Κυριοι χαιρετε ! Χρονια πολλα κ Καλη χρονια σε ολους καθως και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους εσας που βοηθατε,συντηρειτε, και '' τρεχετε'' ενα τετοιο forum ! Ειμαι ο Κωνσταντινος απο την ομορφη Θεσσαλονικη και φυσικα κολλησα και εγω την τρελλα του home cinema ! Για να μη σας κουραζω θα σας πω κατευθειαν τον προβληματισμο μου. Κατοπιν σχετικα μικρης ερευνας βρηκα καποιους αv ενισχυτες που με ενδιαφερουν ,νομιζω σε καλες τιμες: Denon 4306(1650 ε, λιγο με ζοριζει οικονομικα!) Yamaha 2700(990 ε, εχει γκαζια, απο ποιοτητα ηχου? δεν ενθουσιαζει εμφανισιακα) ,CAV A8M( 1100 ε big is beautiful γκαζια ,αλλα μονο αυτα) και τελος Sony 5200 es(1100 ε απο γκαζια????? 1080p καλουδια μπολικα και ειναι και κουκλι !!!) ....................και τωρα τι κανουμε? ποιον απ ολους? Λιγες γνωμες φιλοι μου (δεν δεσμευεστε) Please Help !!!!!! Υποψιν: χωρος περιπου 40 τμ,μονοκατοικια μοναχικη,ηχεια αγορασμενα εχθες 5.1 (προσωπινη λυση) 200 w 88db το καθενα καποια IQ ,πιθανον κινεζικα (520 ε απο πολυκαταστημα,αλλα οταν τα ακουσα στο ηδη υπαρχων συστημα Kenwood MA 300, 5x55w,ζαλιστηκα!!!!! Well....αυτα !!
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025