Προβλημα tapatalk

Reaction score
4.900
Κατι κάνατε χτες στο φόρουμ (αναβάθμιση, αλλαγές;) και σήμερα το πρωι δεν μπορώ να μπω με το ταμπλετ και παίρνω το παρακάτω μήνυμα...

upload gambar

[DOUBLEPOST=1442645100][/DOUBLEPOST]Και επειδη ...και το postimage εκανε σημερα αλλαγες και ισως δεν μεγαλώνει η εικόνα...

imageupload

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Το tapatalk έχει αφαιρεθεί από το site καθώς έχει πάρα πολλά προβλήματα ασφάλειας και απόδοσης.

Προς το παρόν θα μείνει απενεργοποιημένο και θα το ξαναδώ στο μέλλον αν βελτιωθεί η κατάσταση.

Reaction score
4.900
Τα μισα ποστ μου τα κανω απο το tapatalk, ειδικά όταν είμαι στο σπίτι, σπανίως ανοίγω το πισί....

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Τα μισα ποστ μου τα κανω απο το tapatalk, ειδικά όταν είμαι στο σπίτι, σπανίως ανοίγω το πισί....
Δε χρειάζεσαι πισί. Μπορείς να μπεις κανονικότατα στο avsite από το κινητό σου, έχει responsive layout.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.406
Το browsing με Chrome από το κινητό με βόλεψε πολύ το καλοκαίρι. Μια συνήθεια είναι, δοκιμάστε το.

Reaction score
2.482
Το browsing με Chrome από το κινητό με βόλεψε πολύ το καλοκαίρι. Μια συνήθεια είναι, δοκιμάστε το.
Μπαα, δεν νομιζω. Πιο γρηγορο ειναι το Tapatalk. Βλέπεις όλα τα forum σου μαζεμένα, notifications για μηνυματα, νέα posts, απαντήσεις.

Προσωπικα, για μένα είναι μεγάλο πλήγμα

Reaction score
116
Κριμα και γω μπαινω αποκλειστικα απο κινητο/tablet μεσω tapatalk.
Ας ελπισουμε να βρεθει μια λυση και για εμας τους mobile επισκεπτες.

Reaction score
1.190
Η ευκολία και η ταχύτητα του tapatalk δεν συγκρίνεται. θα πρότεινα να το ξαναδείτε. Είναι σίγουρο ότι η επισκεψιμότητα θα μειωθεί.

Reaction score
538
Παιδιά και γω δε μπορώ να μπώ δυο μέρες και τώρα είδα το topic.
Χρησιμοποιώ πιό πολύ το tapatalk καθημερινά για να μπαίνω στο forum και τώρα θα μου λείψει.
Νομίζω ότι πρέπει να το ξαναδείτε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος