Το σύστημα μου

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.502
Δηλαδή στην pmc σκέφτηκαν πως θα πουλήσω 4000 ένα ηχείο που δε θα έχει καλό μπάσο και καλό ήχο για να κοροϊδεύουν τον Π.Α.Η. Δεν είχαν μπατζετ για μεγαλύτερο κώνο 🥲
εσύ τώρα είσαι ο νούμερο 2 της ''φασούλας'' έτσι? :biggrin:

Reaction score
1.808
αυτο το ειχε κανει ενας που πουλουσε (και ακομα πουλαει) audiophile rocks*, και οχι μονο αυτο καπως ειχε βρει τα email μελων ενος γνωστου φορουμ με ακουστικα και τους εστελνε μειλ. αυτο φυσικα οδηγησε στην μονιμη διαγραφη του.

View attachment 357160

οταν ηταν μελος εγραφε πως εκοβε καλωδια nordhost valhalla τα εκανε σκονη και τα.. "εισπνεε" ...

επισης ειχε κολλημα με κατι που ελεγε ERS paper που ειναι κατι ηλεκτρομαγνητικη παπατζα, προσπαθησα να βρω παραπανω πληροφοριες αλλα ολα ειναι απο εταιριες ηχου, δηλαδη ξεκαθαρη παπατζα. σε διαφορα ποστ ειχε πει πως οταν εβαλε αυτο το χαρτι σε ενα φτηνο audio interface της creative (emu 404) επαιζε καλυτερα απο ενα dCS που ειχε. επισης ειχε πει πως ηθελε να κανει εγχειρηση για να το βαλουν ERS paper μεσα στα αυτια.

View attachment 357157
o πατρικ ποζαροντας με το νεο του καλωδιο ρευματος, το virtual dynamics judge. παντα φωτογραφιζονταν με hello kitty λενε.
View attachment 357158
το καλωδιο δεν εχει μεγαλη ζωη επειδη το μασησε λαγος λεει.

*τα audiophile rocks κι αν εχουν πλακα, εστειλα την προηγουμενη φορα ενα βιντεο του. το "σαιτ" ακομα υπαρχει, αλλα προς αποφυγη κοστη απο hosting, οδηγει σε ενα pdf στο google drive. γενικα, εχει πολλες μ@λ@κιες μεσα, ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι μια κρητικη που λεει "even my 120 year old grandma could tell a difference."

View attachment 357162

ο patrick συνεχισει μεχρι ακομα και σημερα, 22 σχεδον χρονια μετα να λεει διαφορα, με καθημερα βιντεο στο καναλι του στο youtube "audiophile dog" πραγματικα σε κανει να αναρροτιεσαι αν ειναι οντως τρολ η οντως πασχει, σιγουρα, ειναι το ποιο dedicated troll που ειπαρχει ποτε.

παη οσο και να προσπαθησεις, τι παρανοια του πατρικ δεν θα την φτασεις ποτε.

:lolsign:

(πλακα κανω φυσικα, και φιλικα παντα. απλα ειναι μια ιστορια που ενα ατομο μου ειχε πει και θεωρω πως εχει πλακα. δεν το λεω για να προσβαλω τον ΠΑΗ.)
ξεχασα κατι σημαντικο, η μουσικη αναφορας του ειναι σημπιεσμενα techno mp3. δυστυχως δεν μπορω να το προσθεσω τωρα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.112
Μου θυμίζεις έναν γνωστό μου εδώ μέσα , που λέει ακριβώς το ίδιο .
Τα άκουσες ? ακουσέ τα και μετά έλα να μου πείς.
Τι να ακούσουμε ρε Σταύρο ? το dac ?
Σιγά τα ωά.
Δεν με κατάλαβες. Η ερώτηση απευθυνόταν σε πρόσωπο που απορίπτειι τις μετρήσεις και υποστηρίζει ότι μόνο το άκουσμα μετράει και ότι τα χρυσαυτχιά ακούνε τις διαφορες στα πάντα. Απάντηση δεν πήρα βέβαια, ως αναμενόταν. :laugh:

Δεν είχαν μπατζετ για μεγαλύτερο κώνο
Είναι θέμα ντιζάιν, όχι μπάτζετ. :cool:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ