Το σύστημα μου

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.524
Δηλαδή στην pmc σκέφτηκαν πως θα πουλήσω 4000 ένα ηχείο που δε θα έχει καλό μπάσο και καλό ήχο για να κοροϊδεύουν τον Π.Α.Η. Δεν είχαν μπατζετ για μεγαλύτερο κώνο 🥲
εσύ τώρα είσαι ο νούμερο 2 της ''φασούλας'' έτσι? :biggrin:

Reaction score
1.811
αυτο το ειχε κανει ενας που πουλουσε (και ακομα πουλαει) audiophile rocks*, και οχι μονο αυτο καπως ειχε βρει τα email μελων ενος γνωστου φορουμ με ακουστικα και τους εστελνε μειλ. αυτο φυσικα οδηγησε στην μονιμη διαγραφη του.

View attachment 357160

οταν ηταν μελος εγραφε πως εκοβε καλωδια nordhost valhalla τα εκανε σκονη και τα.. "εισπνεε" ...

επισης ειχε κολλημα με κατι που ελεγε ERS paper που ειναι κατι ηλεκτρομαγνητικη παπατζα, προσπαθησα να βρω παραπανω πληροφοριες αλλα ολα ειναι απο εταιριες ηχου, δηλαδη ξεκαθαρη παπατζα. σε διαφορα ποστ ειχε πει πως οταν εβαλε αυτο το χαρτι σε ενα φτηνο audio interface της creative (emu 404) επαιζε καλυτερα απο ενα dCS που ειχε. επισης ειχε πει πως ηθελε να κανει εγχειρηση για να το βαλουν ERS paper μεσα στα αυτια.

View attachment 357157
o πατρικ ποζαροντας με το νεο του καλωδιο ρευματος, το virtual dynamics judge. παντα φωτογραφιζονταν με hello kitty λενε.
View attachment 357158
το καλωδιο δεν εχει μεγαλη ζωη επειδη το μασησε λαγος λεει.

*τα audiophile rocks κι αν εχουν πλακα, εστειλα την προηγουμενη φορα ενα βιντεο του. το "σαιτ" ακομα υπαρχει, αλλα προς αποφυγη κοστη απο hosting, οδηγει σε ενα pdf στο google drive. γενικα, εχει πολλες μ@λ@κιες μεσα, ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι μια κρητικη που λεει "even my 120 year old grandma could tell a difference."

View attachment 357162

ο patrick συνεχισει μεχρι ακομα και σημερα, 22 σχεδον χρονια μετα να λεει διαφορα, με καθημερα βιντεο στο καναλι του στο youtube "audiophile dog" πραγματικα σε κανει να αναρροτιεσαι αν ειναι οντως τρολ η οντως πασχει, σιγουρα, ειναι το ποιο dedicated troll που ειπαρχει ποτε.

παη οσο και να προσπαθησεις, τι παρανοια του πατρικ δεν θα την φτασεις ποτε.

:lolsign:

(πλακα κανω φυσικα, και φιλικα παντα. απλα ειναι μια ιστορια που ενα ατομο μου ειχε πει και θεωρω πως εχει πλακα. δεν το λεω για να προσβαλω τον ΠΑΗ.)
ξεχασα κατι σημαντικο, η μουσικη αναφορας του ειναι σημπιεσμενα techno mp3. δυστυχως δεν μπορω να το προσθεσω τωρα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.125
Μου θυμίζεις έναν γνωστό μου εδώ μέσα , που λέει ακριβώς το ίδιο .
Τα άκουσες ? ακουσέ τα και μετά έλα να μου πείς.
Τι να ακούσουμε ρε Σταύρο ? το dac ?
Σιγά τα ωά.
Δεν με κατάλαβες. Η ερώτηση απευθυνόταν σε πρόσωπο που απορίπτειι τις μετρήσεις και υποστηρίζει ότι μόνο το άκουσμα μετράει και ότι τα χρυσαυτχιά ακούνε τις διαφορες στα πάντα. Απάντηση δεν πήρα βέβαια, ως αναμενόταν. :laugh:

Δεν είχαν μπατζετ για μεγαλύτερο κώνο
Είναι θέμα ντιζάιν, όχι μπάτζετ. :cool:

Reaction score
3.021
Δηλαδή στην pmc σκέφτηκαν πως θα πουλήσω 4000 ένα ηχείο που δε θα έχει καλό μπάσο και καλό ήχο για να κοροϊδεύουν τον Π.Α.Η. Δεν είχαν μπατζετ για μεγαλύτερο κώνο 🥲
Η PMC προορίζει το sub της για τα μοντέλα βάσης κι όχι για τα δαπέδου.
Όσο για την διάμετρο του woofer δες την νέα,αμέσως μεγαλυτερη σειρά της όπου όλα τα μοντέλα,ακόμη και το τρίδρομο,χρησιμοποιούν το ίδιο 5" woofer.Αυτο σημαίνει ότι η εταιρία το εμπιστεύεται και στον ήχο και στην πρόσληψη ισχύος.Δεν κινδυνεύει λοιπόν να πάει κατά τον απέναντι τοίχο όπως φαντάζεται η Κρητική λιχουδια.
Όσο για την τιμή/αποδοση, κρίνεται βάσει της εκάστοτε πληρωτεας.Σ' εμένα τα ηχεια σχεδόν χαρίστηκαν οπότε δεν υπάρχουν άλλα ηχεια πολλαπλάσιας κατηγορίας τιμής που να μπορούν να σταθούν δίπλα τους,ηχητικά.

Reaction score
3.021
για να κερδίσω τι?
και πρόσεξε καλά τι θα αμολήσεις
Κι εσύ πρόσεξε τι θα δοκιμάσεις! Δύο ρεύματος Supra μήκους τουλάχιστον 1,5μ. έκαστο.
Δεν με κατάλαβες. Η ερώτηση απευθυνόταν σε πρόσωπο που απορίπτειι τις μετρήσεις και υποστηρίζει ότι μόνο το άκουσμα μετράει και ότι τα χρυσαυτχιά ακούνε τις διαφορες στα πάντα. Απάντηση δεν πήρα βέβαια, ως αναμενόταν. :laugh:

Είναι θέμα ντιζάιν, όχι μπάτζετ. :cool:
Θέλεις απάντηση στην φαντασιοπληξια σου;Αν θέλεις, βρες πρώτα που και πως το είπε αυτό το πρόσωπο.Κατι μου λέει ότι θα προσγειωθείς απότομα στην πραγματικότητα.

Last edited:

Reaction score
3.021
Ρε φίλος. Με ένα μικρό 10" sub ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ την επιφάνεια που παράγει ήχο. Μπορείς να το κατανοήσεις;
Η απάντηση σου ουδεμία σχέση έχει με την ερώτηση και τα σχόλια μου τα οποία είναι σε απάντηση σχετικων δικών σου σχολίων.

Reaction score
1.477
Είναι θέμα ντιζάιν και όχι budget φυσικά … Ωραία η ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε μετά είναι γιατί σχεδίασαν το ηχείο με αυτόν τον τρόπο και το πουλάνε 4000 ενώ μπορούσαν να το σχεδιάσουν με άλλο τρόπο και να έχουν 2 8 ίντσα γούφερ χωρίς να χρειαστεί να το πουλήσουν ακριβότερα ή χωρίς να χρειαστεί να μειώσουν το περιθώριο κέρδους

Reaction score
3.021
Είναι θέμα ντιζάιν και όχι budget φυσικά … Ωραία η ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε μετά είναι γιατί σχεδίασαν το ηχείο με αυτόν τον τρόπο και το πουλάνε 4000 ενώ μπορούσαν να το σχεδιάσουν με άλλο τρόπο και να έχουν 2 8 ίντσα γούφερ χωρίς να χρειαστεί να το πουλήσουν ακριβότερα ή χωρίς να χρειαστεί να μειώσουν το περιθώριο κέρδους
Αν αναφέρεσαι στο τρέχον μοντέλο,κοστίζει 5.000€.Δεν είναι θέμα ούτε design ούτε budget.Η PMC εμπιστεύεται το μεγαφωνο και καταφέρνει να φτιάχνει τα ηχεία της έτσι ώστε και μεγάλη ισχύ να δέχονται και ν' ακούγονται σαν μεγαλύτερα.Δεν είναι όλα τα 5"(για την ακρίβεια 5,5")ίδια.
ναιιιιιι....και τι θα κερδίσω?
Δεν θέλω να σου πω για να μην γίνεις επιρρεπής στο placebo.Βεβαια,γνωρίζω τι θ' ακούσεις.Δοκιμασε και γράψε.

Reaction score
1.477
Αν αναφέρεσαι στο τρέχον μοντέλο,κοστίζει 5.000€.Δεν είναι θέμα ούτε design ούτε budget.Η PMC εμπιστεύεται το μεγαφωνο και καταφέρνει να φτιάχνει τα ηχεία της έτσι ώστε και μεγάλη ισχύ να δέχονται και ν' ακούγονται σαν μεγαλύτερα.Δεν είναι όλα τα 5"(για την ακρίβεια 5,5")ίδια.

Δεν θέλω να σου πω για να μην γίνεις επιρρεπής στο placebo.Βεβαια,γνωρίζω τι θ' ακούσεις.Δοκιμασε και γράψε.
Η ερώτηση δεν απευθυνόταν σε σενα που είσαι ο κάτοχος και ξέρεις τι έχεις . Ηταν για γενικότερο προβληματισμό

Reaction score
3.021
Η ερώτηση δεν απευθυνόταν σε σενα που είσαι ο κάτοχος και ξέρεις τι έχεις . Ηταν για γενικότερο προβληματισμό
Το κατάλαβα όμως περίμενες να σου απαντήσουν οι μυρωδιαδες;
κατάλαβα....κουκουνάρες πάλι...neeeeeeeeext :biggrin:
Άλλη μια για το κοτέτσι για να ταιστει με (μαύρα)σκουληκακια!

Reaction score
3.021
Αν αξιώσεις ποτ
Η pmc ξέρει. Οι υπόλοιποι είναι κατσαπλιαδες
Αν αξιωθεις ποτέ να πάρεις PMC η ATC θα πάρεις μαζί με το manual κι έναν ατελείωτο κατάλογο.Ειναι τα studios,οι επαγγελματίες και οι καλλιτέχνες που δεν αγόρασαν από τους κατσαπλιαδες.

Reaction score
1.998
Αν αξιώσεις ποτ

Αν αξιωθεις ποτέ να πάρεις PMC η ATC θα πάρεις μαζί με το manual κι έναν ατελείωτο κατάλογο.Ειναι τα studios,οι επαγγελματίες και οι καλλιτέχνες που δεν αγόρασαν από τους κατσαπλιαδες.
Είναι ηλίθια η atc που βάζει τουλάχιστον ένα 8ρι στα πυργακια της δλδ?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ