχ
:mrgreen: και απευθυνόταν σε εκτός του διαγωνισμού συντονιστές...
Χεχε...μούσμουλα βεβαίως! Εννοούσα όμως αν μπορείς να επιβεβαιώσεις την ταινία στην οποία ακούγεται. Έλεγα να ισοβαθμίσουμε by the book :wink:

minas

Πισιά
Reaction score
4.361
Νίκο, υποκλίνομαι στην "καταγγελία" σου! :mrgreen:

Για λόγους ηθικής τάξης και fair play που τηρήσαμε ευλαβικά στο παιχνίδι, θα απαντήσω στο quote σου με αυτό:
At last the three companions turned away, and never again looking back, they rode slowly homewards; and they spoke no word to one another until they came back to the Shire, but each had great comfort in his friends on the long grey road.

Reaction score
0
Εύγε!

Σφυρίχτηκε και επίσημα η λήξη των αγώνων!

Προετοιμαστείτε για την επόμενη Quoti-αδα !!

minas

Πισιά
Reaction score
4.361
Ποιος περίμενε το ζωντάνεμα του topic? (εκτός από τον Ανδρέα, εννοώ)
Λοιπόν έχω καλά και κακά νέα:
Τα καλά είναι ότι μετά την ολοκλήρωση του αξιοθαύμαστου έργου του Ανδρέα για το Eurobasket, παρέλαβα την όμορφη θήκη με τα εξίσου όμορφα DVD.
Τα κακά είναι ότι τα ελληνικά ταχυδρομεία έκαναν πάλι το θαύμα τους και η θήκη έφτασε σπασμένη :cry:

Η αξία όμως είναι στο περιεχόμενο, που ανυπομονώ να ξεκοκκαλίσω! Το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά Ανδρέα θα πρέπει να είσαι περήφανος για τη δουλειά που κάνεις. Εμείς πάντως είμαστε :wink:

Reaction score
7
Με ανησύχησες βρε Μηνά!Νόμιζα αρχίσατε καινούργιο γύρο χωρίς εμένα!!Πολυχρονεμένε μας Κινηματογραφομουσικέ θα κάνουμε καμμιά καινούργια φουρνιά?

Reaction score
6
minas said:
Τα κακά είναι ότι τα ελληνικά ταχυδρομεία έκαναν πάλι το θαύμα τους και η θήκη έφτασε σπασμένη  :cry:

Η αξία όμως είναι στο περιεχόμενο, που ανυπομονώ να ξεκοκκαλίσω! Το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά Ανδρέα θα πρέπει να είσαι περήφανος για τη δουλειά που κάνεις. Εμείς πάντως είμαστε :wink:
Κατά αρχην Μήνα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Σημερα ήμουν έτοιμος να σε παρω τηλέφωνο καθως φοβούμουνα λογο τις θητεία σου μην τυχόν δεν παραλάβεις το πακέτο σου και τα ΕΛΤΑ μου το ξαναστείλουν πισω.
Τελικά όμως έκαναν το θαύμα τους.
Ελπίζω να βρεις στην περιοχή σου τετραπλή θήκη ώστε να αντικαταστήσεις την σπασμένη.

Να το ξερα ότι θα την έσπαγαν θα σου στελνα μια σπασμένη που έχω :lol: :lol:

Πολυχρονεμένε μας Κινηματογραφομουσικέ θα κάνουμε καμμιά καινούργια φουρνιά?

Ετοιμαζω κατι παρομοιο αλλα χρονο δεν βλεπω να βρισκω.
Η υπομονη ειναι αρετη.

Reaction score
6
Απάντηση: Που το ακουσατε?

Βρε Χριστίνα που το ξέθαψες; ( και δεν ήσουν από τους συμμετέχοντες)
Θα με τρελάνεις.
Σίγουρα από τις κορυφαίες στιγμές της κατηγορίας και ανάθεμα την τύχη μου που λόγο χρόνου , κατάφερα να το οργανώσω μόνο άλλες δυο φορές.

Λοιπον επειδή και ο Μαριος ε με κραζει τοσο καιρο που δεν το εχω επαναλάβει ( από την έκθεση μου την λέει ο ροζογραβατάκιας) μολις τελειώσω με την διανομή του HD-DVD θα κάνουμε νέο κουιζ.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI