Πρίζα τοίχου σούκο Furutech Ροδίου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.349
Βρε σεις... δηλ όσοι παίρνουν τέτοια πράματα (πρίζες χρυσές και ροδίου και καλώδια χρυσά και ροδίου), όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, είναι "κορόιδα";
Αυτό βρες το μόνος σου, με μία απλή και φτηνή δοκιμή.
Τα καλώδια ρεύματος που έχεις, ούτε τα ξέρω, ούτε πόσο κάνουν ξέρω, ούτε θέλω να μάθω. Πάνε μία βόλτα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό, πάρε καλώδιο ρεύματος για "πλυντήριο", χοντρό, ρίξε πάνω στο καλώδιο δύο φις και κάνε δοκιμές να δεις ποιο "προτιμάς", του πλυντηρίου ή του χαϊεντ; Απλώς βεβαιώσου τα βύσματα να κάνουν σφιχτή επαφή ένθεν κι ένθεν, να μην είναι χαλαρά, τίποτε άλλο.

οχι οτι αμα την βαλεις δεν θα παιξει καλυτερα η δεν θα κανει διαφορα,φυσικα και θα κανει
Φυσικά δε θα κάνει. Φυσικά.
Εκτός αν αυτή που έχει τώρα είναι γεμάτη σκουριά και δε κάνει σφιχτή επαφή με το βύσμα.
αν καποιος την εχει δοκιμασει ας μας πει και εντυπωσεις
Ναι, εγώ την έχω δοκιμάσει. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Δουλεύει άριστα ο αρτοπαρασκευαστης.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σωστα!
Ολα τα αλλα ειναι χαιεντιστικες π@π%ριες.
.
Οχι ακριβως.Μια πριζα που θα αλλαξει (αφου προηγηθει το καλωδιο εγκαταστασης) ας την αλλαξει.Οπως λεει και ο ΑΑ68,το κοστος στο συνολο δεν ειναι εξωφρενικο.
Αν μη τι αλλο,αυτη που σκεφτεται δεν θα ειναι χειροτερη απο αυτην που εχει.
Εχουν και τα καλα τους τετοιες χαιεντιες :)
Μην ασχοληθει ομως ψειριζοντας το αν η ροδιου ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την χρυσου κλπ....... Ηρεμα........

Reaction score
117
Δεν αξίζει.
Με δυό λόγια, αν έχεις κάποιο πρόβλημα με το σύστημά σου, σίγουρα δεν οφείλεται στη πρίζα.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi