- Reaction score
- 0
καλησπερα στην παρεα
προσφατα ξεθαψα απο την αποθηκη μου το παραπανω στερεο (JVC DC-7) το οποιο εχει και ενσωματομενο πικ απ.
το προβλημα ειναι το εξης :
οταν παταω στην επιλογη phono για να χρησιμοποιησω το πικ απ , η κεφαλη δεν δειχνει να λειτουργει και υπαρχει και το ενδεχομενο να χρειαζεται αλλαγη κεφαλης ή (αν οχι) σιγουρα της βελονας.
γνωριζει καποιος
1)ποια κεφαλη-βελονα να παρω για να υποστηριζει το συστημα μου?
(οσο το δυνατον πιο οικονομικη λυση)
2)τι πρεπει να κανω για να φτιαξω το συστημα μου για να παιζει και δισκους?
(φενεται με την παροδο του χρονου να εχει κολλησει μεσα η κεφαλη στο στερεο με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω δισκους για το πικ απ.)
ειναι σιγουρα καποιο προβλημα στο εσωτερικο μερος του στερεο
μηπως τυχαινει κανεις να εχει το παραπανω ή να γνωριζει καποια λυση για να καταφερω να το φτιαξω?
σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται να το δει απο κοντα θα το εκτιμουσα ιδαιτερα,
ευχαριστω για το χρονο σας.
προσφατα ξεθαψα απο την αποθηκη μου το παραπανω στερεο (JVC DC-7) το οποιο εχει και ενσωματομενο πικ απ.
το προβλημα ειναι το εξης :
οταν παταω στην επιλογη phono για να χρησιμοποιησω το πικ απ , η κεφαλη δεν δειχνει να λειτουργει και υπαρχει και το ενδεχομενο να χρειαζεται αλλαγη κεφαλης ή (αν οχι) σιγουρα της βελονας.
γνωριζει καποιος
1)ποια κεφαλη-βελονα να παρω για να υποστηριζει το συστημα μου?
(οσο το δυνατον πιο οικονομικη λυση)
2)τι πρεπει να κανω για να φτιαξω το συστημα μου για να παιζει και δισκους?
(φενεται με την παροδο του χρονου να εχει κολλησει μεσα η κεφαλη στο στερεο με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω δισκους για το πικ απ.)
ειναι σιγουρα καποιο προβλημα στο εσωτερικο μερος του στερεο
μηπως τυχαινει κανεις να εχει το παραπανω ή να γνωριζει καποια λυση για να καταφερω να το φτιαξω?
σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται να το δει απο κοντα θα το εκτιμουσα ιδαιτερα,
ευχαριστω για το χρονο σας.