Προβλημα με JVC DC-7

Reaction score
0
καλησπερα στην παρεα
προσφατα ξεθαψα απο την αποθηκη μου το παραπανω στερεο (JVC DC-7) το οποιο εχει και ενσωματομενο πικ απ.
το προβλημα ειναι το εξης :
οταν παταω στην επιλογη phono για να χρησιμοποιησω το πικ απ , η κεφαλη δεν δειχνει να λειτουργει και υπαρχει και το ενδεχομενο να χρειαζεται αλλαγη κεφαλης ή (αν οχι) σιγουρα της βελονας.
γνωριζει καποιος
1)ποια κεφαλη-βελονα να παρω για να υποστηριζει το συστημα μου?
(οσο το δυνατον πιο οικονομικη λυση)
2)τι πρεπει να κανω για να φτιαξω το συστημα μου για να παιζει και δισκους?
(φενεται με την παροδο του χρονου να εχει κολλησει μεσα η κεφαλη στο στερεο με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω δισκους για το πικ απ.)
ειναι σιγουρα καποιο προβλημα στο εσωτερικο μερος του στερεο
μηπως τυχαινει κανεις να εχει το παραπανω ή να γνωριζει καποια λυση για να καταφερω να το φτιαξω?
σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται να το δει απο κοντα θα το εκτιμουσα ιδαιτερα,
ευχαριστω για το χρονο σας.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.048
Απάντηση: Προβλημα με JVC DC-7

Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος τεχνικός να το επισκευάσει, αλλά διερωτώμαι αν αξίζει. Είναι αυτόματο το πικάπ, ή τοποθετείς το βραχίονα στο δίσκο με το χέρι;

Reaction score
0
Απάντηση: Προβλημα με JVC DC-7

καταλαβαινω
οσον αφορα για την ερωτηση σου , εχω την εντυπωση πως ειναι αυτοματο δηλαδη πατας την επιλογη για το phono Και αυτοματα βγαινει ο βραχιονας και παιζει τον δισκο.
αλλα το προβλημα ειναι πως τωρα κατι εχει χαλασει εσωτερικα και δεν δειχνει να λειτουργει.
σιγουρα πιστευω πως θα πρεπει να ανοιχτει το συστημα για να φτιαχτει το προβλημα
ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Reaction score
8
Tο boombox που έχεις είναι πολύ ιδιαίτερο, ειδικά στο σκέλος του συρταρωτού πικάπ. Πιθανόν να θέλει κάποια επισκευή πιο σύνθετη από, π.χ., μια απλή λίπανση. Ωστόσο εάν το είχα θα το επισκεύαζα, μόνο και μόνο επειδή τα σπάει:112::112::112:, αλλά δεν θα έπαιζα τους δίσκους μου εκεί...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ