Προβλημα tapatalk

Reaction score
620
Κανένα ευχάριστο νέο? Μας έχει κόψει τα χέρια η απενεργοποίηση του tapatalk. Οι περισσότεροι από smartphone βλέπουμε πλέον και το browsing χωρίς tapatalk είναι μαύρα χάλια... :-(

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ μια χαρά χρησιμοποιώ το φόρουμ από τον browser.

Reaction score
1.411
Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ μια χαρά χρησιμοποιώ το φόρουμ από τον browser.
Καλα..μη λεμε και οτι ναναι για να δικαιολογήσουμε κατι αλλο, καμια σχεση το tapatalk με τον εκάστοτε broswer.ασχετα με ολα τα αλλα το tapatalk δεν παιζεται σε ευχρηστία σε σχεση με τον broswer.
Μην κανουμε και το ασπρο μαυρο τελικα...ας αφησουμε πολιτκους και δημοσιογραφους να το κανουν αυτο...εμεις ειμαστε χομπιστες....

Reaction score
1.190
Πραγματικά καμμία σχέση. Δεν συγκρίνεται το tapatalk σε ευχρησία.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Καλα..μη λεμε και οτι ναναι για να δικαιολογήσουμε κατι αλλο, καμια σχεση το tapatalk με τον εκάστοτε broswer.ασχετα με ολα τα αλλα το tapatalk δεν παιζεται σε ευχρηστία σε σχεση με τον broswer.
Μην κανουμε και το ασπρο μαυρο τελικα...ας αφησουμε πολιτκους και δημοσιογραφους να το κανουν αυτο...εμεις ειμαστε χομπιστες....
Δε ξέρω από πού προκύπτει αυτό το ύφος στην απάντησή σου. Ένας φίλος έγραψε παραπάνω δύο πράγματα: αν έχει αλλάξει κάτι για το tapatalk και ότι το browsing από browser είναι χάλια. Απάντησα και στα δύο, ότι δεν υπάρχει κανένα νέο σχετκά, και ότι εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα όταν μπαίνω από browser.

Το ότι το tapatalk είναι πιο εύκολο στη χρήση δε το αμφισβήτησε ποτέ κανείς - δεν είναι όμως αυτό το θέμα εδώ, ούτε εγώ προσπάθησα να δικαιολογήσω τίποτα - ήταν ξεκάθαρο εξ'αρχής ποιο είναι το προβλημα με το tapatalk και γιατί αφαιρέθηκε.

Αυτά που λες για άσπρα μαύρα και πολιτικούς είναι αστεία.

Reaction score
1.411
Το ότι δεν υπάρχει νεότερο αρκούσε για την απάντηση σου Στην ερώτηση του φίλου. Το ότι εσύ μπαίνεις από τον broswer Μια χαρά ενώ είναι πασιφανές ότι άπο τον browser η περιήγηση είναι πολύ προβληματική και εμάς μας νοιάζει στο είναι μια προσπάθεια εξωραϊσμού της απουσίας του avsite απο το tapatalk.Τους λόγους δεν τους ξέρω, Εσύ τους ξέρεις και τους ξέρεις καλύτερα και προφανώς έχεις δίκιο άλλο μέρους σου, Αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Ο τρόπος που απάντησες ήταν σα να λες Εγώ μπαίνω Μια χαρά Από το browser κάντο και Εσύ Έτσι....Αυτά...Και coolare λίγο...κυκλοφορούν και εμφράγματα...χαχα

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Μα τι λες. Εσύ έχεις δικαίωμα να λες ότι το Α είναι χάλια αλλά εγώ δεν έχω δικαίωμα να πω ότι εγώ το Α το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα; Σε ποιο γαλαξία στέκεται αυτή η πομφόλυγα ως επιχείρημα;

Και μετά μου απαντάς ότι λέω "ότι νάναι" αλλά τελικά εγώ πρέπει να ..."coolάρω" (sic).

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
Βάλτε υπεύθυνο λειτουργικού τον ζιζικ να βαλει ταπατοκ και ταπατακ και να γίνουν ολα πουτεϊν.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.469
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει βιβλίο με τον τίτλο αυτό! Εν τω μεταξύ, είσαι κι εσύ άρχοντας, πρόσθεσα άλλη μία λέξη στο λεξιλόγιό μου!:thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza